14/06/2021

Τελικά μεταδίδεται ο κορωνοϊός από τις επιφάνειες στον άνθρωπο;

Ομάδα επιστημόνων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια Σαν Ντιέγκο αποφάσισε να διερευνήσει το επίπεδο της μεταδοτικότητας του κορωνοϊού από τις επιφάνειες στον άνθρωπο. Με δημοσίευση τους στην επιθεώρηση «Microbiome» οι ερευνητές αναφέρουν ότι τα ευρήματα της έρευνας τους δείχνουν ότι οι πιθανότητες μετάδοσης του κορωνοϊού στον άνθρωπο από κάποια επιφάνεια είναι πολύ μικρή και ο πραγματικός κίνδυνος παραμένει η μετάδοση από τον αέρα.

Οι ερευνητές πήραν δείγματα από επιφάνειες σε δωμάτια νοσοκομείων στα οποία νοσηλεύονταν ασθενείς με COVID. Ελήφθησαν δείγματα από το κρεβάτι, το πάτωμα και τα αντικείμενα που ακουμπούσαν τόσο οι ασθενείς όσο και οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Οι ερευνητές αρχικά πήραν δείγματα από όλες τις επιφάνειες που θα έρχονταν σε επαφή οι ασθενείς και το νοσηλευτικό προσωπικό στο δωμάτιο όταν αυτό ήταν καθαρό πριν την έλευση ενός ασθενούς. Στην συνέχεια πήραν δείγματα του δωματίου όσο νοσηλευόταν σε αυτό ο ασθενής αλλά και αμέσως μετά την αποχώρηση του από αυτό. Διαπίστωσαν την παρουσία του κορωνοϊού μόλις στο 13% των δειγμάτων.

Το πιο σημαντικό εύρημα της μελέτης ήταν ότι κανένα μέλος του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που έμπαινε στο δωμάτιο και άγγιζε συχνά τις επικίνδυνες επιφάνειες δεν νόσησε. Αυτό σύμφωνα με τους ερευνητές σημαίνει ότι η μετάδοση του κορωνοϊού στον άνθρωπο από επιφάνειες είναι σπάνια και ότι αν κάποιος ακολουθεί τους κανόνες προσωπικής προστασίας πολύ δύσκολα θα μολυνθεί από την επαφή του με κάποια επιφάνεια. Οι ερευνητές μελέτησαν επίσης την σχέση του κορωνοϊού με τα βακτήρια που μοιράζεται τον χώρο στις διάφορες επιφάνειες από όπου προέκυψαν επίσης ενδιαφέροντα στοιχεία. Εντόπισαν ένα βακτήριο η παρουσία του οποίου έχει εντοπισθεί σε ασθενείς που έχουν μολυνθεί με τον κορωνοϊό και μάλιστα νοσούν βαριά.

«Αν και μοιάζει να ζούμε με τον κορωνοϊό πλέον εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζουμε πολύ λίγα πράγματα για την σχέση του με άλλα μικρόβια και υπάρχουν πολλά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν. Όσα περισσότερα γνωρίζουμε για το πώς ο κορωνοϊός αλληλεπιδρά με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται τόσο καλύτερα θα κατανοήσουμε πώς μεταδίδεται και πώς να εμποδίσουμε αυτή την μετάδοση» αναφέρει η Σάρα Άλαρντ, εκ των επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας.

ΑΜΠΕ

11 comments :

  1. Anonymous14/6/21 11:07

    "Διαπίστωσαν την παρουσία του κορωνοϊού μόλις στο 13% των δειγμάτων."

    ΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ; ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ; ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ; ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΙΨΑΝ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ medschool.ucsd.edu, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous14/6/21 11:51

    30% ήταν η συγκέντρωση στο πάτωμα και αυτό σε θάλαμο νοσοκομείου με ασθενή από covid! Μόνο! Δηλαδή, η συγκέντρωση ακόμη και σε κλειστούς χώρους με κάποιον ασυμπτωματικό θα είναι ελάχιστες και μακρυά από το αναπνευστικό οποιουδήποτε. Αν μιλάμε δε για πεζοδρόμια σε ηλιοφάνεια ή γενικότερα σε εξωτερικούς χώρους, όλοι μπορούν να συλλάβουν το μέγεθος της υποκρισίας και της καλοστημένης παράστασης με τους ψεκασμούς που βλέπαμε τον πρώτο καιρό (ακόμη και σε παραλίες)! Αυτή ήταν και είναι η "επιστήμη" της "πανδημίας".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous14/6/21 12:03

      "της καλοστημένης παράστασης με τους ψεκασμούς"

      ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ (ΒΟΤΑΝΩΝ, ΟΧΙ ΧΗΜΙΚΩΝ).

      Delete
  3. Anonymous14/6/21 13:29

    Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πάμε σε νέο lockdown το φθινόπωρο. Μάλιστα η κυβέρνηση φροντίζει από τώρα να φορτώσει στους ανεμβολίαστους την αναμενόμενη έξαρση των κρουσμάτων, ώστε να αποσείσει από πάνω της τις βαρύτατες ευθύνες που έχει για την αλλοπρόσαλλη διαχείριση της επιδημίας. Φυσικά δεν θα διστάσει καθόλου να βάλει τους πολίτες να συγκρουστούν μεταξύ τους αφού θα έχει φροντίσει προηγουμένως να τους διχάσει σε «εμβολιασμένους» και «ψεκασμένους». Όπως έχουν παραδεχτεί επανειλημμένα γιατροί σε όλο τον κόσμο, οι εμβολιασμένοι μπορούν να φέρουν τον ιό και να τον μεταδώσουν, και μάλιστα τον ωθούν συνεχώς προς νέες μεταλλάξεις. Άρα ήδη με το άνοιγμα του τουρισμού σε εκατομμύρια εμβολιασμένους από το εξωτερικό, η κυβέρνηση πιθανότατα θα εισάγει το 4ο κύμα κορωνοϊού τους καλοκαιρινούς μήνες. Αν μάλιστα αποφασίσει να απαλλάξει τους εμβολιασμένους από την υποχρέωση των self test τον Ιούλιο (όπως φημολογείται) και τους επιτρέψει να μπαίνουν σε εσωτερικούς χώρους χωρίς να φορούν μάσκα ή να τηρούν αποστάσεις, θα τους καταστήσει ουσιαστικά κινητές βόμβες υπερμετάδοσης του ιού που θα βλάψουν τους πάντες - εμβολιασμένους και μη. Με τη διαχείριση της επιδημίας που κάνει η κυβέρνηση ίσως να μην έχουμε δει ακόμα τα χειρότερα. Θεωρώ ότι το 2022 θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά και ίσως αρχίσουμε να βλέπουμε πραγματικά φως στην άκρη του τούνελ από το 2023.

    Αυτό όμως που μου έχει κάνει την πιο αλγεινή εντύπωση τον καιρό της επιδημίας είναι η απογοητευτική γύμνια του προβεβλημένου από τα ΜΜΕ επιστημονικού δυναμικού της πατρίδας μας. Στην ευρωπαϊκή μπανανία που λέγεται Ελλάδα, δεν κρίνεται σκόπιμο να γίνονται κλινικές έρευνες. Δεν γίνονται έλεγχοι σε εμβόλια, και δεν μελετούνται ιοί. Δεν γίνεται τίποτα απολύτως που να θωρακίζει επιστημονικά το κοινωνικό σύνολο. Ζούμε σε μια χώρα παραιτημένη από την προσπάθεια, οκνηρή, παθητικό θεατή των εξελίξεων, που όχι μόνο περιμένει να θρέψει τους κατοίκους της με εισαγόμενες πατάτες, όσπρια και κρέας αλλά και να προστατεύσει την υγεία τους με εισαγόμενα εμβόλια και φάρμακα για την καταλληλότητα των οποίων μάλιστα υιοθετεί άκριτα ό,τι πουν τα ξένα κράτη. Απορώ πραγματικά τι ρόλο παίζει ο ΕΟΦ και γιατί εξακολουθούμε να πληρώνουμε ανθρώπους που δεν μπορούν ή δεν ξέρουν να ελέγξουν απολύτως τίποτα, και απλώς εγκρίνουν ό,τι τους πουν οι αντίστοιχοι ξένοι οργανισμοί.

    Από την υπερπληθώρα επιστημόνων που παράγουν κάθε χρόνο τα ελληνικά πανεπιστήμια, οι καλύτεροι φεύγουν στο εξωτερικό και οι υπόλοιποι δουλεύουν σε σουβλατζίδικα ή καταλήγουν να χτυπάνε σφραγίδες στο δημόσιο. Αυτοί που δηλώνουν «ειδικοί» στην Ελλάδα είναι δημόσιοι υπάλληλοι του χειρίστου είδους που, εκμεταλλευόμενοι τις θέσεις και τους πανεπιστημιακούς τίτλους τους, ξέρουν μόνο να ενθυλακώνουν γενναίες επιχορηγήσεις από φαρμακευτικές εταιρείες για δήθεν έρευνες που κάνουν. Η επιστημονική συνεισφορά τους εξαντλείται στο να μπαίνουν απλώς στο site του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και να μεταφράζουν ό,τι κουταμάρα λέει αυτός. Σε 1,5 χρόνο το μόνο που κατάφεραν ήταν να κάνουν μεταφράσεις από πράγματα που λένε άλλοι και να επιβάλουν αποτυχημένες καραντίνες μεσαιωνικού τύπου. Τα lockdown θα μπορούσε να τα σκεφτεί και να τα προτείνει και οποιοσδήποτε άσχετος με την Ιατρική, δεν ήταν ανάγκη να φάει κανείς 20-25 χρόνια στα θρανία για να γίνει λοιμωξιολόγος και να εισηγείται τέτοιες ανοησίες. Οι σοβαροί επιστήμονες δεν κρύβονται πίσω από νόμους περί ακαταδίωκτου. Είναι σίγουροι για την επιστήμη τους, και δεν αντιφάσκουν λέγοντας άλλα το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ. Επίσης, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεών τους διότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Ακαταδίωκτο θέλουν να έχουν οι τσαρλατάνοι και οι απατεώνες.

    Stirlitz

    ReplyDelete
  4. Anonymous14/6/21 13:33

    ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ
    (SKY NEWS AUSTRALIA)

    https://r2---sn-vuxbavcx-n3bl.googlevideo.com/videoplayback?expire=1623695112&ei=iC7HYP2RCaDOzLUP8Ka4kAk&ip=2a02:587:491b:8b00:90a7:f60a:fe23:b643&id=d07756ccdaddd7ac&itag=18&source=blogger&mh=JK&mm=31&mn=sn-vuxbavcx-n3bl&ms=au&mv=m&mvi=2&pcm2cms=yes&pl=46&susc=bl&mime=video/mp4&vprv=1&dur=153.692&lmt=1623586807379396&mt=1623666051&txp=1311224&sparams=expire,ei,ip,id,itag,source,susc,mime,vprv,dur,lmt&sig=AOq0QJ8wRAIgPuIRovKmuDRgw349h1ccpe2rJ5CPhOZoeFitxyfPPgECIECuqf-LnQmzfQ457QbguCKDEOoESFMcr3tcYOeBWBYl&lsparams=mh,mm,mn,ms,mv,mvi,pcm2cms,pl&lsig=AG3C_xAwRQIgPheoP3oHeBzH6xeW9hpgOl3ctoYTlIyIsiax_63i3q4CIQCVScMhZQv3UPWvnuND5-R-YhKFxyB9S9mwzc6pCxSgxw%3D%3D&cpn=kQbTHTtZzaZpCUaJ&c=WEB_EMBEDDED_PLAYER&cver=1.20210609.1.1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous14/6/21 13:48

      (video)

      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a3%ce%a5%ce%9d%ce%95%ce%a7%ce%99%ce%96%ce%95%ce%99-%ce%9d%ce%91-%ce%a8%ce%95%ce%a5%ce%94%ce%95%ce%a4%ce%91%ce%99-%ce%9f-%ce%a5%ce%a0%ce%9f%ce%a7%ce%98%ce%9f%ce%9d%ce%99%ce%9f%ce%a3-%ce%a0%ce%9f/

      Delete
  5. Anonymous14/6/21 13:37

    Αυτό που μας λέει η κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό εμμέσως πλην σαφώς είναι ότι επιτρέπεται σε κάποιον που έχει AIDS ή που δεν έχει εμβολιαστεί κατά της ηπατίτιδας Α και Β και κατά της φυματίωσης, της μηνιγγίτιδας, της πολυομυελίτιδας, της ιλαράς, της διφθερίτιδας, των πνευμονιόκοκκων ή της ευλογιάς, να πηγαίνει ελεύθερα παντού και να μπαίνει σε κάθε μεταφορικό μέσο και κλειστό χώρο, αλλά θα απαγορεύεται σε όποιον δεν έχει εμβολιαστεί εναντίον μιας ιάσιμης χωρίς φάρμακα και χωρίς νοσηλεία ασυμπτωματικής έως ελαφράς νόσου όπως ο Covid-19! Αν υπάρχει έστω και στοιχειώδης λογική σ’ αυτό το σκεπτικό ευχαρίστως να την ακούσουμε.

    Μέλη της επιτροπής ειδικών που συμβουλεύεται η κυβέρνηση για τον κορωνοϊό (όπως π.χ. η κα Θεοδωρίδου και η κα Λινού) έχουν πει επανειλημμένα δημοσίως ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν κανονικά τον ιό σε άλλους, κυρίως ως ασυμπτωματικοί. Γι’ αυτό και πρέπει να παίρνουν τις ίδιες προφυλάξεις με τους ανεμβολίαστους (μάσκες, αποστάσεις κ.λπ). Το εμβόλιο, σύμφωνα με όσα λένε οι ειδικοί της κυβέρνησης, προστατεύει ΜΟΝΟ αυτόν που το έχει κάνει. Το ποιες πιθανότητες υπάρχουν να μεταδώσει ο εμβολιασμένος τον ιό σε άλλους, κανείς επιστήμονας στην Ελλάδα δεν έχει βγει να το ξεκαθαρίσει με ΑΡΙΘΜΟΥΣ. Το μόνο που ακούμε διαρκώς είναι μπακαλίστικες αοριστολογίες του τύπου «ελάχιστη πιθανότητα», «όταν υπάρχει αυξημένο ιικό φορτίο» κ.λπ.

    Το εύλογο ερώτημα είναι γιατί οι κυβερνώντες και κάποιοι από τους ειδικούς επιμένουν να ισχυρίζονται πως ο ανεμβολίαστος θέτει σε κίνδυνο τους άλλους. Μα ακριβώς για να μην διατρέχουν κίνδυνο δεν εμβολιάστηκαν όσοι το επιθυμούσαν; Όταν τους εμβολίαζαν οι υγειονομικοί τους είπαν μήπως ότι «είστε ασφαλείς από τον κορωνοϊό υπό τον όρο να εμβολιαστούν οι πάντες»; Το επιχείρημα ότι ένας πολίτης είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια των γύρω του είναι εντελώς έωλο και άκυρο από τη στιγμή που η ασφάλεια μέσω του εμβολιασμού είναι αποκλειστικά ατομική υπόθεση. Σχετικά με το επιχείρημα ότι ο μη εμβολιασμένος μεταδίδει πιο ισχυρά στελέχη ιών, η αλήθεια είναι ότι ισχύει το αντίθετο, ότι δηλαδή λόγω ακριβώς των εμβολίων ο ιός μεταλλάσσεται προς ισχυρότερα στελέχη. Απόδειξη η μετάλλαξη της Βρετανίας και εκείνη της Νότιας Αφρικής που εμφανίστηκαν μετά την έναρξη των μαζικών εμβολιασμών. Το επιχείρημα ότι αυτοί που έχουν κάνει το εμβόλιο μεταδίδουν πιο ακίνδυνα στελέχη έρχεται σε αντίθεση με παλαιότερο ισχυρισμό των ειδικών επιστημόνων ότι οι ασυμπτωματικοί είναι οι πιο επικίνδυνοι στο να μεταδώσουν τον ιό.

    Ζούμε ένα ακόμα ρεσιτάλ αντιφάσεων ανάλογο όλων όσων είδαμε από την αρχή αυτής της παρωδίας. H κυβέρνηση επιχειρεί με έναν απαράδεκτο συνδυασμό απειλών, εκφοβισμών και διαστρέβλωσης της επιστημονικής αλήθειας να εξαναγκάσει τους πολίτες να κάνουν μία ιατρική επέμβαση στο σώμα τους στην οποία για οποιονδήποτε λόγο δεν επιθυμούν να προχωρήσουν με την ελεύθερη βούλησή τους. Αν στη συνείδηση της κοινής γνώμης είχε διαμορφωθεί η απόλυτη πεποίθηση πως τα εμβόλια είναι πράγματι αναγκαία και σωτήρια, ο κόσμος θα έτρεχε να εμβολιαστεί από μόνος του και δεν θα χρειαζόταν απειλές, εκβιασμούς και φοβέρες.

    Κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και κανείς δεν μπορεί να τον εκβιάσει άμεσα ή έμμεσα για το τι θα βάλει στο σώμα του. Το σώμα του ανήκει αποκλειστικά σ' αυτόν, δεν ανήκει σε καμία κυβέρνηση. Ακόμη κι αν είναι αλήθεια ότι οι θάνατοι από τα εμβόλια είναι εξαιρετικά σπάνιοι (περίπου 13.000 Ευρωπαίοι όμως έχουν ήδη «αποδημήσει» εξαιτίας των εμβολίων), κανείς δεν μπορεί να εξαναγκάσει έναν άνθρωπο να πάρει αυτό το ρίσκο, τη στιγμή μάλιστα που το κράτος αποποιείται κάθε ευθύνη για όποια παρενέργεια παρουσιαστεί. Τα εμβόλια που κυκλοφορούν δεν έχουν πάρει ακόμα επίσημη έγκριση από την FDA των ΗΠΑ διότι οι κλινικές δοκιμές τους θα ολοκληρωθούν το 2023. Άρα μέχρι τότε κανείς δεν μπορεί να γίνει με το ζόρι «υποκείμενο φάσης 3».

    Stirlitz

    ReplyDelete
  6. Anonymous14/6/21 14:19

    ΕΠ' ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ, ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ Ν' ΑΡΧΙΣΟΥΝ Ν' ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ/ΧΡΗΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ (ΟΜΚ), ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ Σ΄ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ SELF/PCR TESTS KAI ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ.

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    (Σχόλια INFOteller, 28/9/20, 19:40)
    https://isxys.blogspot.com/2020/09/d.html?showComment=1601311237619#c6107397299623434871

    - Council Decision (CFSP) 2016/51 of 18 January 2016 in support of the Biological and Toxin Weapons Convention (BTWC) in the framework of the EU Strategy against Proliferation of Weapons of Mass Destruction
    https://op.europa.eu/en/publication-detail/-/publication/5deaed3a-be7b-11e5-9e54-01aa75ed71a1/language-en

    - COUNCIL DECISION (CFSP) 2019/97 of 21 January 2019 in support of the Biological and Toxin Weapons Convention in the framework of the EU Strategy against Proliferation of Weapons of Mass Destruction
    https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/PDF/?uri=CELEX%3A32019D0097&from=EN

    - «EU remains a number one supporter of the Biological Weapons Convention»
    https://eeas.europa.eu/delegations/el-salvador/71705/eu-remains-number-one-supporter-biological-weapons-convention_gl

    - European Union tests its response to chemical, biological attacks
    https://www.youtube.com/watch?v=3YnN629JSsY

    - History of biological warfare
    During the Middle Ages, victims of the bubonic plague were used for biological attacks, often by flinging fomites such as INFECTED CORPSES and EXCREMENT over castle walls using CATAPULTS. In 1346, during the siege of Caffa (now Feodossia, Crimea) the attacking Tartar Forces which were subjugated by the Mongol empire under Genghis Khan, USED THE BODIES OF MONGOL WARRIORS OF THE GOLDEN HORDE WHO HAD DIED OF PLAGUE, AS WEAPONS. An outbreak of plague followed and the defending forces retreated, followed by the conquest of the city by the Mongols. It has been speculated that THIS OPERATION MAY HAVE BEEN RESPONSIBLE FOR THE ADVENT OF THE BLACK DEATH IN EUROPE.
    https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_biological_warfare

    -Diseases during Silk road
    https://www.scribblemaps.com/maps/view/diseases_during_silk_road/worldhistory1silkroad

    INFOteller

    ΥΓ Για να γίνουν κατανοητές οι πολιτικές που εφαρμόζουν σημερα οι Δυτικές κυβερνήσεις σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο το πρώτου Βιολογικού πολέμου, φανταστείτε ΕΕ, Ευρωπαικές και Ελληνικές κυβερνήσεις να χρηματοδούν τον Genghis Khan/Μογγόλους για την αγορά νέων καταπελτών και τη διευκόλυνση μεταφοράς νέων μολυσμένων ατόμων (λαθρομετανάστες) στα ενδότερα της ΕΕ, ενώ ταυτόχρονα οι Δυνάμεις Ασφαλείας της Caffa αντί ν' αμύνονονται κατά των μολυσμένων ροών, ν' ασχολούνται με τα μέτρα βιοπροστασίας του πληθυσμού της (μάσκες, αποστάσεις, πλύσιμο των χεριών, συναθροίσεις, απαγόρευση κυκλοφορίας, κοκ).

    ReplyDelete
  7. Anonymous14/6/21 17:00

    "Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πάμε σε νέο lockdown το φθινόπωρο."

    ΚΟΥΡΗΤΗ ΤΙ ΛΕΣ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.

      ΑΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΙΘΑΝΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε . ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΤΟΣΗ "ΓΑΛΑΝΤΟΜΙΑ" ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΕΔΕΙΞΕ. ΟΛΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ. ΗΔΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΓΕΝΑΙΟΔΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

      ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΙΘΑΝΟ. ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ, ΑΛΛΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε , ΜΟΝΟΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΒΡΑΧΥΒΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΠΙΣΩ.
      ΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

      ΑΝ ΠΑΝΤΟΥ , ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ Ε.Ε , ΠΕΦΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ (Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΚΟΣΜΟΣ) ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ (ΟΙ ΕΜΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ) ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΝΕΑ ΚΡΙΣΗ. ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΑΝ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ , ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΑ "ΓΕΝΙΚΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ" ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

      ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΜΟΥ) , ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ , ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ.

      ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ. ΘΑ ΥΠΟΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ.
      ΠΛΕΟΝ ΟΣΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΙΤΙΩΝ , ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΕΚΛΗΘΗΣΑΝ ΕΜΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ.

      Delete
  8. Anonymous15/6/21 11:30

    "Επιμένει ο Α.Γεωργιάδης: «Μία επιχείρηση μπορεί να απολύσει έναν εργαζόμενο που δεν θέλει να εμβολιαστεί»"
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/994739_epimenei-o-ageorgiadis-mia-epiheirisi-mporei-na-apolysei-enan

    Ο JAMES BOND ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ!
    ΤΙ ΛΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ Η' ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ;

    ReplyDelete