04/07/2020

Ο Πούτιν χλευάζει τους Αμερικανούς διπλωμάτες- γκέι

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κορόιδεψε τη σημαία του ουράνιου τόξου, των ΛΟΑΤ- υπερηφάνειας, που αναρτήθηκε στην αμερικανική πρεσβεία στη Μόσχα, υποδηλώνοντας ότι αντικατοπτρίζει τον προσανατολισμό των διπλωματών, ανέφερε το AFP.

Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής διάσκεψης, ο Πούτιν ρώτησε «ποιος εργάζεται σε αυτό το κτίριο» με αυτήν τη σημαία και ο γερουσιαστής Αλεξέι Πουσκόφ απάντησε, «Αμερικανοί». «Αφήστε τους να το γιορτάσουν. Δείχνουν τι είδους άνθρωποι εργάζονται εκεί», πρόσθεσε με ένα χαμόγελο.

Ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Μόσχα Τζον Σουλίβαν είπε σε ένα βίντεο του Twitter στις 25 Ιουνίου ότι «η πρεσβεία μας δείχνει με τη σημαία του ουράνιου τόξου την αλληλεγγύη της», και ευχήθηκε στους Ρώσους «χαρούμενη υπερηφάνεια ».
 
Ο Πούτιν υπέγραψε τροπολογίες στο Σύνταγμα που περιλαμβάνουν ρήτρα γάμου μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, που αποσκοπούν στην αποτροπή της νομιμοποίησης των ομοφυλοφίλων.  Είπε ότι υπάρχει ένας νόμος που απαγορεύει την προώθηση ομοφυλοφιλικών σχέσεων με ανηλίκους, τον οποίο υπέγραψε το 2013 προκαλώντας καταιγίδα διεθνούς καταδίκης, διευκρινίζοντας ότι απλώς αποσκοπεί στην αποτροπή της προώθησης αυτής της τάσης. Ο νόμος χρησιμοποιήθηκε για την απαγόρευση των παρελάσεων της περηφάνιας των γκέι - LGBT pride. «Ας μεγαλώσει ένα άτομο, να γίνει ενήλικας και να αποφασίσει μόνος τη δική του πορεία. Απλά δεν χρειάζεται να του επιβληθεί κάτι», επέμεινε ο Πούτιν.Σχολίασε ότι «όσοι μας επιτίθενται σε αυτή τη βάση προσπαθούν απλώς να σπάσουν μια ανοιχτή πόρτα».  Ο πρόεδρος εξήγησε ότι η Ρωσία δεν κάνει διακρίσεις εις βάρος ανθρώπων βάσει του σεξουαλικού προσανατολισμού.

The Hellenic Information Team

9 comments :

  1. Anonymous4/7/20 13:19

    Ποια η πολιτική σκοπιμότητα της προώθησης και επιβολής των ομοφυλοφύλων;

    - Υπογεννητικότητα/Μείωση πληθυσμού (οι ομοφυλόφυλοι δεν αναπαράγονται βιολογικώς)
    - Είναι ευκολοδιαχείριστοι (ειδικά σε καίρια πόστα και αξιώματα) λόγω των παθών τους ('εχουν υπάρξει πολλές διαρροές πληροφοριών από "ενεργούς" homo πράκτορες σε "παθητικούς" αξιωματούχους)
    - Μειωμένη επιρροή της θρησκείας και κατά συνέπεοια αποδυνάμωσης της
    - Είναι από τους καλύτερους πελάτες των φαρμακευτικών εταιρειών και του ιατρικού κλάδου (ορμονοθεραπείες, εγχειρήσεις, ασθένειες, κοκ)
    - Υψηλό ποσοστό αυτοκτονιών από την χρήση και εξάρτηση cross-sex hormones
    - Δε προλαβαίνουν να βγουν στη σύνταξη (AIDS, αφροδίσια νοσήματα, κοκ)
    - Το project έχει ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ εφαρμογή μόνο σε Δύση και Ελλάδα ως μέρος υποβάθμισης της Δύσης έναντι της Ασίας. Δε γίνεται πουθενά λόγος εφαρμογής των ομοφυλοφυλικών δικαιωμάτων στις υπερπληθυσμιακές και ρυπογόνες Ασιατικές και Ισλαμικές χώρες!

    "Όπως στρώνεις, κοιμάσαι"

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΓΕΝΙΚΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ - ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.
      - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΥΚΟΛΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΛΔ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΚΟΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΣΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ , ΟΥΤΕ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ , ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΧΛΕΥΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ.
      Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ.

      - ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΑ-ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ/ΣΕΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ. ΚΡΥΦΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΤΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

      - ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ . ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΑΝΔΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΛΚΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ , ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ή ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΑΣΟΥΝ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ. ΟΧΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.

      - ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ. Η ΕΚΘΥΛΗΝΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

      ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΙΣΕΣ ΟΥΤΕ ΙΔΙΕΣ. ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΗΔΟΥΝ ΨΗΛΑ. ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ , ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΜΟΝΗ, ΘΑΡΡΟΣ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ. ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΕΚΕΙ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ . ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΤΕΣ, ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ "ΨΥΧΗ", ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΙ . ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΣΚΕΨΗΣ. ΑΝ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ Υ[ΠΑΡΞΕΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΑ.

      ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΥΡΟΙ-ΚΙΤΡΙΝΟΙ-ΚΑΙ ΜΙΓΑΔΕΣ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ, ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ.

      Delete
    2. Anonymous4/7/20 22:00

      Κουρητή τεκμηριωμένα και ορθά όλα τα επιχειρήματα σου, αλλά προφανώς δεν έγινα κατανοητός, λόγω περιορισμένου γραπτού λόγου...

      - Στους ομοφυλόφυλους εξακοιλουθούν να υπάρχουν και οι cryptogays. Αυτοί κρατούν χαμηλό προφίλ και όντως φοβούνται ν'αποκαλυφθούν.
      Οι ομοφυλόφυλοι γενικά είναι ευκολοδιαχείριστοι λόγω των παθών τους. Δώσε τους π****α ή τριχωτό κ**ο και θα σου κάνουν όλα τα χατίρια στην δουλειά. Σε παραλληλισμό βρίσκονται σε ισάξια θέση με τους αντίστοιχους straight μ***όδουλους.
      Οι διάφορες Υπηρεσίες ανά τον κόσμο ξέρουν να εκμεταλλεύονται όλα αυτά τα πάθη!

      - Μία από τις 10 εντολές είναι το "ου μοιχεύσεις" και ειδικότερα με άτομα του ιδίου φύλου, αφού δεν αυξάνονται και πληθύνονται!
      Ομοφυλόφιλοι πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν παντού άτυπα και σε όλες τις ομάδες. Η επιβολή της ομοφυλοφυλίας όμως ως θεσμός από κοινωνικοπολιτικής πλευράς έχει σα σκοπό την εξάλειψη της λευκής φυλής, και της "αυτόνομης" βιολογικής ιδιοσυγκρασίας της - σε γενικές γραμμές - όπως πολύ σωστά αναφέρθηκες.

      Εκτίμηση είναι ότι μετά την κινεζοποίση του παγκόσμιου προλεταριάτου και του κοινωνικοοικονομικού συτήματος, οι ούτως ή άλλως αυτοκαταστροφικές ομοφυλοφυλικές κοινότητες θα εξαλειφθούν
      https://www.youtube.com/watch?v=0fx1BYwCwCI
      (05:30)
      και οι ισλαμικές που τώρα συνεργάζονται και εκπαιδεύουν τις αντίστοιχες "νεοαριστερές" θα συνετιστούν μέσω ήδη υπαρχόντων προγραμμάτων τα οποία είναι σ' εξέλιξη και εφαρμογή από την Εθνικοσοσιαλιστική Κίνα:

      http://www.occidentaldissent.com/2019/05/10/transsexuals-are-being-classified-as-mentally-ill-in-china/

      https://www.lifo.gr/now/world/259546/apokalypsi-new-york-times-pos-i-kina-organonei-ti-maziki-fylakisi-moysoylmanon-se-stratopeda

      Στο 1% της χορτάτης κομμουνιστικής νομενκλατούρας δεν υπάρχει χώρος για πολλούς. Οι υπόλοιποι όλοι είναι φτωχοποιημένο προλετάριο χωρίς homos και ισλαμιστές!
      Όσοι δε γνωρίζουν ιστορία, θα την μάθουν στην πράξη!

      "Capitalism is the unequal distribution of wealth. Socialism is the equal distribution of poverty."
      Winston Churchill

      Delete
  2. Anonymous4/7/20 19:20

    Έτσι όπως τα λες είναι κουρητη, το ζήτημα είναι τι μπορούν να κάνουν οι λευκοί για να μην εξαφανιστούν τις επόμενες δεκαετίες. Οι βασικοί εχθροί μας είναι οι λοβοτομημενοι αντιρατσιστές λευκοί, οι διεθνείς σιωνιστές, η μαύρη φυλή, οι σκουροι (γύφτοι, δραβιδες Ινδοί, κ.λ.π) και οι μουσουλμανικοι πληθυσμοί. Η μόνη λύση που βλέπω είναι ένας ακραίος φυλετικός πόλεμος, όσο πιο άμεσα γίνεται, που θα συνεργαστούν αναγκαστικά λευκοί και κίτρινοι, για να μείνουν μόνοι τους στον πλανήτη. Μετά βλέπουμε αν συνεχιστεί ο πόλεμος και μεταξύ τους (με ποιό επικά μέσα, δηλαδή όχι χημικά, βιολογικά και πυρηνικά που θα χρησιμοποιηθούν για τους πρώτους), αλλά αρχικά δεν υπάρχει καμία άλλη λύση. Την χειρότερη δε μοίρα για εμένα πρέπει να την έχουν οι αντιρατσιστές, αντιφαριστεριστες, φεμινομαγισσουλες υπέρ της μείξης και γενοκτονίας της λευκής φυλής (οι οποίοι πρωτοστατούν σε οτιδήποτε αντιλευκη αντίδραση στον πλανήτη), προδότες λευκοί-λευκές, οι οποίοι πρέπει κυριολεκτικά να χάσουν το δέρμα τους, δίκαια πράγματα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ. (ΠΧ ΕΝΑΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΕΝΑΝ ΟΡΜΠΑΝ) ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΟΙ ΗΠΑ , ΤΟ Η.Β, Η ΓΑΛΛΙΑ, Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ. ΟΣΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΗΓΕΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ.

      Delete
  3. Anonymous4/7/20 20:50

    https://www.stoxos.gr/2020/07/blog-post_135.html

    ReplyDelete
  4. Anonymous5/7/20 00:08

    Συμφωνώ και πάλι Κουρητη, αλλά ρεαλιστικά μιλώντας δεν νομίζω ότι υπάρχει σωτηρία για την πλειοψηφία των λευκών. Ο Ορμπαν, και ο Πούτιν, αναμφισβήτητα είναι ηγέτες που ούτε στα όνειρα μας δεν θα τους βλέπαμε στο Ελλαδιστάν και στην Δυτική Ευρώπη. Το πολύ σε μισό αιώνα από τώρα, τα σύνορα των λευκών θα είναι από τα ανατολικά της Γερμανίας, μέχρι την ευρωπαϊκή Ρωσία, και στον νότο μέχρι την βόρεια Ιταλία και περιοχές της Βουλγαρίας λίγο πιο ανατολικά, με κάποιες ανεξάρτητες περιοχές εδώ και εκεί που θα αντιστέκονται στους αφροασιατες. Στις Η.Π.Α, ίσως στο τεξας, κάποιες δυτικές και νότιες πολιτείες, που θα έχουν αποσχιστει από το αντιλευκο ακροαριστερο κράτος της Νέας Υόρκης και Ουάσιγκτον. Στην λατινική Αμερική κάποιες περιοχές της Βραζιλίας και η Αργεντινή με την Ουρουγουάη. Ίσως και κάποιοι λευκοί θα συνυπάρχουν στην ασιατική Αυστραλία. Για την Ελλάδα δεν το συζητάω καν, δεν δίνω ούτε μια στις χίλιες ελπίδες επιβίωσης (ρεαλιστικά μιλώντας, εκτός αν κατεβούν οι ίδιοι οι θεοί και πολεμήσουν), ο πληθυσμός είναι 90% ένα συνονθύλευμα και τρισάθλιος, ανίκανος και ανάξιος για να επιβιώσει.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΠΑΛΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΩΣ ΕΓΩ ΚΡΑΤΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.
      ΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ , ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΧΩΡΟ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΥΤΗΣ.
      ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΕΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΕΥΟΝ), ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ, ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ (ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ) ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.
      ΠΟΣΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; 3% ; ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 5% ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΙ ΜΕ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ; ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΩΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ; ΠΟΣΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ; ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ "ΥΠΟΔΟΧΗΣ" ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ. ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
      ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΙ (ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ) ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ (π.χ ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ, ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΦΕΔΡΩΝ, ΚΥΝΗΓΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ) ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΕΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ , ΕΝΑ ΑΤΥΠΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, ΩΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.
      ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2023. ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2,5-3 ΕΤΗ, ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ.

      Υ.Γ: ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ , ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΛΕΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΑ. ΟΜΟΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΩΣ "ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ" ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ (ΥΛΙΚΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ) ΤΟΥ ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΑΘΕΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ.

      Delete