27/08/2021

Ποιες οργανώσεις, κόμματα και σωματεία στηρίζουν τις συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού [Μικρή ανάλυση]

Την Κυριακή 29 Αυγούστου και μετά από μια μικρή [και θεμιτή] ανάπαυλα λόγω καλοκαιρινής κάψας, επανέρχονται στο προσκήνιο οι "νέοι αγανακτισμένοι" κατα του υποχρεωτικου εμβολιασμου και των απίθανων μέτρων στρατιωτικού νόμου, που κήρυξε η φαμίλια Μητσοτακη, εναντίον όσων πολιτών αρνούνται να τρυπηθούν!

Δυο τουλαχιστον συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας εχουν προαναγγελθεί για την Κυριακη 29/8. Η μία σην πλατεια Συνταγματος και η αλλη στον Λευκό Πύργο.

Μια ματια στις κυριοτερες οργανωσεις λοιπον, που στηριζουν τις "αντιεμβολιαστικες συγκεντρωσεις" [χαρακτηρισμο που ορισμενοι αρνουνται για τον εαυτό τους, οπως λογου χαριν ο κ. Βοβολης] νομιζω είναι ιδιαιτερα χρησιμη,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: https://panusis.blogspot.com/2021/08/blog-post_30.html

11 comments :

  1. Anonymous28/8/21 00:46

    "Νέα περίπτωση δίωξης: Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί σε απολογία τον καθηγητή του ΑΠΘ Δ.Κούβελα"

    "Ο Ιατρικός Σύλλογος αντέδρασε από την πλευρά του, ζητώντας αρχικά τη γνωμοδότηση της Καρδιολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος για το αν το ισχαιμικό επεισόδιο θα μπορούσε να αποτελέσει δυνητικά ανεπιθύμητη ενέργεια του εμβολιασμού κατά του COVID-19. Η απάντηση της Εταιρείας, υπογεγραμμένη από τον πρόεδρό της, και διευθυντή της Β' Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Γεώργιο Μπομπότη, ήταν αρνητική.
    Σε αυτήν χαρακτηρίζεται ως ανακριβής η επίμαχη αναφορά του καθηγητή του ΑΠΘ, επειδή το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο ή κάτι παρόμοιο δεν... περιγράφεται στο SPC (στο επίσημο κείμενο περιγραφής των χαρακτηριστικών του προϊόντος), τόσο του εμβολίου των Pfizer/BioNTech όσο και σε αυτό της Moderna."
    https://www.pronews.gr/ygeia/1012895_nea-periptosi-dioxis-o-astrikos-syllogos-thessalonikis-kalei-se-apologia-ton-dkoyvela

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ "το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο ή κάτι παρόμοιο δεν... περιγράφεται στο SPC (στο επίσημο κείμενο περιγραφής των χαρακτηριστικών του προϊόντος), τόσο του εμβολίου των Pfizer/BioNTech όσο και σε αυτό της Moderna" ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΛΕΥΚΑ.

    ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος:
    «Το φάρμακο τελεί υπό συμπληρωματική παρακολούθηση και είναι υπό ειδική αδειοδότηση. Το φύλλο οδηγιών του φαρμάκου θα πρέπει να ενημερώνεται διαρκώς για τις ανεπιθύμητες παρενέργειες και ζητά από εμάς τους επαγγελματίες Υγείας να το ενημερώνουμε!!!»,

    "Το φυσάνε και δεν κρυώνει!!! Φαρμακοποιός από την Πάτρα τους έστειλε ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ για τα εμβόλια – ΒΙΝΤΕΟ"
    https://www.el.gr/ygeia/health-news/to-fysane-kai-den-kryonei-farmakopoio/

    ΣΧΕΤΙΚΟ

    "ΣΟΚ – ΔΕΙΤΕ τα “ενημερωτικά” ένθετα που βάζουν μέσα στα σκευάσματα των εμβολίων COVID, τα τεράστια καθώς και τα…ΛΕΥΚΑ, ΑΔΕΙΑ, ΚΕΝΑ!!!… "
    http://greeknewsondemand.com/2021/08/22/%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%ad%ce%bd%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b2/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous28/8/21 12:32

      ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.
      ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5 ΔΙΣ. "ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ" ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΛΕΥΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΝΕΣΙΜΩΝ ΟΠΛΩΝ ΓΕΝΝΕΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΙΜΑΣΙΑ "ΕΜΒΟΛΙΑ".

      Delete
  2. Anonymous29/8/21 00:29

    ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ, ΕΑΝ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ "ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ" ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
    ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ (ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ) ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

    https://twitter.com/ElzevH/status/1431518875435376641

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΑΨΟΓΟΣ ... ΧΑΧΑΧΑ

      Delete
    2. Anonymous29/8/21 19:26

      ΕΓΡΑΨΕΣ... ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

      -ΔΗΜΗΤΡΑ-

      Delete
    3. Anonymous30/8/21 12:55

      ναι καλα... τα λεμε μεις ωραια μεταξυ μας σε εκο-τσεημπερ για να γελαμε... αλλα στο σαπιο μυαλο των δικαιωματιστων μονο ενα τσιτατο υπαρχει
      "πας μη αναρχοκουμουνος, φασιστας!".. οποτε οχι μονο δε θα το δεχτουν αλλα θα γελασουν κιολας.. το αυταρχιλικι τους περιλαμβανει το ξεπαστρεμα μας, δε μας δεχονται με κανενα τροπο.. εχω μιλησει με μια ηλιθια της περιοχης (αυτη που με λεει σκατοφασιστα) κ δεν μπορεσα να τα βγαλω περα, γιατι δεν ειχε λογικο ειρμο η σκεψη της, οποιαδηποτε επιχειρηματολογια πεφτει στο κενο του συναισθηματικου παραληρηματος της... καθοταν κ μου ελεγε οτι οι αντρε ειναι κατωτεροι κ οτι η κοινωνια θα σιαξει οταν κυβερνηθει ολοκληρωτικα απο γυναικες κ οτι για ολα φταει η πατριαρχια.. ειναι μισανδρη, μισει τους αντρες κ μπορει να αποδεχτει μονο εκπουστευμενους μαλθακους θολοκουλτουριαραιους μουνοδουλους αριστερουληδες.. δλδ τον τυπου ανθρωπου που εγω σιχαινομαι.. δεν περνανε τετοιες νομικιστικες εξυπναδες στη συγκρουση που ερχεται.. οταν θαρθει η ωρα, θα μιλησουν τα οπλα..

      Delete
  3. Anonymous30/8/21 14:00

    https://attikanea.info/wp-content/uploads/2021/08/240995359_142506334731442_2203022548338738793_n.jpg

    https://esxatianasxesi.blogspot.com/2021/04/blog-post_88.html

    Ο ΔΙΗΝΕΚΗΣ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ, ΤΟΣΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΗΛ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ. ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΟΥ, ΜΕ ΛΙΝΚ ΣΕ ΕΣΕΝΑ. ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΑΜΝΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ. Ο ΔΙΗΝΕΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ..."ΠΑΙΖΟΥΝ" ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΣΧΗΜΑ. ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Η "ΙΣΧΥΣ" Ο ΔΙΗΝΕΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΕΠΑΙΖΑΝ.

      Delete
  4. Anonymous2/9/21 10:20

    Κουρητη, πως το εξηγεις οτι ο γιος του Πλευρη πραττει με αυτον τον τροπο; Δεν ειναι παραξενο;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΛΛΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ Η ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΩΣ "ΕΙΣΔΟΧΙΣΜΟΣ". ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ; ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ή ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ ΠΡΟΣ ΘΕΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.

      ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ, ΒΟΡΙΔΗΣ, ΠΛΕΥΡΗΣ , ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΕΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ.

      ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ. ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ "ΕΙΣΔΟΧΙΣΜΟΥ" ΤΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΡΙΣΑΜΕ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΙΔΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΕΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

      Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΤΗΡ ΠΛΕΥΡΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΡΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ.

      Delete
    2. Anonymous6/9/21 18:07

      http://panusis.blogspot.com/2021/09/blog-post_47.html

      Delete