16/08/2021

Ο Μπακογιάννης ενισχύει την υποβάθμιση της Αθήνας σε αραβοαφρικανούπολη

"Στην ισλαμούπολη όπου ζούμε εκτός του ότι έχουμε μάθει τις θρησκευτικές εορτές των μουσουλμάνων που έχουν κατοικοεδρεύσει σε μεγάλο κομμάτι της πόλης και εορτάζουμε κανονικά ραμαζάνια και μπαϊράμια, μαθαίνουμε και τις εθνικές εορτές. Στις 14 Αυγούστου εορτάζεται στο Πακιστάν η ημέρα ανεξαρτησίας του. Εκτός από το Πακιστάν εορτάζεται κάθε χρόνο, παραμονές της Παναγίας, και στην πλατεία Κοτζιά στην Αθήνα, η οποία προφανώς έχει παραχωρηθεί στο Πακιστάν, καθώς Πακιστανοί μαζεύονται εκεί μιλλιούνια και παίζουν ολημερις κρίκετ και ολονυχτίς διασκεδάζουν.
Χτες βράδυ λοιπόν έστησαν μία τεράστια σκηνή και ένας λαός με πιτζάμες, μούσια και κεσέδες στο κεφάλι συνοδεία αμανέδων στην διαπασών εόρτασε σαν να ήταν στην χώρα τους. Απέναντι από το δημαρχείο της Αθήνας και λίγα τετράγωνα από το πιο τουριστικό σημείο της πόλης, την Πλάκα.
.
Ο Μπακογιάννης συνεχίζει τις αθλιότητες του Καμίνη παραδίδοντας την πόλη σε κάθε λάθρο και ενισχύοντας την γκετοποίηση και την υποβάθμιση της σε αραβοαφρικανούπολη. Δεν ειναι αδιαφορία, είναι στήριξη κανονική στην υποβάθμιση του κέντρου και τον εκτοπισμό κάθε ελληνικού και νόμιμου στοιχείου, προκειμένου να παραδοθεί η πόλη σε αφροασιάτες. Είναι σχέδιο που εκπονείται από τον ανιψιό σε συνεργασία με τον θείο. Οι τύποι αυτοι είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν."


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://tourkikanea.gr/recent/eleni-11/

ΣΧΕΤΙΚΟ: Η μουσουλμάνα Αμάλ ¨περιοδεύει¨ σε Τρίκαλα, Λάρισα, Ελευσίνα, Πειραιά και Αθήνα…

1 comment :

  1. Anonymous16/8/21 15:44

    "Μηταράκης για Αφγανιστάν: Η χώρας μας δε θα γίνει πύλη εισόδου για νέο κύμα προσφύγων"
    https://theflagreport.com/mitarakis-gia-afganistan-i-choras-mas-de-tha-ginei-pyli-eisodou-gia-neo-kyma-prosfygon/

    ΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Η ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ("ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ"/"ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ") ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΥΠΟΔΟΧΗ 100/300 ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΤΟΤΕ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ (6.000.000 ΑΦΓΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ) ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ "ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ", ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΟΧΕΣ , ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛ. ΧΩΡΟΥ!

    "Τίποτε δεν είναι δηλητήριο, τα πάντα είναι δηλητήριο. Η ΔΟΣΗ κάνει το δηλητήριο.​"
    Παράκελσος, 1493-1541 Ελβετός αλχημιστής & γιατρός. "

    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΡΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ"/"ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ" ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΗ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΜΗΤΑΡΑΚΗ!

    INFOteller

    ΣΗΜ.: Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ!

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    https://isxys.blogspot.com/2021/08/70.html?showComment=1629107993548#c2870121643090695942

    ReplyDelete