07/05/2021

Σχολιάζοντας τη δυναμική των πραγμάτων, ο Π. Κονδύλης είχε γράψει τότε...

«στον βαθμό όπου η Ελλάδα θα καθίσταται ανεπαίσθητα γεωπολιτικός δορυφόρος της Τουρκίας, ο κίνδυνος πολέμου θα απομακρύνεται, οι ψευδαισθήσεις θα αβγατίζουν και η παράλυση θα γίνεται ακόμα ηδονικότερη, εφ’ όσον η υποχωρητικότητα θα αμείβεται με αμερικανικούς και ευρωπαϊκούς επαίνους, που τους χρειάζεται κατεπειγόντως ο εκσυγχρονιζόμενος Βαλκάνιος, και επίσης με δάνεια και δώρα για να χρηματοδοτείται ο παρασιτικός καταναλωτισμός. Απ’ αυτές τις συνθήκες ό,τι στην πραγματικότητα θα συνιστά κάμψη της ελληνικής αντίστασης κάτω από την πίεση του υπέρτερου τουρκικού δυναμικού, οι Έλληνες θα συνηθίσουν σιγά-σιγά να το ονομάζουν «πολιτισμένη συμπεριφορά», «υπέρβαση του εθνικισμού» και «εξευρωπαϊσμό». Πράγματι, το σημερινό δίλημμα είναι αντικειμενικά τρομακτικό και ψυχολογικά αφόρητο: η ειρήνη σημαίνει για την Ελλάδα δορυφοροποίηση και ο πόλεμος σημαίνει συντριβή. Η υπέρβαση του διλήμματος αυτού, η ανατροπή των σημερινών γεωπολιτικών και στρατηγικών συσχετισμών απαιτεί ούτε λίγο ούτε πολύ την επιτέλεση ενός ηράκλειου άθλου, για τον οποίο η ελληνική κοινωνία, έτσι όπως είναι, δεν διαθέτει τα κότσια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: http://e-amyna.com/

18 comments :

  1. Anonymous7/5/21 15:48

    "Η Ρωσία ετοιμάζει Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης για Φιλοξενία 5.000.000 Ευρωπαίων που ως πολιτικοί, θρησκευτικοί, υγειονομικοί πρόσφυγες θα καταφύγουν εκεί λόγω Ολοκληρωτισμού ΕΕ (φήμες)"

    "Πολλοί πολίτες στη Δύση καταπιέζονται από τα καθεστώτα τους. Η Ρωσία μέχρι στιγμής δεν έχει απλοποιήσει τις διαδικασίες για τους ξένους, αυτό μπορεί να αλλάξει σύντομα.
    Παραδοσιοκράτες, Χριστιανοί, Ευρασιατιστές, ακόμη και Κομμουνιστές, πολλοί από αυτούς θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν στο εγγύς μέλλον σε ρωσικό έδαφος.. Πολιτικές πρόσφυγες, θρησκευτικοί πρόσφυγες, ΕΜΒΟΛΙΑΚΟΙ -υγειονομικοί ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, πάσης φύσεως δυτικοί αντιφρονούντες, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, πολιτισμικοί πρόσφυγες….κλπ Η ιστορία είναι αμφίδρομη….."

    https://dimpenews.com/2021/05/05/%CE%B7-%CF%81%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%AC/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΛΕΣ ; ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ; ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΙ ΩΣ ΙΔΕΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΣΙΑ.

      (ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ, ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΑΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΚΑΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ.)

      Delete
    2. Anonymous7/5/21 20:01

      δυστυχως δεν εχω διαβασει τιποτα απτον κονδυλη, πρεπει να ριξω πολυ διαβασμα μου φαινεται... αλλα να φυγω;;; γιατι;;; δεν εχει κανενα νοημα αυτο για μενα. διαβασα καποιο παλιο κειμενο απο τοτε που ηταν η "Ισχυς" κ προτεινε σχεδιο με διεξοδο διαφυγης στην ιταλια, κορσικη, κτλ.. εγω στο σεναριο που ειχα φτιαξει μεσα μου, μια παραλληλη πραγματικοτητα στην οποια η Ελλας εχει Εθνικιστικη κυβερνηση, εβλεπα παντα τη ρωσια του πουτιν ως τη μονη γεφυρα/συμμαχια με τον εξω κοσμο.. αλλα αυτο το σεναριο ουτε εγινε ουτε φαινεται να εχει καποια προοπτικη τωρα πια.. η ευκαιρια χαθηκε.. εγω βλεπω πολεμο στα χρονια που ερχεται, αρα γιατι να φυγω;;; τι νοημα εχει να ζησω παραπανω σε ξενη γη; δεν ειμαι νομας. ειμαι δεμενος με αυτη τη γη και την βλεπω δικη μου, τη νιωθω δικη μου, ειναι δικη μου. ανεβαινω στο βουνο κ βλεπω αυτα που μου ανηκουν.. αυτο μπορει να το πει ενας πακι που εχει κουβαληθει εδω;;; ΟΧΙ!!! στα κρυα της ρωσιας τι να κανω;;; να κλαιω τη μοιρα μου;; να σκεφτομαι πως θα γυρισω για να εκδικηθω;;; σορι αλλα εγω αυτο το βλεπω(τουλαχιστον για μενα) σαν καταντημα... δεν κατακρινω τον πουτιν, καλα κανει, απλα αυτο δεν ειναι για μενα.. δεν ειμαι ριψασπις ουτε προκειται να γινω... καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη, παρα 40 χρονια προσφυγας σε ξενη γη!!!

      Delete
    3. "ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΙ ΩΣ ΙΔΕΑ"

      ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ Σ'ΟΛΑ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:
      https://i.pinimg.com/originals/d5/2b/cf/d52bcfd98953e087fd2f5e8f8c24d6cb.png

      Delete
    4. ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ. (too bimbo, very doll face for my taste) ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ..."ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ" ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ, ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
      ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ... "ΦΟΥΣΚΩΜΑΤΑ". ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ, ΑΘΛΗΤΙΚΟ-ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΜΟΡΦΟ.

      Delete
    5. ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΑΣΤΕΪΣΜΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΟΥΡΗΤΗ (ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ). ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ "ΤΕΧΝΗΤΟ" ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ.

      Delete
    6. Anonymous9/5/21 09:53

      Τρεχεις, τρεχω, κυνηγω, κι αν σε πιασω ζωντανο, με μολοτοφ σε χτυπω. Η μονη γυμναστικη που χρειαζεται. Μεχρι τοτε, "φατε ματια ψαρια", κοσμοκαλογερε με τα κρυα σεξιστικα χωρατα.


      IsR Prepotency

      Delete
    7. IsR Prepotency

      ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ (ΕΣΥ) ή ΠΟΛΛΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ (ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ) ΕΙΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ ΘΗΡΕΥΤΕΣ. ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΟΤΙ "ΜΑΓΙΚΑ" ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΟΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ. ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ. ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΠΤΟΙ ΖΗΣΑΤΕ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ.

      ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ Η ΕΦΕΣΗ-ΤΑΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ. Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΗ.
      ΚΟΣΜΟΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ,ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΤΟ ΠΟΣΑ "ΨΑΡΙΑ" "ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ" ΚΑΙ ΠΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΦΕΡΕΙ. ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙΑ , ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΨΑΡΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΨΑΡΕΥΩ.
      ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΠΟΙΕΙΣ" ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΟ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΡΕΒΛΗ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

      Delete
    8. Anonymous9/5/21 12:07

      λοοοοοοοολ ωπα ωπα γουεητ, μισο λεπτο γιατι η ισρ_ιμποτενσι ερεθιστηκε παλι (ισως κ να στραβοκοιμηθηκε, ποιος ξερει ειναι κ αβολα στον καναπε).. ακολουθει επεξηγηματικη διευκρινηση, σε περιπτωση που δεν το καταλαβατε.. η ισρ_ιμποτενσι γεννηθηκε με βετζαηνα, ομως αυτοπροσδιοριζεται ως αντρας, αλλα θελει να παψουν οι αντρες κ υπερσασπιζεται τις φεμινατσι κ φαντασιωνεται οτι οι ολοι αντρες πρεπει να ανακαλυψουμε τη θηλυκη πλευρα (γουατεβαρ δατ μινς) κ να γινουμε τρανς με ορμονοθεραπια κ να αφηνουμε τις ξεσαλωμενες μαιναδες να μας πηδανε με στραπον γιατι ειμαστε τοξικοι κ μετα να αυτευνουχιζομαστε.. --διαλειμματακι για να ξερασετε-- συνεχιζουμε, οπως ελεγα η ισρ_ιμποτενσι ειναι μια θρασυτατη 35αρα (κατι σαν την τσιταρα στο φβ) αραχτη που η μονη γυμναστικη που κανει απτον ξεχαρβαλωμενο καναπε της καταληψης ειναι να πιεζει την οθονη του αη-φον που τσαλεψε (ε σορι, που απαλλωτριωσε ηθελα να πω) κ καθε μερα να παιρνει τη δοση της απο τον ντιλερ του σορρος.. υποθετω οτι ειναι λεπτη μαυροφορεμενη, γιατι χοντρη αναρχοκομουνα δεν εχω δει ποτε σε καταληψη, υποθετω οτι ειναι 170 το πολυ (δλδ την περναω καμια 25 ποντους κατελαχιστον), υποθετω οτι μπορει να τρεξει, αλλα εγω ανεβαινω το βουνο με τα ποδια τρεχοντας και οταν εχτιζα το δωμα κουβαλουσα τα 50κιλα σακια με το τσιμεντο ανετα, αρα οση δυναμη κ ναχει ειναι τιποτα μπροστα μου, υποθετω οτι εχει κ μολοτοφ, αλλα εγω εχω οπλα.. η ισρ_ιμποτενσι μας εχει πει οτι ειναι πανσεξουαλικια και οτι δε δινει σημασια σε αστικες ταμπελες κ συμβασεις, αρα ειναι μπαη γυναικα με φετιχ σε μπετα_μεηλ (δλδ θελει να παιρνει ολους τους αλφα_μεηλ κ να τους κανει σισι_φεμ_μποι γιατι της θυμιζουν τον αγριο νταντι κ αντιδρα).. η ισρ_ιμποτενσι εχει αυταπατες, νομιζει οτι αμα μας δει, εμεις θατο βαλουμε στα ποδια, ενω το πιθανοτερο ειναι οτι θα το βαλουμε στον κωλο της, αφου συχρονως την σταγγαλιζουμε οπως στραγγαλιζε ο παππους μου βουλγαρες στον συμμοριτοπολεμο κ τις πεταγε στο ποταμι.. η ισρ_ιμποτενσι δεν ξερει τι ειναι, γιατι αμα τα εννοει αυτα που γραφει θα πρεπει νατα εφαρμοσει πρωτα στην ιδια κ να σκοτωσει τον αντρα που υποδιεται γιατι ειναι ακρως τοξικος κ εμμονικος.. επισης θα πρεπει να παει να γαμηθει αμεσα (δεν ειναι σχημα λογου ουτε βρισια, το εννοω κυριολεκτικα κ θεραπευτικα) για να ξελαμπικαρει, αφου η δοση που παιρνει δεν την καλμαρει κ ερχεται στα εθνικιστικα σαητς για εκτονωση.. τελος η ισρ_ιμποτενσι πρεπει να καταλαβει οτι η ψυχοθεραπεια στα νταντι_ισιους που εχει κ της εχει αφησει κουσουρι τα νευρακια δεν προκειται να λυθουν με το να ερχεται εδω.. στην τελικη αμα θελει να βρεθουμε κ να το κανονισουμε για ξεσκισι, εγω πολυ ευχαριστως προθυμοποιουμαι να δηλωσω εθελοντης.. ας μου πει το ποτε κ εγω θα της πω το που.. ας φερει κ αλλες αναρχοσκροφες, θα φερω κ εγω τους κολλητους μου κ εγγυομαι οτι θα περασουμε αξεχαστες ωρες... το εννοω, δεν αστειευομαι

      Delete
    9. "γιατι χοντρη αναρχοκομουνα δεν εχω δει ποτε σε καταληψη"
      ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ..."ΞΕ-ΔΩ". ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ.

      "αμα θελει να βρεθουμε κ να το κανονισουμε για ξεσκισι, εγω πολυ ευχαριστως προθυμοποιουμαι να δηλωσω εθελοντης"
      ΝΑΙ ΜΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΩΣ "Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΜΥΛΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΕΘΕΙ" ΚΑΙ "ΛΥΧΝΙΑΣ ΣΒΗΣΘΕΙΣΗΣ ΠΑΣΑ ΓΥΝΗ ΟΜΟΙΑ", ΑΛΛΑ ... ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ... ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Delete
    10. Anonymous9/5/21 15:00

      "it is interesting how much value women put in their genitals and then complain about being sexually objectified"

      Delete
  2. Anonymous8/5/21 00:32

    "ΑΘΩΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Η ΜΑΝΑ ΑΡΝΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ! Τί νομίσατε;"

    https://www.youtube.com/watch?v=_Epm8TqkTUw


    ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ!


    ΣΧΕΤΙΚΟ

    "Επικαλούμενος ότι τα self test είναι αντισυνταγματική πράξη, ένας γονέας αστυνομικός κατέθεσε αγωγή σε βάρος διευθύντριας λυκείου στα Χανιά επειδή δεν αφήνει τον γιο του να παρακολουθήσει το μάθημα χωρίς τη διάγνωση."

    http://greeknewsondemand.com/2021/05/07/%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ad%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b5-%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%ae-%cf%83%ce%b5-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%8d/

    https://isxys.blogspot.com/2021/04/tomaso-albinoni-adagio.html?showComment=1620383089279#c999280634449863377


    ReplyDelete
    Replies
    1. Και τι έγινε που έκανε μήνυση στη διευθύντρια; Αυτήν εξέδωσε την απόφαση; Χάνουμε το νοημα και βράζουμε στο ζουμί μας κάπως έτσι.

      Delete
    2. Anonymous8/5/21 16:28

      Άρθρο 15 - Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) - Έγκλημα που τελείται με παράλειψη

      Νόμος 3528/2007 – ΦΕΚ 26 Α / 09-02-2007, Άρθρο 25 - Νομιμότητα υπηρεσιακών ενεργειών

      Άρθρο 120 - Σύνταγμα - Παρ 2 και 3

      ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΞΕΔΩΣΕ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΙ!
      ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ ΒΡΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ!
      ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ....

      Delete
  3. Ο συγχωρεμένος Κονδύλης και ο μαθητής του ο Ήφαιστος ήταν και είναι αντίστοιχα, αξιόλογοι αναλυτές και πατριωτες, αλλά χάνονται ώρες ώρες στην υπερβολική γενίκευση κουραζοντας ενας μη εξοικειωμένο αναγνώστη τους.

    ReplyDelete
  4. Anonymous8/5/21 23:39

    "Πέθανε ο Θ.Κατσανέβας τ.υπουργός & γαμπρός του Α.Παπανδρέου αν και είχε εμβολιαστεί με την 1η δόση του εμβολίου mRNA"

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/985003_pasok-efyge-apo-tin-zoi-o-proin-voyleytis-theodoros-katsanevas

    ReplyDelete
  5. Anonymous28/5/21 21:20

    "Αν η συνθετική πατέντα εισέλθει μονίμως στο γονιδίωμά σου, τότε δια νόμου εσύ ο ίδιος γίνεσαι ιδιοκτησία του κατόχου της συνθετικής πατέντας."

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΘΑ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΙΧΕ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ.

      Delete