07/10/2020

Ολοκληρώθηκε το πρώτο στην σύγχρονη ιστορία της Δύσης (στην οποία ως γνωστόν η Ελλάδα ανήκει) λαικό δικαστήριο.

"Την απόφαση να κριθούν ένοχα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης τα πολιτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής ανακοίνωσε το Τριμελές Εφετείο. Τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής κρίθηκαν ένοχα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Συγκεκριμένα, κρίθηκαν ένοχοι οι: Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρη, Γιάννης Λαγός, Γιώργος Γερμενής, Χρήστος Παππάς. Ηλίας Παναγιώταρος, Αρτέμης Ματθαιόπουλος. Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από Εφετείο ξέσπασε σε χειροκροτήματα."

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: Κατά λαική απαίτηση, ένοχοι κηρύχθησαν όλοι, παρά την αντίθετη γνώμη της εισαγγελέος και παρά την πλήρη απουσία αποδεικτικών στοιχείων για την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Η απόφαση θα μείνει ως μνημείο κακοδικίας, αλλά και ως ενδεικτικό του πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει μια υποτίθεται ανεξάρτητη εξουσία, η δικαστική, όταν φτάσει να ελέγχεται πολιτικώς, να εκβιάζεται οικονομικώς και να απειλείται αμέσως ή εμμέσως από οργανωμένες μειοψηφίες που έχουν ισχυρές προσβάσεις στην πολιτική εξουσία.
Η αποκαλούμενη ως "Ελληνική Δημοκρατία" ως οργανωμένη δομή διοίκησης, απέδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας πως ούτε Ελληνική είναι, ούτε κράτος δικαίου. Είναι απολύτως κομμουνιστική, ελέγχεται από την ευρύτερη αριστερά την οποία και συνειδητά υπηρέτησαν και υπηρετούν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις της, ασχέτως αν το παραδέχονται ή αν αναγωρίζονται ως τέτοιες από τον "σοφό" λαό.
Είναι εκτίμηση μου πως ειδικά για το σκέλος της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης μπορεί οι πολιτικά διωκόμενοι να κινηθούν δικαστικά προσφεύγοντας σε άλλα ευρωπαικά ή διεθνή όργανα απονομής δικαιοσύνης τα οποία μάλλον έχουν λιγότερες εώς καθόλου κομμουνιστικές εμμονές. Ακόμη και μόνη η παρουσίαση της έντονης πιέσεως που δέχθηκαν οι δικαστές κατά το προηγούμενο διάστημα αρκεί για να εκκινηθεί διαδικασία κακοδικίας.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ: ...το ξεφτίλισμα των αρχών της "Ελληνικής" κομμουνιστικής δημοκρατίας συνεχίζεται αμείωτο. Ειδική τροποποίηση, μόνο για τους καταδικασθέντες από το λαικό δικαστήριο χρυσαυγίτες εισηγούνται στην Βουλή: «Θα γίνει τροποποίηση του εκλογικού νόμου και οι καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής θα μπορούν να έχουν στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων» ανέφερε στη Βουλή, ο υφυπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος ύστερα από σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τους Ποινικούς Κώδικες.

22 comments :

  1. Δήλωση Προέδρου Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου για την Δίκη της Χρυσής Αυγής κατά την συνάντησή της με τον Αναπληρωτή Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Γ.Κουμουτσάκο.
    «Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για την Δημοκρατία. Στην μακρά δημοκρατική παράδοση της χώρας μας φαινόμενα ακραίας πολιτικής βίας ήτανε πάντοτε ξένα. Η σημερινή απόφαση αποτελεί επιβεβαίωση ότι η Δημοκρατία και οι Θεσμοί της έχουν πάντα την δυνατότητα να ανατρέψουν οποιαδήποτε προσπάθεια υπονόμευσής τους».

    "φαινόμενα ακραίας πολιτικής βίας ήτανε πάντοτε ξένα"
    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ-ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ , ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΙΑ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ., ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΦΟΡΜΗ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous7/10/20 14:52

      Τον ηπιες εθνικι; Επεσε το ηθικο; Να δεις τι αλλα σου ετοιμαζουμε σε λιγους μηνες...


      IsR Prepotency

      Delete
    2. ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ/ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η Χ.Α , ή Η ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΑΜΗΛΗ ΕΥΦΥΙΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ.
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ , ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΥΓΝΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΣΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ.

      ΗΘΙΚΟ ΓΙΑ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΧΙ ΕΓΩ. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

      ΠΑΛΙ ....ΘΑ...ΘΑ...ΘΑ ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ...ΘΑΑΑΑΑΑ... ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

      Delete
    3. Anonymous8/10/20 18:48

      IsR Prepotency,

      Πούσαι ρε φασιστάκο; Χάθηκες.
      Τι άλλο ετοιμάζει το Σοσιαλιστικό σου υπερκράτος; Θα ξεκινήσετε το πυρηνικό ολοκαύτωμα του πλανήτη που μας αποκάλυψες πριν λίγο καιρό;

      Delete
    4. Anonymous9/10/20 11:35

      ΚΟΥΡΗΤΗ,

      ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΥΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΜΕ Τ(ΗΝ)ΟΝ Isr Prepotency. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ.
      ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ Τ(ΗΝ)ΟΝ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ, ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΕ ΦΑΕΙ ΠΟΡΤΑ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ Τ(ΗΣ)ΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΘΕΣΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛ(Η)ΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤ(ΡΙΑ)ΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
      ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΑΣ ΣΤΡΩΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ:

      "Στις δίκες-παρωδία της Μόσχας ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΟΛΗ Η ΠΑΛΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ που συμμετείχαν στην Οκτωβριανή Επανάσταση: Ζινόβιεφ, Κάμενεφ, Μπουχάριν, Ρίκοφ, Τόμσκι, Ράντεκ, Ρακόφσκι, Πιατακόφ, Σμιρνόφ, Κίροφ, Αντόνοφ-Οβσέγενκο, ο στρατάρχης Τουχατσέφσκι και πάμπολλοι ακόμα ανώτατοι αξιωματούχοι (αλλά και ο Τρότσκι στο Μεξικό το 1940). Στους κατηγορουμένους συμπεριλαμβάνονταν όλα τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου επί εποχής Λένιν."

      "Το 1937 καταδικάστηκαν και εκτελέστηκαν οι ανώτατοι αξιωματικοί και ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΘΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΑΡΧΕΣ, ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ. Χιλιάδες αγωνιστές στάλθηκαν στο εκτελεστικό απόσπασμα με μόνο κατηγορητήριο τις εκβιασμένες ομολογίες που αποσπούσαν με ανείπωτα βασανιστήρια. Το 70% των μελών της Κεντρικής Επιτροπής εξοντώθηκε (98 σε σύνολο 139 μελών), αλλά και 1.108 αντιπρόσωποι του Κόμματος (σε σύνολο 2.066!)."

      "Δολοφονήθηκαν επίσης οι περισσότεροι λαϊκοί επίτροποι (υπουργοί), ενώ στις αρχές του 1937 υπήρχαν πάνω από 1.500.000 παλιά μέλη του Κόμματος που είχαν διαγραφεί από τις τάξεις του. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους της τέταρτης Δίκης της Μόσχας το 1938 ήταν και ο Γιάγκοντα. Τις δίκες αυτές ακολούθησαν δικαστικές διώξεις σε άλλες περιοχές της χώρας. Οι πολιτικοί αντίπαλοι βαφτίζονταν κατάσκοποι, προδότες και δολιοφθορείς και καταδικάζονταν σε θάνατο ή ισόβια κάθειρξη."

      ...................

      "Παρά το γεγονός ότι ορκιζόταν πως θα πεθάνει με το όνομα του Στάλιν στα χείλη του, δεν ήταν δυνατόν να γλιτώσει και το ήξερε. Περνούσε εξάλλου από μυστικό στρατοδικείο κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που όπως γνώριζε καλύτερα από κάθε άλλο δεν ήταν παρά δίκη-φάρσα για τον άρον άρον αφανισμό του κατηγορουμένου. Ακούγοντας την καταδικαστική ετυμηγορία, κατέρρευσε."

      "Δύο μέρες αργότερα, στις 4 Φεβρουαρίου 1940, ο Γιεζόφ ακολούθησε τη μοίρα του προκατόχου του στο Εν Κα Βε Ντε: ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ στο πίσω μέρος του κρανίου από τον μελλοντικό διευθυντή της κατοπινής KGB. Η εκτέλεση έγινε σε μυστικό κρησφύγετο της NKVD στη Μόσχα, για να μην υπάρξουν πειστήρια."

      https://www.newsbeast.gr/portraita/arthro/2406454/to-dexi-cheri-tou-stalin-pou-ektelese-maestrika-ti-dolofoniki-megali-ekkatharisi

      Delete
  2. Anonymous7/10/20 16:40

    αν το παμε ετσι, σειρα εχει τωρα και το αλλο ακρο ο κοκκινος φασισμος, η κομουνιστικη λεπρα ο καρκινος της αριστερας οι μισανθρωποι μισαλλοδοξοι μπολσεβικοι, οι εχθροι του ανθρωπινου γενους και του ανθρωπινου πολιτισμου!
    ο αγραμματος προδοτης, παθολογικος ψευτης και κωλοχαρτο της μερκελ στη φυλακη!!!!!
    δεν θα περασει ο κομουνισμος!!!!!!!!!!
    ποτε ξανα σταλινισμος!!!!!!!!!!!!!
    αριστεροι γουρουνια δολοφονοι εγκυων γυναικων της μαρφιν!!!!!!!!!!!
    αριστεροι φονιαδες των λαων!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Anonymous7/10/20 16:47

    https://attikanea.info/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%83-%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%b7%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%ad%cf%81%ce%bd/

    ReplyDelete
  4. Anonymous7/10/20 18:19

    Υψηλή κρίνεται πλέον η πιθανότητα να οδηγηθούν στη φυλακή τα καταδικασθέντα πολιτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, καθώς η απόφαση του δικαστηρίου δεν κάνει λόγο απλώς για εγκληματική οργάνωση, αλλά τα καθιστά υπεύθυνα για τη διεύθυνση της εγκληματικής αυτής οργάνωσης. Η ποινή για το συγκεκριμένο αδίκημα, στο οποίο υπέπεσαν ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ακόμη έξι στελέχη της Χρυσής Αυγής (Νίκος Παππάς, Ηλίας Κασιδιάρης, Ιωάννης Λαγός, Γιώργος Γερμενής, Ηλίας Παναγιώταρος και Αρτέμης Ματθαιόπουλος), προβλέπει από 5 έως και 15 χρόνια κάθειρξης.

    Προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε σχέση με την επιβολή των ποινών, θα πρέπει να μεσολαβήσουν κάποια λίγα 24ωρα, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία με τους συνηγόρους των κατηγορουμένων, με την αγόρευση του εισαγγελέα και με την απόσυρση και πλήρη απόφαση του δικαστηρίου. «Κλειδί» για τη φυλάκιση – ή την απελευθέρωση με όρους – των καταδικασθέντων θα αποτελέσουν τυχόν αναστολές στην εκτέλεση των ποινών.

    Η απόφαση κρίνεται ιδιαίτερης σημασίας και σε πολιτικό επίπεδο, αφενός επειδή επισφραγίζει την ποινική καταδίκη του ιδεολογήματος της Χρυσής Αυγής, αφετέρου διότι βάζει φρένο – αν όχι τέλος – στα σχέδια στελεχών της, ως επίδοξων συνεχιστών της ατζέντας της στο πολιτικό σκηνικό.

    https://www.kathimerini.gr/society/561107572/ti-simainei-i-katadiki-tis-chrysis-aygis/

    ReplyDelete
  5. Anonymous7/10/20 18:48

    The Department of Homeland Security has announced that known Communists and members of other totalitarian groups will be barred from obtaining legal immigration status in the United States.

    https://dia-kosmos.blogspot.com/2020/10/trump-admin-bans-communist-immigrants.html

    ReplyDelete
  6. Anonymous8/10/20 02:55

    "Οι Έλληνες δεν συμβιβαστήκαμε ποτέ με φασιστικές και ναζιστικές αντιλήψεις δήλωσε σήμερα από τα Χανιά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη."
    https://www.capital.gr/politiki/3486089/ntora-mpakogianni-oi-ellines-den-sumbibastikame-pote-me-fasistikes-kai-nazistikes-antilipseis

    ΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΧΥΘΗΚΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑΥΤΟ.
    ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ/ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ("ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ") ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ:
    https://tomanifesto.gr/site/wp-content/uploads/2020/08/wknmeet001.jpg

    ...ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΑΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ:
    https://www.efsyn.gr/sites/default/files/styles/promo/public/2-alvaniko_metopo.png?itok=81f9x6NT

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ:
    https://www.amazon.co.uk/Hitlers-Jihadis-Volunteers-Waffen-SS-Legions/dp/1862274878

    https://www.pinterest.com/lbjohnson01/handschar-division-nzis/

    https://en.wikipedia.org/wiki/Relations_between_Nazi_Germany_and_the_Arab_world

    ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ", "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ ΝΕΟ"ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" (= ΚΡΥΠΤΟΝΑΖΙ) ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ Σ' ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΩΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ":
    http://1.bp.blogspot.com/_hntojuBOgo0/Sg3BxKmR6RI/AAAAAAAAG-o/1nBE92C9YKs/s400/HezbollahHamasNaziSalute.jpg

    https://media.gettyimages.com/photos/hezbollah-fighters-salute-during-a-graduation-ceremony-on-martyrs-day-picture-id51391586?s=612x612

    https://english.alarabiya.net/en/features/2018/06/27/ANALYSIS-The-Nazi-roots-of-Muslim-Brotherhood

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ:
    https://www.exapsalmos.gr/wp-content/uploads/2018/01/4349255-768x512.jpg

    http://nikosxeiladakis.gr/wp-content/uploads/2017/01/%CE%9A%CE%A5%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3-1974.jpg

    ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "ΑΙΓΑΙΟ"

    ReplyDelete
  7. Anonymous8/10/20 09:24

    https://www.ellhnes.net/post/%E1%BC%94%CF%83%CF%84%CE%B9-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%82-%E1%BD%80%CF%86%CE%B8%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CF%8C%CF%82-%E1%BD%85%CF%82-%CF%84%E1%BD%B0-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B8-%E1%BD%81%CF%81%E1%BE%B6-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B7%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B7

    ReplyDelete
  8. Anonymous8/10/20 09:25

    ΦΙΛΕ ΚΟΥΡΗΤΗ, ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ... ΟΥ ΓΑΡ...!!! ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...!!!

    ReplyDelete
  9. Anonymous8/10/20 10:01

    Την 27 Φεβρουαρίου 1933, ενας τρελος Ολλανδος κομμουνιστης, ο Μαρτιν βαν ντερ Λουμπε, εβαλε φωτια στο Γερμανικο Κοινοβουλιο ( Ράιχσταγκ).
    Συνεληφθη, επ΄ αυτοφωρω και ομολογησε οτι αυτος ηταν ο εμπρηστης.
    Στην δικη που επακολουθησε, τηγορούμενοι είναι οι: Μαρίνους βαν ντερ Λούμπε για την πράξη του εμπρησμού, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Κομμουνιστικού κόμματος Γερμανίας Έρνστ Τόργκλερ για συμμετοχή στον εμπρησμό και προδοσία και οι τρεις Βούλγαροι κομμουνιστές, και μέλη της Κομιντέρν Βασίλι Τάνεφ, Μπλαγκόι Ποπώφ και Γκεόργκι Δημητρόφ(*), κατηγορούμενοι για ηθική αυτουργία, προετοιμασία και οργάνωση της επιχείρησης.
    Η δίκη που μεταδιδόταν ζωντανά από το κρατικό ραδιόφωνο και είχε πλήρη κάλυψη από εφημερίδες όλου του κόσμου κράτησε μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 1933. Με την ετυμηγορία του το δικαστήριο αθώωσε τους άλλους τέσσερεις κατηγορούμενους - ελλείψει αποδεικτικών στοιχείων, κρίνοντας μόνον ένοχο τον Μαρίνο βαν ντερ Λούμπε, καταδικάζοντάς τον σε θάνατο.
    Ο Δημητρωφ, υπερασπιστηκε την αθωοτητα του, με πραγματικα αξιοθαυμαστη παρρησια.
    Μικρη λεπτομερεια: Οταν εξεδοθη η αποφασις, ο Χιτλερ ηταν ηδη , περιπου 11 μηνες καγκελαριος της Γερμανιας, αλλά οπως ειναι προφανες, δεν προσπαθησε να επεμβη στην Δικαιοσυνη.

    Η συγκριση με τα εχθεσινα γεγονοτα που προετοιμαστηκαν απο μακρου χρονου (οχλοκρατια προ των δικαστηριων προς εκφοβισμον των δικαζοντων, εμετικη ραδιοτηλεοοπτικη προπαγανδα και συκοφαντια, δηλωσεις κατα των δικαζομενων απο συσσωμο τον πολιτικο κοσμο κ.λ.π.), μονο θλιψη μπορει να φερει , σε καθε λογικα σκεπτομενο ανθρωπο.

    (*) Ο Δημητρωφ, που αθωωθηκε απο την ναζιστικη δικαιοσυνη, το 1944, οταν ανελαβε την εξουσια στην Βουλγαρια, δια των Σοβιετικων αρματων, σαν πρωτη του ενεργεια ηταν να τουφεκισει 80 πρωην πολιτικους και αξιωματουχους του προηγουμενου καθεστωτος. Επακολουθησε λουτρο αιματος.

    ReplyDelete
  10. Anonymous8/10/20 12:09

    Στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ left.gr και στο άρθρο «Περί δικαστικής ουδετερότητας και της απόφασης για τη δίκη της ΧΑ», κάποιος Κώστας Δουζίνας προανήγγειλε μετ’ απολύτου βεβαιότητος την απόφαση, χωρίς μισόλογα, «μάλλον», «ίσως», πιθανότατα» και «αν»!!!

    «Αύριο είναι η μέρα της δημοκρατίας. Είναι η πρώτη φορά στην πρόσφατη Ευρωπαϊκή ιστορία που ένα «πολιτικό» κόμμα θα καταδικαστεί ως εγκληματική οργάνωση. Η Βουλή θα απαλλαχτεί μόνιμα από το άγος της φασιστικής ύβρεως από την οποία τόσα υπέφερε την προηγούμενη τετραετία. Δεν υπάρχει δημοκράτης που να μην περιμένει την καταδίκη και την αυστηρότερη δυνατή τιμωρία των πρωταιτίων. Αλλά το ερώτημα «γιατί έγινε αυτό στην Ελλάδα;» παραμένει και μόνο η απάντηση του θα ελευθερώσει το μέλλον…».

    Πως οι συριζαίοι γνώριζαν την απόφαση πριν ανακοινωθεί επίσημα; Προφανώς την ήξεραν, γιατί δεν ήταν απόφαση της δικαιοσύνης, αλλά απόφαση υπαγορευμένη στην δικαιοσύνη! Και δεν τη γνώριζαν μόνο οι συριζαίοι, αλλά όλοι οι «τοξότες»! Απλώς, οι άλλοι κρατήθηκαν για να τηρήσουν τα προσχήματα, ο Δουζίνας όχι!

    https://ethnikismos.net/2020/10/08/%ce%b7-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%b7/

    ReplyDelete
  11. Anonymous8/10/20 17:13

    Φαήλος Κρανιδιώτης- Δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει πότε μεγαλύτερη κινητοποίηση με πρόθεση επηρεασμού της Δικαιοσύνης και τη συμμετοχή κάθε κουλομαρίας.
    https://www.newsbreak.gr/apopseis/134516/i-dikaiosyni-den-einai-tilerialiti/

    ReplyDelete
  12. Αισχρέ ελληνάκο !!!
    Η σημερινή δικαστική απόφασις, περί Χρυσής Αυγής, είναι ο καθρέφτης της σαπίλας σου...της ολοκληρωτικής σαπίλας σου !!!
    Είσαι σάπιος από τη κορυφή έως τα νύχια βρε γελοίε !!!
    Ανεξαρτήτως του οικονομικού και κοινωνικού σου επιπέδου, είσαι μια κυριολεκτικώς αξιολύπητη, και θλιβερή ύπαρξις!!!
    Αγαπητέ μου και αξιοσέβαστε ΄Έλληνα Εθνικιστή, έχε ανά πάσα στιγμή κατά νου, ότι ο υπ' αριθμόν ένα πολέμιος της Πατρίδος μας είναι ο κάτοικος της διπλανή σου πόρτας.

    Γρηγόρης Τσούλος

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous8/10/20 18:55

      Γεια σου Γρηγόρη λεβέντη μου,

      Τώρα πες μία απ΄τα ίδια για τους ΑΝΤΙΦΑ, ΝΑΖΙ, τζιχαντιστές και Τούρκους εθνικιστές και όχι μόνο για τους Έλληνες!
      Περιμένουμε...

      Delete
    2. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΖΩΞΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΑ ΛΕΕΙ.
      ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ.

      Delete
  13. Anonymous8/10/20 18:29

    Θα μπουν παλι στις γυναικείες φυλακές ; Γνωρίζει κανείς ;

    Βλάχος

    ReplyDelete
  14. Anonymous8/10/20 18:56

    Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ήταν όλοι. Σταλινιστές, τροτσκιστές, λενινιστές, μαοϊκοί, αναρχικοί, κομμουνιστές, ΚΚΕ ΜΛ, ΜΛ, ΚΚΕ. Όλος ο εσμός των κόκκινων εγκληματιών.
    https://ristorante-verona.blogspot.com/2020/10/blog-post_7.html

    ReplyDelete
  15. Anonymous8/10/20 20:05

    Εγώ ανησυχώ για τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας, μη τήρηση αποστάσεων και συνωστισμό που παρατηρήθηκε στη διαμαρτυρία κατά τη διάρκεια της δίκης.
    Που ήταν η στυνομία και η υγειονομική επιτροπή να επιβάλλει τα τάξη, κοινωνικές αποστάσεις και πρόστιμα;
    Προφανώς ο κορωνοιός είναι νεο"αριστερών" πεποιθήσεων και προσβάλει μόνο εθνικιστές και απλούς πολίτες, οι οποίοι αυτοί και μόνο συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των ευπαθών ομάδων και περιοριστικών μέτρων!

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%95%ce%93%ce%9a%ce%9b%ce%97%ce%9c%ce%91%ce%a4%ce%99%ce%9a%ce%97-%ce%9f%ce%a1%ce%93%ce%91%ce%9d%ce%a9%ce%a3%ce%97-%ce%9f%ce%9b%ce%9f%ce%99-%ce%9f%ce%a3%ce%9f%ce%99-%ce%95%ce%a0%ce%95%ce%a4%ce%a1/

    Τελικά οι κρατικιστές καταφέρανε για ακόμα μία φορά με τ' όλο σκηνικό (πολιτικές και μέτρα) της "πανδημίας" να καταντήσουν πιο πολύ αναξιόπιστοι και ρόμπα, ακόμα και από τον ιδιωτικό τομέα (privatization)...

    ReplyDelete
  16. Anonymous9/10/20 14:58

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Θ΄ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΜΕΡΙΚΗ/ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ, κοκ

    ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΛ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ "MASTER PLAN" ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ENA KOMMA ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ, Τ' ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ/ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ (="ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ") ΑΠΟΨΕΙΣ, ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ "ΝΑΖΙΣΤΕΣ", ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Σ' ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ)!
    ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ Τ' ΟΠΟΙΟ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Σ' ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ, ΩΣ ΠΙΘΑΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ STATUS ΤΟΥ ΕΛΛ. ΧΩΡΟΥ!

    ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ - ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ - ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ, Θ' ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΔΙΑΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

    INFOteller

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    (Σχόλια)

    https://isxys.blogspot.com/2020/10/blog-post_54.html#comment-form

    ΥΓ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ("ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ") AGENT ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ "ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ"/"ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ"
    (ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ)

    ReplyDelete