08/04/2020

Κ.Γρίβας: Κορονοϊός και "μεταναστευτικό" απειλούν την επιβίωση της Ελλάδας

Οι τελευταίοι δύο μήνες κατέδειξαν την πραγματική φύση του λεγόμενου "μεταναστευτικού" προβλήματος και τις διαστάσεις της απειλής που συνιστά για την Ελλάδα. Στην αρχή είχαμε τη μαζική επίθεση στον Έβρο. Αν πετύχαινε θα φόρτωνε τη χώρα με δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες τους οποίους δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να διαχειριστεί και ούτε φυσικά να διοχετεύσει προς τη δυτική Ευρώπη. Επιπροσθέτως, θα οδηγούσε σε αποδόμηση της κρατικής της υπόστασης και στον υποβιβασμό της σε ένα είδος ημιαποτυχημένης χώρας (failed state) μέσα στην ΕΕ, καθώς και στη μετατροπή της Θράκης σε έναν χώρο ασαφούς εθνικής κυριαρχίας. Εν παραλλήλω, οι "μετανάστες" δεν προσπάθησαν απλώς να περάσουν παρανόμως τα ελληνικά σύνορα. Επιτέθηκαν στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε συνεργασία με το τουρκικό στράτευμα και αστυνομία, ασκώντας προβολή ισχύος στο πλαίσιο ενός ιδιόρρυθμου πολέμου χαμηλής έντασης (LIC) αλλά με στρατηγικές στοχεύσεις.

Προέκυψε λοιπόν ένα υβρίδιο των "μεταναστών" με την τουρκική πολεμική μηχανή, το οποίο καθιστά εκτός πραγματικότητας τις μέχρι τώρα αντιλήψεις μας για το πρόβλημα και τις μεθοδολογίες διαχείρισής του. Παράλληλα καθιστά εκτός πραγματικότητας και την ίδια την ορολογία που χρησιμοποιούμε για να το περιγράψουμε. Είναι επικίνδυνα παραπλανητικό, λοιπόν, ακόμη και να χρησιμοποιούμε τον όρο "μεταναστευτικό ζήτημα" (πολλώ δε μάλλον "προσφυγικό") γιατί αυτό που αντιμετωπίζουμε πλέον είναι μια νέου τύπου εισβολή στρατηγικού χαρακτήρα που ως στόχο έχει την εξάλειψη της Ελλάδας ως κρατική οντότητα. Τόσο απλά. Για να γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα, η επέλαση του κορονοϊού και η προσπάθεια της Τουρκίας να συγκαλύψει το πρόβλημα, έχει μετατρέψει ολόκληρη τη γειτονική χώρα σε μια πελώρια βιολογική βόμβα.  Έτσι, και οι "μεταναστευτικές ροές" που μας έρχονται από εκεί είναι κυριολεκτικά όπλα μαζικής καταστροφής.


Όπλα που φαίνεται πως συνειδητά εξαπολύονται εναντίον της Ελλάδας από το τουρκικό κράτος, όπως καταδεικνύει και το αποκαλυπτικό άρθρο που δημοσιεύτηκε στο SLpress. Τέλος, οι "μετανάστες" που βρίσκονται ήδη στη χώρα μας, σε πολύ μεγάλο ποσοστό, επιδεικνύουν μια συμπεριφορά ολοκληρωτικής απειθαρχίας έναντι των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού. Μάλιστα περιφρονούν επιδεικτικά τις ελληνικές αρχές που προσπαθούν να τους ελέγξουν. Με αυτόν τον τρόπο υπονομεύουν με τρομακτικά επικίνδυνο τρόπο την τιτάνια προσπάθεια που γίνεται για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, τόσο άμεσα, όσο και έμμεσα.

Η έμμεση υπονόμευση, που είναι και η πιο σημαντική, είναι ότι πυροδοτούν την οργή των Ελλήνων πολιτών που βρίσκονται έγκλειστοι και απειλούνται με οικονομικά πρόστιμα αλλά και ποινικές κυρώσεις αν παραβιάσουν τα περιοριστικά μέτρα. Την ίδια στιγμή οι Έλληνες πολίτες βλέπουν ότι οι "μετανάστες" αρνούνται επιδεικτικά να συμμορφωθούν σε αυτά, χωρίς να υφίστανται απολύτως καμία συνέπεια από τις ελληνικές αρχές. Το γεγονός αυτό όχι μόνο θέτει εν αμφιβόλω την απαραίτητη συναίνεση και συμμετοχή των πολιτών στα μέτρα, αλλά δημιουργεί και ένα πολύ επικίνδυνο χάσμα μεταξύ κοινωνίας από τη μία πλευρά και κυβέρνησης και κρατικών θεσμών από την άλλη. Χάσμα που μπορεί να έχει δραματικές συνέπειες στην πολιτική και κοινωνική σταθερότητα της χώρας σε βάθος χρόνου.

Άρα, οι ευρισκόμενοι στην Ελλάδα "μετανάστες" δεν λειτουργούν απλώς ως ένα ξένο σώμα μέσα στην ελληνική κοινωνία. Λειτουργούν ως ένα ξένο σώμα που είναι υπεράνω των νόμων και των κανονισμών του ελληνικού κράτους, ακόμη και όταν η συμπεριφορά τους θέτει εν κινδύνω τη ζωή των Ελλήνων πολιτών. Μετατρέπονται δηλαδή, σταδιακά αλλά σταθερά, σε μια εξουσιαστική τάξη επικυρίαρχων. Η νέα αυτή πραγματικότητα διαμορφώνει μια πυρηνική βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας, του ελληνικού κράτους, της Ελλάδας ως χώρα. Και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Πολλώ δεν μάλλον, τη στιγμή που δεν είναι καθόλου απίθανο ότι η Τουρκία θα επαναλάβει τη μαζική επίθεση που επιχείρησε στον Έβρο, αυτήν τη φορά στα νησιά. Και σε αυτήν την περίπτωση τα "μεταναστευτικά" κύματα θα λειτουργούν ως βιολογικές βόμβες μαζικής καταστροφής.

Και ενώ λοιπόν η Ελλάδα αντιμετωπίζει μια πρωτοφανή στρατηγική απειλή, η ελληνική κυβέρνηση προχώρησε στην παρανοϊκή απόφαση να άρει την αναστολή όσον αφορά την υποβολή αιτήσεων ασύλου. Έτσι ουσιαστικά προσκάλεσε την Τουρκία να προχωρήσει στην επόμενη φάση της επίθεσης της. Ελπίζουμε να επικρατήσει η λογική και ο ρεαλισμός γιατί η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή και οι Έλληνες πολίτες δίνουν μάχη για τη ζωή τους. Κυριολεκτικά για τη ζωή τους. Και δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθος επιλογές. Ούτε θα υπάρξει συγχώρεση για αυτές.

https://slpress.gr/ethnika/koronoios-kai-quot-metanasteytiko-quot-apeiloyn-tin-epiviosi-tis-elladas/

«Στροφή 180 μοιρών κάνει η Αθήνα. Αίτηση ασύλου μπορούν τελικά να καταθέσουν 1.800 παράνομοι μετανάστες. Από το πρωί της Δευτέρας περίπου 1.800 που ζουν στα κλειστά κέντρα στη Μαλακάσα και τις Σέρρες απαντούν στο ερώτημα αν θέλουν να καταθέσουν αίτηση ασύλου. Έχουν ωστόσο και μια δεύτερη επιλογή. Να επιστρέψουν οικειοθελώς στην πατρίδα τους. Σε αυτή την περίπτωση θα λάβουν από τις ελληνικές αρχές 2.000 ευρώ ανά άτομο».

https://www.dw.com/

5 comments :

  1. Anonymous8/4/20 18:49

    Η ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ Η'/ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΛΟΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ!

    ΤΟ CHERNOBYL ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ/ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ) ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΑΤΙΚΟΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΡΕΚΤΙΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ/ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

    Η ΤΑΙΝΙΑ CHERNOBYL (2019) ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ/ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΔΕΔΟΜΕΝΑ, EMERGENCY PROCEDURES, RISK MANAGEMENT KAI DECISION MAKING.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Chernobyl_(miniseries)
    https://www.youtube.com/watch?v=s9APLXM9Ei8

    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥ CHERNOBYL:
    ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΚΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ (ASSESSMENT) ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ KAI NA ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ (MITIGATION) ΤΟΥ ΙΟΥ.

    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΡΟΗ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΠΕΙΘΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΟΥΝΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ:
    - ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ,
    - ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ/ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    - ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΤΗΣ ΕΕ, ΗΕ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ.
    https://twitter.com/IgnatiosSimos/status/1246750353045012480
    https://twitter.com/john_wayne_gr/status/1246741946791538688

    ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΟΓΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ "ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" ΣΤΙΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΗ/ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ CHERNOBYL, ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΤΟ 1986 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ USSR ΝΑ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΩΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ "ΑΣΥΛΟ" ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΑΛΓΕΡΙΑ, ΤΣΑΝΤ, ΚΟΚ !

    Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ:

    Κορονοϊός - ΗΠΑ: Αγωγή-μαμούθ 20 τρισ. δολαρίων κατά της Κίνας
    https://www.ethnos.gr/kosmos/97893_koronoios-ipa-agogi-mamoyth-20-tris-dolarion-kata-tis-kinas
    https://isxys.blogspot.com/2020/04/20.html

    ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ!

    INFOteller

    ReplyDelete
  2. Anonymous9/4/20 11:03

    https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/866583_mpompeo-den-einai-tora-i-ora-gia-tin-timoria-tis-kinas-kai-toy-poy

    ReplyDelete
  3. 9/4/20 11:03

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ , ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ...
    ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΣΙΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ , ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ "ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΟΒΑΡΑ...
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ , ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΤΙΜΩΡΙΕΣ" ΩΣ ΕΠΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ...
    ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΙΖΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙ ΟΝΤΩΣ ΩΣ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.
    ΑΥΤΗ Η ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ (ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ) ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΡΑΜΠ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ "ΤΡΟΜΠΑΣ" ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕ. ΝΑΙ ΜΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΘΙΞΑΝ (ΕΛΑΦΡΩΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ) ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟ ΕΧΘΡΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous9/4/20 11:55


    "...σαν και εκείνη την Κινέζα που της έδωσα να μου φτιάξει το πουλόβερ και μου έκανε το ένα μανίκι πιο κοντό από τ΄άλλα δύο..."

    ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ

    ReplyDelete
  5. 9/4/20 11:55

    Μια κολυμβήτρια Κινέζα δίνει βουτιά στη μαγιονέζα
    και κολυμπάει σαν δελφίνι με κίτρινo μαγιό μπικίνι.

    Ένα βαπόρι που σφυρίζει όλη τη μαγιονέζα σκίζει
    και μπαμ μπαμ μπαμ με δυο κανόνια πετάει κίτρινα πεπόνια,
    τυρί κασέρι φέτες φέτες και χρυσαφένιες ομελέτες.

    Ο καπετάνιος στο τιμόνι τρώει μια φλούδα από λεμόνι
    και μόλις βλέπει την Κινέζα πέφτει κι αυτός στη μαγιονέζα.
    Κι η μαγιονέζα ξεχειλίζει κι όλο το κόσμο πλημμυρίζει.

    Βάφονται κίτρινα τα σπίτιακι ο ουρανός με τα σπουργίτια.
    Βάφονται κίτρινα τα τζάμια, οι θάλασσες και τα ποτάμια,
    βάφονται κι όλα τα λιθρίνια κίτρινα σαν τα καναρίνια.

    Τσιν τσαν τσιν τσον λέει η Κινέζα που κολυμπά στη μαγιονέζα
    κι απ’ την πολλή της την τρομάρα χάνει τη μια της σαγιονάρα.
    Χτύπα τα πόδια σου Κινέζα για να μη κόψει η μαγιονέζα.(....)

    https://www.youtube.com/watch?v=H7MadxQDCyU

    ReplyDelete