15/09/2021

ΗΠΑ: Ο Φάουτσι χρηματοδοτούσε την Ουχάν

Γερουσιαστές, όπως ο Ραντ Πολ, ζητούν την πενταετή κάθειρξή του για ψευδή κατάθεση στο Κογκρέσο σχετικά με την προέλευση του κορονοϊού, ενώ τα έγγραφα που πριν από λίγα 24ωρα είδαν το φως της δημοσιότητας, μέσω της New York Post του μεγιστάνα Ρούπερτ Μέρντοχ, τον εμπλέκουν ακόμα περισσότερο για τον ύποπτο, αν όχι βρόμικο, ρόλο του στην πανδημία.

Τα ερωτήματα για την παρασκηνιακή δράση του δρος Φάουτσι πληθαίνουν καθημερινά. Και οι πληροφορίες για κατασκευασμένο ιό στο εργαστήριο της Ουχάν, που κάποιοι -ανάμεσά τους και το facebook- έσπευδαν να χαρακτηρίζουν επί ενάμιση χρόνο fake news, αποδεικνύονται αληθείς μέσα από 528 σελίδες ντοκουμέντων και εμπιστευτικής αλληλογραφίας. Τα συνταρακτικά νέα είναι ότι οι ΗΠΑ, και συγκεκριμένα υπηρεσίες Υγείας της άμεσης επιρροής του Φάουτσι, χρηματοδοτούσαν το συγκεκριμένο εργαστήριο της Ουχάν για την παραγωγή τροποποιημένων ιών υψηλής μεταδοτικότητας και επικινδυνότητας για τον άνθρωπο. Μάλιστα, η χρηματοδότηση γινόταν μέσω μιας ΜΚΟ ατόμου φίλα προσκείμενου στον Φάουτσι, σύμφωνα με τα έγγραφα που αποκαλύφθηκαν από την επίσημη αλληλογραφία.

Μέχρι και τον περασμένο Μάιο ο Φάουτσι, όπως και ο διευθυντής της ΜΚΟ που έπαιξε τον ρόλο του μεσάζοντα στη χρηματοδότηση, προφανώς για να μην εντοπίζονται εύκολα τα ίχνη του 80χρονου γιατρού, προσπαθούσαν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι ο ιός προήλθε από τη φύση. Άλλωστε, το προφίλ του άμεμπτου και απόλυτα πληροφορημένου επιστήμονα ήταν τόσο ακαταμάχητο, που ό,τι έλεγε ο Φάουτσι καταπινόταν αμάσητο από τις ιατρικές επιτροπές και τα ΜΜΕ όλου του κόσμου. Οποιοσδήποτε αμφισβητούσε τον Φάουτσι μετατρεπόταν αμέσως σε «εχθρό της αλήθειας». Της βολικής αλήθειας του Φάουτσι, όπως θα δούμε στη συνέχεια. Τον Μάιο, και υπό το βάρος της ασφυκτικής πίεσης των Ρεπουμπλικάνων, μερίδας των ΜΜΕ και των στοιχείων που άρχισαν δειλά δειλά να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο Φάουτσι παραδέχθηκε ενώπιον του Κογκρέσου ότι οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν επί πέντε χρόνια το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν, αλλά όχι για πειράματα με τροποποιημένους, πιο μεταδοτικούς και φονικούς ιούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: https://www.dimokratia.gr/ellada/535586/seismos-stis-ipa-o-faoytsi-chrimatodotoyse-tin-oychan/

1 comment :

  1. Anonymous15/9/21 17:56

    "70 μέλη του επενδυτικού συμβουλίου της Pfizer είναι και μέλη του…Κινέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος…!!!"

    http://greeknewsondemand.com/2021/09/15/70-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%bd%ce%b4%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%af%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%b7%cf%82-pfizer/

    ReplyDelete