26/08/2020

ΗΠΑ: Πρώτα έκαναν άσκηση με ΠΝ και ΠΑ και μετά με τους Τούρκους με τη συμμετοχή και των Ιταλών

Μπορεί η ελληνική πλευρά να διατυμπανίζει την άσκηση μεταξύ του Ναυτικού των ΗΠΑ και του ΠΝ και της ΠΑ αλλά η πραγματικότητα είναι πως οι Αμερικανοί πρώτα ασκήθηκαν με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και έπειτα συνέχισαν τα αεροναυτικά γυμνάσια με το Τουρκικό Ναυτικό. Χθες με ΠΑ και ΠΝ σήμερα με τους Τούρκους.

Την Τρίτη 25 Αυγούστου οι Αμερικανοί συνέχισαν τις ναυτικές ασκήσεις και με τη συμμετοχή των Ιταλών, εντός της NAVTEX που εξέδωσαν οι Τούρκοι. Το Ναυτικό των ΗΠΑ δεν είναι η πρώτη φορά που ασκείται με το Τουρκικό Ναυτικό τη στιγμή που διεξάγονται τουρκικές ερευνητικές εργασίες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Το είχε κάνει και πριν από λίγο καιρό.
  • Μήπως οι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν την παράνομη τουρκική NAVTEX; Άραγε τι μήνυμα στέλνουν με αυτόν τον τρόπο στην Άγκυρα και ποιας χώρας χαϊδεύουν τα αυτιά;
  • Αυτά για να μην τρέφουμε αυταπάτες για πιστούς συμμάχους και στενή αμυντική συνεργασία με τις ΗΠΑ…

Η πολιτική των ίσων αποστάσεων και του Πόντιου Πιλάτου καλά κρατεί.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: https://defencereview.gr/ipa-prota-ekanan-askisi-me-pn-kai-pa-ka/

1 comment :

  1. Anonymous26/8/20 14:15

    "Η πολιτική των ίσων αποστάσεων και του Πόντιου Πιλάτου καλά κρατεί."

    ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ "ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ"!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ!
    AYTO EINAI TO ΠΑΛΑΙΟΤΑΞΙΚΟ MHNYMA ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΧΕΣΕΙΣ/ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ!

    -----------------------------------
    ΣΧΕΤΙΚΑ (1)
    ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ INFOteller:

    «...Η ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ" ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ Σ' ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΑΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ!
    ΟΙ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ!
    ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ - ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ - ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ", ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ!....»

    «....ΕΧΕΙ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ΕΠΑΝΕΛΗΜΜΕΝΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ, ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΕΣ!....»

    «....Σε λίγο όλοι θ' αρχίσουν να μαθαίνουν στην πράξη την έννοια του Υβριδικού πολέμου, γιατί οι Βορειοευρωπαίοι αλλά και όλα τα πολυπολιτισμικά κράτη στα οποία εδρεύουν Διεθνιστικοί οργανισμοί και κέντρα αποφάσεων ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΔΙΧΩΣ ΣΥΝΟΡΑ, το ξέρουν ήδη πολύ καλά:

    "Μία Ευρώπη όμως που πλέον, μετά τα τελευταία τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες, βρίσκεται ευθέως αντιμέτωπη με τις υβριδικές απειλές. Τρομοκρατία, προπαγάνδα, εκφοβισμός και χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (με αναρτήσεις και βίντεο που καλούν και απειλούν με νέα χτυπήματα), είναι μόνο ένα μέρος της υβριδικής απειλής. Πρόκειται για μία απειλή που ταράζει τα νερά και αλλάζει το περιβάλλον ασφαλείας, όχι μόνο στη Μέση Ανατολή αλλά πλέον και στην Ευρωπαϊκή Ένωση."»
    https://www.cnn.gr/news/politiki/story/26822/yvridikos-polemos

    «...σε κάποια κλιμάκια της ελίτ αυτή η αποτυχία είναι ήδη γνωστή και γίνονται αλλαγές. Η διεθνιστική ατζέντα θα συνεχιστεί με διαφορετικούς ΡΟΛΟΥΣ, ΜΕΣΑ και ΤΡΟΠΟΥΣ όμως. Οι βολεμένοι προς το παρόν αντιδρούν και γίνονται κάποιες σπασμωδικές συγκρούσεις σε χαμηλότερα κλιμάκια....»

    «...ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ (ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΩΝ, ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ!
    ΣΟΒΑΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ:....»


    ----------------------------------
    ΣΧΕΤΙΚΑ (2)
    «ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΤΟ ΣΚΑΙ 100.3 ΣΤΙΣ 1/4/2020!!»

    «...αυτή τη στιγμή ανεβαίνει το εθνικό, έναντι του παγκοσμίου, συλλογικού και ευρωπαικού....»
    https://www.youtube.com/watch?v=IsAgod90d-0&feature=emb_title


    INFOteller

    ReplyDelete