16/03/2020

Κύπρος: Κρούσματα κορωνοϊού στις Βρετανικές Βάσεις - Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ;

"Δυο μέλη των Βρετανικών Ενόπλων Δυνάμεων, ένας άνδρας και μια γυναίκα, που υπηρετούν στη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία (RAF) στο Ακρωτήρι, έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Η Μονάδα Κοινών Υπηρεσιών Υγείας (JSHU) των Βρετανικών Βάσεων Κύπρου ενεργοποίησε το σχέδιό της για τον εντοπισμό των επαφών τους.  Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένα ακόμη μέλος της κοινότητας των Βρετανικών Δυνάμεων Κύπρου που έχει μόνιμη βάση στο Ακρωτήρι έχει βρεθεί θετικό στην εξέταση του COVID 19. To άτομο βρίσκεται επί του παρόντος σε αυτοπεριορισμό και παρουσιάζει μόνο ήπια συμπτώματα. Αυτό φέρνει τον συνολικό αριθμό θετικών αποτελεσμάτων εντός των Βρετανικών Βάσεων σε τρία. Δεν θα εκδοθούν περαιτέρω πληροφορίες. Οι Βρετανικές Βάσεις Κύπρου συνεχίζουν να ευθυγραμμίζονται με την Κυπριακή Δημοκρατία καθώς ανταποκρινόμαστε μαζί σε αυτή την ασθένεια" αναφέρουν σε ανακοίνωση οι Βρετανικές Βάσεις.

Έντονη ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί η διαχείριση των μέτρων ασφαλείας στις βρετανικές βάσεις Δεκέλειας και Ακρωτηρίου σε σχέση με τον κορωνοϊό, εξαιτίας και της κατάστασης που επικρατεί στη Μεγάλη Βρετανία και τον τρόπο που η βρετανική Κυβέρνηση αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση. Οι εργαζόμενοι στο έδαφος των βρετανικών βάσεων καταγγέλλουν ότι διαπιστώνουν πως δεν τηρούνται ακόμα και τα στοιχειώδη μέτρα του περιορισμού των δύο εβδομάδων για άτομα που επιστρέφουν από το Ηνωμένο Βασίλειο και ότι δεν γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Ακρωτηρίου. Η ανησυχία γίνεται ακόμα πιο έντονη από το γεγονός ότι και τα σχολεία που λειτουργούν στα όρια των στρατιωτικών βάσεων για τα παιδιά των Βρετανών στρατιωτικών είναι ανοικτά και λειτουργούν κανονικά με τους μαθητές να παρευρίσκονται κανονικά. Όπως κανονικά διεξάγονται και πτήσεις από τη Βρετανία.

ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: https://www.philenews.com/eidiseis/politiki/article/898821/sto-mikroskopio-oi-bretanikes-baseis

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΟΥΔΑ. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΡΟΥΣΜΑ ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΟΥΔΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΕΤΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΕΙΑ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.



3 comments :

  1. Anonymous16/3/20 20:11

    Ξέρει κανείς αν τα παρακάτω που διάβασα μπορεί να είναι αλήθεια;
    Η δημοσίευση αυτούσια λέει τα εξής ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ :
    Κάτι συμβαίνει! Ενώ τα ΜΜΕ μας "διασκεδάζουν" με τον ιό της Κορόνα, 40.000 ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ προσγειώνονται σε όλη την ΕΕ αυτή τη στιγμή.
    Ενώ τα πρωτοσέλιδα, τα σόου και τα social media στην Ιταλία έχουν πλέον πλημμυρίσει από το παγκόσμιο θέμα του κορονοϊού, 20.000 Αμερικανοί στρατιώτες βρίσκονται σήμερα σε έως 7 ευρωπαϊκά αεροδρόμια και 10.000 ακόμη αμερικανικά στρατεύματα στην Ευρώπη στρατεύματα από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες.
    Για ποιους σκοπούς ήρθαν συνολικά 37.000 Αμερικανοί στρατιώτες οπλισμένοι μέχρι τα δόντια;
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/03/facebook.html
    Α.Α.
    ΥΓ Γιατί δεν φοβούνται μήπως κολλήσουν τον ιό; Μήπως είναι εμβολιασμένοι;

    ReplyDelete
  2. Α.Α

    ΑΣΚΗΣΗ "DEFENDER"
    https://shape.nato.int/defender-europe
    https://thedefensepost.com/2020/03/05/nato-exercises-coronavirus-defender-europe/
    https://www.voltairenet.org/article209469.html
    https://www.ptisidiastima.com/defender-20/

    ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΛΛΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗΣ: https://www.ptisidiastima.com/cold-response-cancelled/

    ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ. 40000 ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΘΟΥΝ , ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΣΗΜΩΣ (ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ) ΠΩΣ Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΥΓΕΙΑΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΩΣ ΣΟΒΑΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ (1-2 ΜΗΝΕΣ) ΑΡΝΗΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous16/3/20 23:03

    https://www.youtube.com/watch?v=o4ki49-RxAM&feature=youtu.be

    ReplyDelete