14/02/2020

Γερμανία: Δώδεκα συλλήψεις υπόπτων για συμμετοχή σε ακροδεξιά οργάνωση

Δώδεκα άνδρες, όλοι γερμανικής υπηκοότητας, συνελήφθησαν σήμερα στο πλαίσιο έρευνας για μια οργάνωση της άκρας δεξιάς που είναι ύποπτη ότι υποθάλπει επιθέσεις εναντίον «πολιτικών αξιωματούχων, αιτούντων άσυλο και μουσουλμάνων», ανακοίνωσε η γερμανική ομοσπονδιακή εισαγγελία. Τέσσερις από τους συλληφθέντες είναι ύποπτοι ότι σχημάτισαν «μια ακροδεξιά ένωση τρομοκρατικού χαρακτήρα» ενώ οι οκτώ άλλοι ήταν έτοιμοι να τους υποστηρίξουν οικονομικά ή να τους βοηθήσουν να προμηθευθούν όπλα», διευκρίνισε σε ανακοίνωσή της η εισαγγελία της Καρλσρούης. Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε 13 διαφορετικά σημεία σε πέντε ομόσπονδα κρατίδια της χώρας, ανάμεσα στα οποία η Βαυαρία και η Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.

ΑΜΠΕ

2 comments :

  1. Anonymous14/2/20 19:36

    Από τότε που γίνατε πολυπολιτισμικοί, όλο "τρομοκρατία" έχετε!

    Ερώτηση:
    Άμα γινόσασταν ξανά Γερμανικό Εθνικό κράτος θα είχατε ισλαμική και "ακροδεξιά" τρομοκρατία;

    ReplyDelete
  2. Anonymous15/2/20 13:59

    Μετά το τέλος του Β'ΠΠ οι τότε επικρατούσες ελίτ - και κατόπιν συμφωνίας μεταξύ τους προς όφελος της ΕΙΡΗΝΗΣ και ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - μετακινήσαν τις αλλότριες εθνικές μειονότητες από άλλα γειτονικά κράτη προς τις εθνικές χώρες καταγωγής τους:
    https://player.slideplayer.com/35/10382595/data/images/img13.jpg
    (δηλ. τις εκτός γερμανικές μοιονότητες προς την Γερμανία)

    Λόγω αυτών των μετακινήσεων η ΕΥΡΩΠΗ ΓΝΩΡΙΣΕ ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ καθότι δεν ηπήρχαν λόγοι για εδαφικές και εθνικομειονοτικές διεκδικήσεις πλέον!

    Τώρα η είσαγωγή αλλοεθνών, αλλόθρησκων και αλλόφυλων καθώς και των συνεπακόλουθων διεθνών πολιτικών, εθνικών και θρησκευτικών συγκρούσεων και ανριδράσεων εντός της επικράτειας των πρώην εθνικών χώρων ονομάζεται "τρομοκρατία", ενώ οι παραπάνω πρακτικές/προσπάθειες απομάκρυνσης των αλλότριων εθνικών μειονότητων προς τις εθνικές χώρες καταγωγής τους ονομάζεται "ακροδεξιά".

    Λαμβάνωντας υπ΄όψιν και τη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου, οι πολιτικές των "ελεύθερων" μετακινήσεων πρέπει να τύχουν αντικειμενικής σκέψης, κριτικής και αποφάσεων με γνώμονα την ασφάλεια (κρατών, εμπορίου, επιχειρήσεων, προσωπικού κοκ) ουτοσώστε να γίνει επαναπροσδιορισμός της Διεθνιστικής Πολιτικής και Σχέσεων, βάσει των ώριμων και επιτυχημένων πολιτικών ασφαλείας και ειρήνης μετά το τέλος του Β'ΠΠ.

    INFOteller

    ReplyDelete