21/08/2020

”Σιωπηλά Όπλα Ήσυχοι Πόλεμοι”

"Το έγγραφο το οποίο πρόκειται να διαβάσετε είναι λίγο έως καθόλου γνωστό στην Ελλάδα, ο αντίκτυπος του όμως θεωρείται τεράστιος. Λέγεται ότι το "Silent Weapons for Quiet Wars", ένα Εισαγωγικό Εγχειρίδιο Κοινωνικικού Προγραμματισμού που αποκαλύφθηκε τυχαία στις 7 Ιουλίου 1986 όταν ένας υπάλληλος της Boeing Aircraft Co. αγόρασε ένα αντιγραφικό της IBM σε μια πώληση και ανακάλυψε μέσα λεπτομέρειες ενός σχεδίου που καλούσε για έλεγχο των μαζών μέσω της χειραγώγησης της βιομηχανίας, της διασκέδασης των ανθρώπων, της εκπαίδευσης και των πολιτικών προσδοκιών. Καλούσε για μια ήρεμη επανάσταση, βάζοντας αδελφό εναντίον αδελφού και εκτρέποντας την προσοχή του κοινού από αυτό που πραγματικά συμβαίνει.

Για πρώτη φορά μεταφρασμένο ολόκληρο στα ελληνικά από το Off the Record, είναι ένα δώρο στους αναγνώστες. Δεν έχουμε καμία γνώση ότι αυτό το έγγραφο είναι γνήσιο, ωστόσο πολλές από τις έννοιες που περιέχονται στο παρόν είναι ασφαλώς λογικές, σημαντικές και αξίζουν σοβαρής σκέψης. Με εξαίρεση τα μαθηματικά διαγράμματα τα οποία ήταν δύσκολο να μεταφέρουμε και μπορείτε να βρείτε στην αγγλική πηγή του κειμένου από το The Lawful Path, όλο το υπόλοιπο έγγραφο δημοσιεύεται ανέπαφο.

Το κείμενο υπάρχει επίσης ολόκληρο μέσα στο βιβλίο "Behold A Pale Horse" του William Cooper, 1991."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: https://www.offtherecord.net.gr/

ΠΗΓΗ: https://diaxronikahellas.blogspot.com/2020/08/silent-weapons-for-quiet-wars.html

1 comment :

  1. Anonymous24/8/20 12:56

    ΤΙ ΣΙΩΠΗΥΛΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ;
    ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ", "ΙΣΟΤΗΤΕΣ", "ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΟΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟ/ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ/ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ!

    https://banned.video/watch?id=5f432870df77c4044ef4318c

    ReplyDelete