27/09/2021

Μουσική: Έρεβος - Ένωσις -Ισχύς

7 comments :

  1. Anonymous27/9/21 22:04

    ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ, ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΡΕΒΟΣ, ΑΛΛΑ... ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ REPEAT. ΕΙΔΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑΣ (ΑΝ ΚΑΙ, ΜΑΛΛΟΝ, ΔΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΗΣ ASPECT RATIO).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous28/9/21 19:56

      "Ischys Project, Krts, 45 views, Sep 26, 2021"

      45 θεασεις. Δεν το λες και επιτυχια. Τουλαχιστον αλλαξε ψευδωνυμο και απο "Ισχυς" εγινε "Κρ(α)τ(ο)ς". Το λες και ευφανταστη ειρωνεια, ιδιως αμα σκεφτεις ποσο μισει το κρατος.


      IsR Prepotency

      Delete
    2. ΚΡΤΣ = ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟΝ ΣΥΜΦΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ".
      ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ - ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΩΝ - ΣΗΜΙΙΤΟΓΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ . ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΗ-ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΜΟ-ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟ , ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΚΡΑΤΙΣΤΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. ΣΤΕΙΡΑ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ, "ΜΟΥΛΑΡΙ", ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ.

      ΤΟ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟ, (ΕΘΝΙΚΟ) ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΙΣ ΜΟΥ. ΤΟ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ, ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ. ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΠΟΤΕ ΔΟΜΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ. Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΜΟΥ.

      ΜΙΣΟΣ-ΑΓΑΠΗ Κ.Λ.Π ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΥΣ ΝΟΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

      ΟΙ 45 ΘΕΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΕΘΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΕΡΕΘΙΖΑΝ ΟΙ 45.000.000 ΘΕΑΣΕΙΣ. ΚΡΙΝΕ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΕ ΤΙ ΔΙΔΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑ ΣΟΥ.

      Delete
  2. Anonymous29/9/21 17:55

    IsR τελικά οι μουσικές επιλογές του ιστολογίου σου αρέσουν και ειδικά το παραπάνω.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous30/9/21 00:36

      καθε μερα εδω ξημεροβραδιαζεται!!! ειναι πιο φασιστρω απο εμας που κατηγορει.. αλλα δεν κοβει το μυαλο της, οποτε ειναι μονο για γελια

      "ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. ΣΤΕΙΡΑ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ, "ΜΟΥΛΑΡΙ", ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ."

      λολ παλι καλα που χρησιμοποιησες ουδετερο γενος.. φαντασου να την ελεγες μουλαρα... θα ειχε προσβληθει επειδη ο χαρακτηρισμος ειναι μπαηναρι!!!

      "(ΑΝ ΚΑΙ, ΜΑΛΛΟΝ, ΔΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΗΣ ASPECT RATIO)"

      εχω ενα αππ στο κινητο, αλλα δε βολευει να κανω και πολλα λογω μικρης οθονης... τεσπα, πειραματιστηκα λιγο στο ασπεκτ-ρεησιο και μου φαινεται οτι οι σωστες διαστασεις ειναι 910 χ 910.. αλλα ειναι πολυ περιεργο που αμα το τραβηξεις (οπως αυτο που ειναι πανω στο μπλογκ) προκυπτει μια πολυ αλλοιωμενη εικονα... εγω τοσο καιρο την ειχα καταλαβει πολυ στραβα την εικονα.. φανταζομουνα οτι βλεπω μια μεγαλη πλατεια, σαν αυτη που εχουμε στο χωριο.. αλλα τελικα αυτο που βλεπουμε στην εικονα ειναι ενα χαρακωμα/ταφρος/χαντακι με ξυλινα οχυρα και πολλους φρουρους.. ακομα και την κλιση του οχυρωματος την καταλαβαινα αναποδα, νομιζα οτι ειναι σαν σκαλοπατια.. βασικα ειχα στο μυαλο την πλατεια με τα σκαλοπατια του χωριου μου... χωρια που ενα οχυρο δε θα ειχε ποτε τοσες πυλες εισοδου.. επισης προσεξα οτι τα καλωδια της ΔΕΗ βγαινουν απο τα κλαδια, πραγμα που δε βγαζει και πολυ νοημα, αλλα νταξ εχει ωραια χρωματα κ μια ωραια ατμοσφαιρα οτι εισαι φρουρος στην ακρη της πολης

      Delete
  3. ΕΥΓΕ !!! ΚΟΜΜΑΤΆΡΑ !!!

    ReplyDelete