03/06/2021

Πρωτεΐνη SIRT6 κατά της γήρανσης ;

Ερευνητές στο Ισραήλ πειραματίστηκαν με την πρωτεΐνη SIRT6 τα επίπεδα της οποίας έχει διαπιστωθεί ότι μειώνονται σε ορισμένα είδη θηλαστικών καθώς αυξάνεται η ηλικία τους. Αύξησαν τα επίπεδα της πρωτεΐνης σε 250 ποντίκια και διαπίστωσαν αύξηση του προσδόκιμου ζωής τους μέχρι και 30% ενώ παράλληλα η εξωτερική τους εμφάνιση διατηρούνταν νέα άσχετα με την ηλικία τους γεγονός που την σειρά του αποδείχθηκε ωφέλιμο σε σχέση με τον καρκίνο, αναφέρουν σε δημοσίευση τους στην επιθεώρηση «Nature Communications»

«Η μέθοδος αυτή μπορεί κάποια στιγμή να λειτουργήσει και στον άνθρωπο και να δούμε μια μεγάλη αύξηση του προσδόκιμου της ζωής από τα 80 έτη που είναι σήμερα στα 120. Ο μηχανισμός μέσω του οποίου η πρωτεΐνη SIRT6 λειτουργεί ως πηγή νεότητας επιτρέπει σε ηλικιωμένα ποντίκια να έχουν την ίδιας έντασης δραστηριότητα όπως τα νεαρά χωρίς να εμφανίζουν παράλληλα κάποια από τα συμπτώματα που συνδέονται με την μεγάλη ηλικία όπως αδυναμία, κόπωση και έλλειψη σωματικής άσκησης» αναφέρει ο Χάιμ Κοέν, καθηγητής του Πανεπιστήμιου Bar-Illan, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας.

Αν και η ερευνητική ομάδα δεν έχει κάνει καμία δοκιμή της μεθόδου αυτής σε ανθρώπους και δεν γνωρίζει αν λειτουργεί στον δικό μας οργανισμό με τρόπο ανάλογο με αυτόν που λειτουργεί στα ποντίκια εντούτοις τα μέλη της ομάδας έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια να αναπτύξουν φάρμακα που θα αυξάνουν τα επίπεδα της πρωτεΐνης SIRT6 στους ανθρώπους χωρίς να υπάρχουν κάποιες παρενέργειες.

ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ:

18 comments :

 1. Anonymous3/6/21 11:28

  Μακάρι.

  ReplyDelete
  Replies
  1. ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ, (ΟΥΤΕ ΑΛΛΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ), ΑΦΟΡΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 40+. ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΩΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ 20-40 ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
   ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΩΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΤΕ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟ ΤΟΥΣ, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΣΤΑ 450 ΕΤΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΝΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΒΙΟΛΟΓΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΣ "ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ" ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (cyborg).
   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ. ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 21 ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ. ΜΕΤΑ, ΚΑΘΕ ΤΡΙΕΤΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ 1 ΕΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 45. ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΘΕ ΔΙΕΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ 65 ΕΤΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΑΡΑ ...

   21 Χ 1 = 21
   22-45 Χ 3 = 69 ή Χ 4 = 88 ή Χ 5 = 115
   46-65 Χ 2 = 40 ή Χ 3 = 60 ή Χ 4 = 80
   65-80 Χ 1 = 15 ή Χ 2 = 30 ή χ 3 = 45
   Χ 1 = 10 ή χ 2 = 20
   χ 1 = 10

   ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ 145(+-) ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ ΒΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΒΙΟΥ" (22-45) ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.

   ΑΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ 45-65 (ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ Χ2 -Χ3) ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ (Χ4, ή/και Χ5)

   Delete
  2. Anonymous3/6/21 14:23

   Δεν καταλαβαίνω τη φόρμουλα, μπορείς να εξηγήσεις ξανά ?

   Delete
  3. ΧΟΝΤΡΙΚΑ...
   1) ΤΑ ΠΡΩΤΑ 20 ΕΤΗ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΑ
   2) ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 25 ΤΩΡΙΝΑ ΕΤΗ ΜΑΣ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΝ (ΔΙΑΡΚΟΥΝ) 75 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (ή 100 ή 125 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ)
   3) ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20 ΤΩΡΙΝΑ ΕΤΗ ΜΑΣ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΝ (ΔΙΑΡΚΟΥΝ) 40 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (ή 60 ή 80 ΓΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ)
   4) ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 15 ΤΩΡΙΝΑ ΜΑΣ ΕΤΗ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ, ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (ή 30 ή 45 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ)

   ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΟΝΤΡΙΚΑ ΔΥΝΗΤΙΚΑ
   - ΘΑ ΕΙΝΑΙ 95 (ή 120 ΧΡΟΝΩΝ ή 145 ΧΡΟΝΩΝ, ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ) ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΣ.
   - ΘΑ ΕΙΝΑΙ 115 (ή 180 ή 225 ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ) ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΞΗΝΤΑΡΗΣ

   Delete
  4. Anonymous3/6/21 19:58

   https://www.youtube.com/watch?v=8kBHyx-w_XY

   ΣΤΕΝΤΩΡ

   Delete
  5. ΑΨΟΓΟΣ -ΑΨΟΓΟ , ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ..."Ο ΕΝΝΕΝΤΗΡΑΡΗΣ" ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΧΑΧΑΧΑ

   Delete
  6. Γιώργος Παπασιδέρης ~ Να 'ταν τα Νιάτα δυο Φορές
   https://www.youtube.com/watch?v=AFeJMy-QvT0

   Delete
  7. ΧΑΧΑΧΑ , ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 4-5 ΦΟΡΕΣ , ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΟΛΟΙ...

   Delete
  8. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ:
   Βασίλης Τσιτσάνης - Τα νιάτα τα μπερμπάντικα
   https://www.youtube.com/watch?v=Y5vHf3dvQic

   Delete
  9. ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΗΚΩΝΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ... "ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ"

   Delete
  10. Anonymous3/6/21 21:23

   ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΩ...

   https://www.youtube.com/watch?v=uUrpCeU399k

   ΣΤΕΝΤΩΡ

   Delete
  11. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ Ο "ΝΕΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Delete
  12. Anonymous4/6/21 00:29

   "ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΩΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΤΕ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟ ΤΟΥΣ, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΣΤΑ 450 ΕΤΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΝΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΒΙΟΛΟΓΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΣ "ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ" ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (cyborg)."

   450 ΕΤΗ; ΠΗΓΗ;
   ΚΑΤ'ΕΜΕ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑΝ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΕΙΠΙΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΤΡΕΛΟΙ. ΧΩΡΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΡΡΕΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΠΡΟΝΟΙΑΚΟ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ, ΚΤΛ). ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΕΣΕΝΑ (ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ), ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗ. ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ Η ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΗ "ΕΛΙΤ" ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΝΑ ΖΟΥΝ 450 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΚΑΤ'ΕΜΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ 2 ΓΕΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ. ΑΝ ΤΑ ΕΧΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΣΩΣΤΑ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΕΤΣΙ), 4 ΓΕΝΙΕΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ. ΖΟΥΜΕ ΣΕ "ΝΗΠΙΑΚΟ" ΣΤΑΔΙΟ ΜΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ 19ο ΑΙΩΝΑ.

   Delete
  13. ΤΑ 450 ΠΡΟΕΚΥΠΤΑΝ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΥΝΗΤΙΚΟ ΟΡΙΟ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΔΕΙΚΤΩΝ (ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ, ΠΑΛΜΟΙ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Κ.Λ.Π) ΑΛΛΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ.

   ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ 450 ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΑ ΓΙΑ 110-115 . ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ , ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΩ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΑ 450, ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΩΣ ΕΦΙΚΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ 450. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΩΣ ΟΛΙΚΗ, ΩΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
   ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΕΤΗ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΟΜΕΥΕΙ ΤΑ ΕΤΗ ΤΩΝ ΓΗΡΑΤΕΙΩΝ. ΔΛΔ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ.ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΤΑ 450 ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΟΡΥΝ ΟΛΟΥΣ. ΤΑ 140 ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΥΝΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΒΙΟΥ (20-60) ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΣΜΙΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΑΧΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ (ΕΝΤΟΣ 10-15 ΕΤΩΝ) ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΑΝ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ.

   ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΤΡΟΦΗ, ΠΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΛΥΣΗ" ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΙΟΙ, ΠΑΡΑΣΙΤΑ, Κ.Λ.Π ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΝΟΣΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

   ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ, ΟΧΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

   [ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΗΓΗ) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΠΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ/ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 1-3-2-1 ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ. ]

   Delete
 2. Anonymous3/6/21 21:35

  ΧΑΧΑΧΑ.ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΝ ΤΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ.ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ.

  ΣΤΕΝΤΩΡ

  ReplyDelete
  Replies
  1. ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΜΙΑ 30αρια ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΝ ΚΟΒΕΙΣ , ΑΛΛΑ (ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ... 70. [20 +(10 χ 5)]

   Delete
  2. Anonymous3/6/21 21:51

   ΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...ΧΑΧΑΧΑ

   ΣΤΕΝΤΩΡ

   Delete