29/02/2020

Έφτασε η στιγμή να συνεργαστούμε στρατιωτικά με την Σαουδική Αραβία και τα ΗΑΕ;

"Πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο, και τον τρόπο που βλέπει ο κόσμος εμάς. Κάποιοι θέλουν πάρα πολύ να “κοντύνουν” την Τουρκία, να σταματήσει να το παίζει νέα Οθωμανική Υπερδύναμη. Ανάμεσα σε αυτούς, είναι και οι Άραβες, που μαρτύρησαν υπό οθωμανική κατοχή. Σε μια κρίση, θα χρειαστούμε πολύ βοήθεια, κρυφή και φανερή. Κάποιοι μπορούν να τη δώσουν αλλά δεν θα το κάνουν γιατί φοβούνται ή δε θέλουν. Κάποιοι θα θέλουν, αλλά δεν θα μπορούν. Οι Άραβες, σίγουρα μπορούν, ας τους πείσουμε κιόλας να θέλουν. Το Κατάρ επέλεξε την Τουρκία, ας επιλέξουν οι Άραβες εμάς."

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: https://www.ptisidiastima.com/greek-relations-with-uae-and-saudi-arabia/

ΚΟΥΡΗΤΗΣ:
  • ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΤΑΡ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ.
  • ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΗΝ ΚΙΝΑ. 
  • ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΕΤΕΡΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ.  ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΑΠΛΑ... ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΛΔ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
  • ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ "ΙΣΧΥ" ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ. 
ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ "ΠΤΗΣΗΣ" , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ "ΣΟΒΑΡΑ" ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ/ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΟΙΧΙΑΣ "ΠΑΤΡΙΟΤ" ΣΤΗΝ Σ.Α. ΤΙ ΑΠΤΟ, ΑΜΕΣΟ, ΠΡΑΚΤΙΚΟ, ΑΠΕΚΟΜΙΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Σ.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΤΗ, ΑΜΕΣΗ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ  ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ;
ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ  ΕΜΠΕΙΡΙΑ...
  • ΑΛΛΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΣΥΣΤΟΙΧΙΑ ΕΚΕΙ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΟΜΙΣΕ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ. 
  • ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ, ΚΑΤΑΡΙΑΝΩΝ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ. ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ, ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΔΙΔΕ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ  ΤΩΝ ΕΜΜΕΣΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΟΙ Σ.ΑΡΑΒΕΣ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ π.χ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ.

ΑΥΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ; ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.  ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ, ΚΕΡΔΟΣ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. [ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ "ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ" ΣΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ/ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΑΤΑΙ ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΓΙΩΣ ΠΡΑΤΤΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ]

ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ...
  • "ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΜΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΟΠΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Σ.Α, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΦΙΛΟΛΑΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ". 

ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ "ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ".

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ, ΠΑΓΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΠΤ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ/ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΛΗΝ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ) ΣΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ.  ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩΣΕ, ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,  ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ,  ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ "ΧΡΗΜΑΤΑ".   ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΟΝΤΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ "ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ" ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ  ΩΣ ΥΨΗΛΗ "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ" ΚΙΝΗΣΗ.

4 comments :

  1. Anonymous29/2/20 18:12

    "ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ "ΠΤΗΣΗΣ", ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ "ΣΟΒΑΡΑ" ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ/ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. [...] ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΟΝΤΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ "ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ" ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΥΨΗΛΗ "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ" ΚΙΝΗΣΗ."

    Ο Thanos S. Epachtitis διαχειρίζεται και το https://www.ellinikahoaxes.gr/who-are-we/, όπου γράφει με το ψευδώνυμο Θάνος Σιτίστας (Επαχτίτης). Πρόκειται για μεγαλωμένο στην Καλιφόρνια, της γενιάς μας, και κάργα ανθέλληνα, ο οποίος συνεργάζεται με νεοταξίτες, ώστε να θάβουν νέα του διαδικτύου που ενοχλούν, σφραγίζοντάς τα ως fake news και hoaxes. Έχω διαβάσει πολλά θέματα που δήθεν καταρρίπτει, ενώ στην πραγματικότητα γράφει ανακρίβειες και μισές αλήθειες. Έχω αναρωτηθεί γιατί έγινε ανθέλληνας, αλλά δεν έβγαλα άκρη. Το μίσος αυτών των ανθρώπων, συνήθως, κρύβει κάποια συναισθηματική πληγή. Πάντως, χρειάστηκαν μόλις 10 χρόνια, ώστε να ελεγθεί ακόμα και το άναρχο ελληνόφωνο διαδίκτυο, σε κομβικά σημεία. Τα περισσότερα από τα top100 των ελληνόφωνων sites ελέγχονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.


    Αντινεοταξίτης

    ReplyDelete
  2. Anonymous1/3/20 15:01

    Το ellinikahoaxes νομίζω έχει επιστημονικό προσωπικό.

    ReplyDelete
  3. Anonymous1/3/20 23:29

    @ 1/3/20 15:01

    Το επιστημονικό προσωπικό δεν αποτελεί, επ'ουδενί, εχέγγυο επιστημονικής φερεγγυότητας. Τρανό παράδειγμα τα περί της κλιματικής αλλαγής (πρώην global warming), εξίσου δημοσιευμένα από "επιστημονικό" προσωπικό.

    Τους παρακολουθώ επί πολλά συναπτά έτη, από τότε που είχαν ιστολόγιο στον blogspot (δηλαδή σελίδα σε διακομιστές της Google). Κατ'ουσίαν, δεν πρόκειται για δημοσιογραφική έρευνα, αλλά για στοχευμένη αποπληροφόρηση. Άρχισαν, μάλλον, ως οργισμένη, συναισθηματική αντίδραση στην χυδαιότητα κάποιων γνωστών ιστοσελίδων (αρχής γενομένης από το άθλιο, παραδημοσιογραφικό "troktiko", το οποίο στοίχησε τη ζωή στον ιδιοκτήτη του), όταν οι ελληνόφωνοι για πρώτη φορά γνώριζαν το ADSL internet και ανακάλυπταν την ασυδοσία της ανεύθυνης έκφρασης. Η νοοτροπία τους ήταν παρόμοια του http://skepdic.gr/whoAreWe.htm, αλλά στην πορεία άλλαξαν και στρατεύτηκαν, επιλέγοντας το ρόλο του βοηθού σερίφη στο νέο εικονικό φαρ ουέστ. Επίσης, οι ίδιοι έχουν παραδεχτεί από μόνοι τους, ότι δεν έχουν πρόβλημα να αμείβονται, ώστε να προωθούν συγκεκριμένα ιατρικά προϊόντα, από συγκεκριμένες ιατρικές πολυεθνικές. Επιπλέον, με εντυπωσιάζει η συνειδητή επιλογή τους να αγνοήσουν κάθε σχόλιο που παρουσιάζει στοιχειοθετημένη κριτική σε όσα γράφουν. Χώρια του ότι στα σχόλιά τους συχνάζει εσμός από κατακριτές, οι οποίοι απαξιώνουν τον διάλογο. Έχεις ακούσει τα περί "confirmation bias"; Αρκετά άρθρα τους φαίνεται να είναι αντιγραμμένα/καθοδηγημένα/επηρεασμένα από το εξωτερικό. Συν τοις άλλοις, η συνεργασία τους με τον G.Soros, ως πιστοποιημένη ομάδα, ώστε να ελέγχει την εγκυρότητα της διαδικτυωμένης πληροφορίας, ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Εν ολίγοις, για να χρησιμοποιήσω τα δικά τους λόγια, έχουν αυτοκαταρριφθεί.


    Αντινεοταξίτης

    ReplyDelete
  4. Anonymous2/3/20 00:46

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/853350_ellinikahoaxes-pio-sykofantes-pethaineis-alla-erhetai-i-ora-toys

    ReplyDelete