04/08/2020

ΗΠΑ - Regeneron Pharmaceuticals: Αποτελεσματική προστασία και θεραπεία κορωνοιού σε πειραματόζωα. - Ρωσικό εμβόλιο για τον κορονοϊό: Ανοσία αναπτύσσουν οι εθελοντές που το έκαναν

Η αμερικανική εταιρεία Regeneron Pharmaceuticals, ανακοίνωσε ότι το «κοκτέιλ» αντισωμάτων κατά της Covid-19 που αναπτύσσει, προστάτευσε δύο είδη πειραματόζωων (36 μαϊμούδες μακάκους και 50 τρωκτικά χάμστερ) να αρρωστήσουν, ενώ παράλληλα θεράπευσε όσα είχαν τη λοίμωξη. Η εταιρεία έκανε γνωστό ότι ο συνδυασμός των δύο μονοκλωνικών αντισωμάτων «σχεδόν μπλόκαρε τελείως τη μόλυνση από τον ιό». Επίσης, το «κοκτέιλ» μπόρεσε να ελαχιστοποιήσει τη λοίμωξη σε μια δεύτερη μελέτη, όπου τα ζώα είχαν μολυνθεί με πολύ μεγαλύτερο ιικό φορτίο. Η προφυλακτική δράση ήταν πολύ μικρότερη με τη χαμηλότερη δόση του φαρμάκου. Η Regeneron, ανέφερε ότι τα αποτελέσματα του φαρμάκου της είναι ανάλογα ή ανώτερα σε σχέση με τα αντίστοιχα των εμβολίων κατά της Covid-19 σε πειραματόζωα.

Η εταιρεία θεωρεί ότι, με βάση τα έως τώρα δεδομένα, το φάρμακο της μπορεί να παρέχει κλινικά οφέλη τόσο για την πρόληψη όσο και για τη θεραπεία της νόσου. Όμως αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί μετά τη δοκιμή του «κοκτέιλ» σε ανθρώπους, καθώς -όπως δείχνει η εμπειρία- τα θετικά αποτελέσματα σε ζώα δεν εγγυώνται ανάλογη επιτυχία και στους ασθενείς. Η Regeneron έχει ήδη αρχίσει κλινικές δοκιμές τρίτου σταδίου σε ανθρώπους, ενώ έχει υπογράψει με την αμερικανική κυβέρνηση συμβόλαιο προμήθειας ύψους 450 εκατ. δολαρίων, αν το φάρμακο αποδειχθεί αποτελεσματικό. Τα μονοκλωνικά αντισώματα αποτελούν το επόμενο μεγάλο βήμα προόδου στη μάχη κατά της πανδημίας. Τέτοια ειδικά σχεδιασμένα κατά του ιού αντισώματα, προϊόντα μεθόδων φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας, ήδη αξιοποιούνται κατά του καρκίνου και άλλων παθήσεων.

Η Regeneron (στην οποία πρωτεύοντα ρόλο παίζουν Ελληνοαμερικανοί και Έλληνες επιστήμονες), βρίσκεται στην πρωτοπορία της δημιουργίας τέτοιων αντισωμάτων.  Συνιδρυτής, εκτελεστικός πρόεδρος και επικεφαλής επιστήμονας της εταιρείας είναι ο Ελληνο-αμερικανός Τζορτζ Γιανκόπουλος (με διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Ν.Υόρκης), πρόεδρος του ΔΣ είναι ο Ελληνο-αμερικανός Ρόι Βάγκελος (Πίνδαρος Βαγιέλος) και επικεφαλής της έρευνας για τα αντισώματα ο ελληνικής καταγωγής αντιπρόεδρος Χρήστος Κυρατσούς.

ΑΜΠΕ

Ανοσία επέδειξαν όλοι οι εθελοντές που έκαναν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στον τελικό τους έλεγχο από τους γιατρούς στο νοσοκομείο Burdenko της Ρωσίας, όπως αναφέρει το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, τη Δευτέρα. Σύμφωνα με το Υπουργείο, οι έλεγχοι έλαβαν χώρα στο κεντρικό νοσοκομείο του Υπουργείου νωρίτερα τη Δευτέρα. Το εμβόλιο αναπτύσσεται από κοινού τόσο από το Υπουργείο Άμυνας όσο και από το Ερευνητικό Ινστιτούτο Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας, «Gamaleya». «Τα αποτελέσματα του ελέγχου δείχνουν σαφώς μια αδιαμφισβήτητη ανοσοαπόκριση [στον κορονοϊό] που επιτυγχάνεται μέσω του εμβολιασμού. Δεν βρέθηκαν παρενέργειες ή προβλήματα στους οργανισμούς των εθελοντών» είπε χαρακτηριστικά το Υπουργείο.

Σημειώνεται ότι το εμβόλιο της Ρωσίας κατά του κορονοϊού θα διατεθεί δωρεάν σε όλους τους πολίτες της χώρας, όπως δήλωσε ο ο Ρώσος υπουργός Υγείας, Μιχαήλ Μουράσκο το Σάββατο. «Σκοπεύουμε να καλύψουμε πλήρως και δωρεάν τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού. Το πρωτόκολλο εμβολιασμού είναι γνωστό σε όλους, ως εκ τούτου, ο μαζικός εμβολιασμός θα προγραμματιστεί» υποστήριξε ο υπ. Υγείας της Ρωσίας.

https://sputniknews.gr/kosmos/202008037956480-rosiko-emvolio-gia-ton-koronoio-anosia-anaptyssoun-oi-ethelontes-pou-to-ekanan/

10 comments :

  1. Anonymous4/8/20 14:15

    ΚΟΥΡΗΤΗ ΦΟΡΑΣ ΜΑΣΚΑ ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΚΑΠΕΛΟ, "ΜΑΣΚΑ" (full face) , ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΘΕΡΜΙΚΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΘΕΑΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ , ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ. ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΡΜΕΝΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΩ.

      ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ.
      ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΛΗΘΟΣ. ΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΛΗΘΟΣ ΦΟΡΑ ΘΑ ΦΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.
      ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΧΝΑΖΩ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ. (ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΑΓΑΖΙΑ, ΜΜΜ Κ.Λ.Π). ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ή ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΜΜ, ΘΑ ΤΗΝ ΦΟΡΩ. ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΜΑΙ (ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ, ή ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ) ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣ.

      ΕΧΕ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ "ΜΑΣΚΑ".

      Delete
    2. Anonymous4/8/20 23:45

      ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΒΑΤΡΑΧΟΠΕΔΙΛΑ!
      ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ" ΘΑ ΦΟΡΑΝΕ ΦΕΡΕΤΖΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣΚΑ!

      Delete
    3. ΦΕΡΕΤΖΕ ΠΡΟΘΥΜΩΣ ΘΑ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ "ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ"...

      Delete
  2. ΑΚΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΗΜΕΣ, ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ 80%. ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΝΤΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΝΕΑ ΚΥΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ 80%, ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΜΜ Η' ΤΗΝ ΜΕΙΩΝΕΙ Η΄ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous4/8/20 17:25

      Ναι! Εκεί δεν μπορούσαν να κάνουν τους μάγκες στους εφοπλιστές, γιατί σιγά μην πηγαινοέρχονται τα καράβια με 50-60% πληρότητα. Για να δείξουν και καλά ότι έχουν τον τελευταίο λόγο, μετά την νέα ΚΥΑ επέβαλλαν τις μάσκες και στο κατάστρωμα...
      Όλη η ηλιθιότητα μαζεμένη στα μυαλά των "ειδικών" λοιμοξιολόγων...
      Α.Α.

      Delete
    2. Αυξήθηκε στο 80% η πληρότητα στα πλοία - Το νέο πρωτόκολλο στην ακτοπλοΐα
      https://www.liberal.gr/politics/o-anaschimatismos-krubei-tous-fobous-mitsotaki/316337

      "ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΜΜ Η' ΤΗΝ ΜΕΙΩΝΕΙ Η΄ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ"
      ΤΗΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΣΑΝ ΣΑΡΣΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

      ΤΗΛΕΜΑΧΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ , ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ, (ΑΛΗΘΩΣ ή ΨΕΙΔΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ. Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 3,8% ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ. https://news.google.com/covid19/map
      ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ (ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ) ΔΕΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 10%+ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΒΑΡΙΑ ΜΕΤΡΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ, ΠΑΛΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. [Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΕΧΕΙ 4,4% (210 ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ 4737 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ)].

      ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΩΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΙΟ, ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ.
      ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΡΙΠΗ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ή ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΧΡΕΩΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΙΟ;

      ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΑΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ , ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΑΜΟΙ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΛΑΜΠΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΡΣ , ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ , ΘΕΩΡΗΣΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ-ΑΓΚΑΛΙΕΣ -ΦΙΛΙΑ Κ.Λ.Π, ΕΥΛΟΓΙΑ. ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΗΛΙΚΑ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΔΙΔΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

      ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ , ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ, ΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ. ΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΥΓΙΕΙΝΟΜΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΗ, ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΔΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ Η (ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ) ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΓΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ΠΑΝΤΑ.

      ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ. ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΖΕΙ. ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΙΟ.

      Delete
  3. Anonymous4/8/20 19:03

    "ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ , ΘΕΩΡΗΣΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ-ΑΓΚΑΛΙΕΣ -ΦΙΛΙΑ Κ.Λ.Π, ΕΥΛΟΓΙΑ."

    ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙΣ,ΦΙΛΑΣ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΟΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΒΗΜΑΤΟΣ.

      Delete
  4. Anonymous4/8/20 20:23

    Σήμερα ανακοινώνουμε 121 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 4855, εκ των οποίων το 54.6% αφορά άνδρες.

    1325 (27.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2403 (49.5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    13 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 ετών. 3 (23.1%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 69.2% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 129 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

    Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ενώ έχουμε 209 θανάτους συνολικά στη χώρα. 67 (32.1%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.7% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    ReplyDelete