09/05/2021

C.I.A: Quality of personnel...

8 comments :

  1. Anonymous9/5/21 16:17

    Ο Tucker είναι η κλασσικότερη περίπτωση controlled opposition (στην κυρίαρχη woke κουλτούρα και το αριστερό παρακράτος). Παρ' όλα αυτά το βιντεάκι δεν παύει να είναι διασκεδαστικό!

    ReplyDelete
  2. Anonymous9/5/21 16:48

    CISGENDER INTERSECTIONAL AGENCY. ΧΑΧΑΧΑ

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  3. Anonymous9/5/21 21:00

    Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΑΜΑΖΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΑΚΕΡ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΩΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΕΝΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΑ FRATERNITIES ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous9/5/21 21:09

    "Η ελλάδα κατακλύζεται από μετανάστες, αλλά όλοι οι άνθρωποι έχουν ψυχή, δεν μετράει η εθνικότητα η καταγωγή η φυλή το χρώμα του δέρματος και η θρησκεία όταν μπροστά σου βρίσκονται κατατρεγμένοι άνθρωποι που θέλουν να ξεφύγουν από την άθλια και δυσχερή θέση που τους έχει ορίσει η μαύρη μοίρα τους και επιπλέον ισχυρίζονται οτί οφείλουμε όλοι εμείς να ανοίξουμε τις αγκάλες μας να τους καλοδεχτούμε να τους φροντίσουμε να τους περιποιηθούμε και να τους σπιτώσουμε παρέχοντας τους όλα τα απαραίτητα αγαθά για να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους και να φτιάξουν τις ζωές τους.Επιπροσθέτως αναφέρουν πως πρέπει να πολεμηθούν τα ξεδιάντροπα στερεότυπα της στενομυαλίας,της μισαλλοδοξίας,του ρατσισμού,της αποστροφής,του σκοταδισμού της ξενοφοβίας του παροπιδισμού και οι ανυπόστατες-άδικες προκαταλήψεις που πηγάζουν από αυτά τα στοιχεία τα οποία είναι ο χειρότερος εχθρός που στέκει σαν βαρίδι εμποδίζοντας έτσι την πρόοδο στους ορίζοντες της σκέψης θυμίζοντας αλλοτινές σκοτεινές εποχές σαν εκείνες του ναζισμού στην Ευρώπη.Πρέπει όπως λένε να κράταμε τα μυαλά μας ορθάνοιχτα όπως και την καρδιά μας να μην υψώνουμε τείχη και σύνορα στον ανθρώπινο πόνο και δυστυχία και να απλώνουμε το χέρι μας να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο μας σε εκείνα που του χρειάζεται για ανάγκη.Μόνο έτσι θα πάει μπροστά ο κόσμος μέσω της αλληκατανόησης και της αλληλεγγύης της ανιδιοτέλειας και προπάντων σεβασμό προς τον συνάνθρωπο μαζί με την αποδοχή της ίσης αξίας της ανθρώπινης ύπαρξης.Αμοιβαία αποδοχή στην διαφορετικότητα του πολιτισμού και στην κουλτούρα του άλλου."

    ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΒΡΥΞΕΛΛΙΩΤΙΣΣΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗ. ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ. #not_my_president

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΟΣΟ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΗΤΡΑΣ.

      Delete
    2. Anonymous10/5/21 12:10

      ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ!

      ΣΤΕΝΤΩΡ

      Delete