15/02/2020

Αλλάζει τον κώδικα ένδυσης η Αμερικανική Αεροπορία για να συμπεριλάβει τουρμπάνια, μαντίλες και γένια

Η Αμερικανική πολεμική αεροπορία αλλάζει τον κανονισμό ένδυσης του προσωπικού της σε μια προσπάθεια να ανοιχτεί σε υποψηφίους Σιχ και Μουσουλμάνους που θα θελήσουν να ενταχθούν στις τάξεις της. Σύμφωνα με τον νέο κανονισμό, οι λεπτομέρειες του οποίου οριστικοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, όλοι οι Σιχ και μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα δικαιούνται να ζητήσουν ειδικά προνόμια για να φορούν το τουρμπάνι τους, να φέρουν γενιάδες, να αφήνουν μέρη που να μην ξυρίζουν τις τρίχες του σώματός τους και χιτζάμπ (μαντίλες για γυναίκες) και να αναμένουν πως αυτήν η ιδιαιτερότητά τους θα γίνεται αποδεκτή, εφόσον η εμφάνισή τους είναι “κοσμία και συντηρητική” με την εξαίρεση ειδικών περιστάσεων. Η καταγραφή των προνομίων που αναφέρονται παραπάνω θα είναι έτοιμη εντός 30 ημερών στις ΗΠΑ και εντός 60 εκτός αυτών, σύμφωνα με τις οδηγίες. Οι άνδρες και γυναίκες της Αεροπορίας θα συνοδεύονται από τις διατάξεις αυτές για όλο το διάστημα της καριέρας τους. Μέχρι σήμερα, άνδρες και γυναίκες μουσουλμανικού ή σιχ θρησκευμάτων είχαν αιτηθεί ιδιαίτερης μεταχείρισης και κρίθηκαν κατά περίπτωση αναλόγως με τη θέση της διοίκησης της μονάδας που υπηρετούσαν.

Το μέτρο που θα εφαρμοστεί σαν ενιαία πολιτική σε όλη την Αμερικανική Αεροπορία κρίθηκε ως καλοδεχούμενο βήμα προς τα εμπρός από τις οργανώσεις υποστήριξης των σιχ και των μουσουλμάνων αλλά πολλά ακόμα θα πρέπει να γίνουν, όπως δήλωσαν εκπρόσωποί τους. Οι τελευταίοι χαιρέτισαν μεν την απόφαση της αεροπορίας, ως κίνηση σεβασμού των ιδιαιτέρων χαρακτηριστικών και θρησκευτικών απόψεων όλων των μελών των ΕΔ αλλά ζήτησαν να ακολουθήσουν και όλοι οι υπόλοιποι κλάδοι των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων μια ενιαία πολιτική σεβασμού των θρησκευτικών δικαιωμάτων των μειονοτήτων κατά το πρότυπο του Αμερικανικού Στρατού Ξηράς το 2017.

https://www.ptisidiastima.com

3 comments :

  1. Anonymous15/2/20 12:22

    Αλλάζει τον κώδικα ένδυσης η Ελληνική Αεροπορία για να συμπεριλάβει τουρμπάνια,μαντίλες και γένια.

    ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  2. Anonymous15/2/20 16:49

    Το ξύρισμα και το κούρεμα με την ψιλή - εκτός από λόγους πειθαρχίας - είναι ένα από τα βασικά μέτρα ΥΓΙΕΙΝΗΣ στο στράτευμα!

    Εκτός και εάν οι ΨΕΙΡΕΣ είναι ρατσίστριες και κάνουν φυλετικές και σεξιστικές διακρίσεις και δεν πηγαίνουν σε Σιχ, Μουσουλμάνους και γυναίκες!

    Η πολιτική κορεκτίλα έχει γίνει θεσμός πλέον που ανατρέπει ακόμα και νόμους της φύσης, προκειμένου να μειωθεί η επιρροή που ασκεί ο λευκός πολιτισμός...
    https://www.youtube.com/watch?v=5nSlJSfnkWc

    INFOteller

    ReplyDelete
  3. Anonymous15/2/20 20:24

    Εάν το παραπάνω μέτρο εφαρμοστεί και στον ΕΣ, τότε και όλοι οι Αρχαιολάτρες (ως αναγνωρισμένη κοινότητα από το Ελληνικό Δημόσιο) θα αιτηθούν να φέρουν και αυτοί περικεφαλαία κορινθιακού τυπου και ότι άλλο παραπάνω χρειασθεί (φούστα , αλεξίσφαιρο σε στυλ θώρακα...κτλπ) προκειμένου να υπάρξει ισότιμη μεταχείριση με τους αλλόφυλους!
    https://www.youtube.com/watch?v=EL3-GpZQdS4

    Έτσι θα δούμε κατα πόσο το παραπάνω μέτρο είναι απλώς προοδευτικό και όχι κολπάκι ισλαμοποίησης του στρατεύματος από τους Ισλαμολάγνους!

    ReplyDelete