15/01/2020

Στην ίδρυση υπουργείου μετανάστευσης και ασύλου προχωρά η κυβέρνηση

Υπουργός θα είναι ο Νότης Μηταράκης. Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αναπληρωτής υπουργός τοποθετείται ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ενώ τα καθήκοντα του κ. Μηταράκη στο υπουργείο Εργασίας θα αναλάβει ο υπουργός Γιάννης Βρούτσης. Η ορκωμοσία του Νότη Μηταράκη και του Γιώργου Κουμουτσάκου θα γίνει εντός της ημέρας.

Κατά την ανακοίνωση της ίδρυσης του υπουργείου ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι η κυβέρνηση ακολούθησε διαφορετική πολιτική στο προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα. Επανέλαβε τους τέσσερις άξονες της πολιτικής που είναι η φύλαξη των συνόρων, η επιτάχυνση διαδικασιών ασύλου, αυξημένες επιστροφές και κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα. Πλέον κατά τον κ. Πέτσα απαιτείται ταχύτερη υλοποίηση του σχεδίου, ενώ υπογράμμισε και τις κινήσεις που γίνονται για την αποσυμφόρηση των νησιών. Σε ό,τι αφορά την επιλογή του Νότη Μηταράκη, βουλευτή Χίου, σημείωσε ότι ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης, ολοκλήρωσε έναν κύκλο προετοιμασίας του νέου ασφαλιστικού – συνταξιοδοτικού νομοσχεδίου το οποίο θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση τις επόμενες ημέρες.

ΑΜΠΕ

1 comment :

  1. Anonymous15/1/20 14:37

    Κατάπτυστα ρατσιστικά σχόλια και ρητορικής μίσους από Καλύμνιους ψαράδες που παραπέμπουν σε ακραία Εθνικιστική (ακροδεξιά) ριζοσπαστικοποίηση και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ:

    https://www.youtube.com/watch?v=zWN2X2k0Yx0&feature=emb_logo

    ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ

    - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ
    Κατευθυντήριες οδηγίες σε όλους τους κατοίκους του Ελληνικού χώρου ότι είναι πλέον πολίτες του κόσμου, να πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους δια την συνεχή και ομαλή λαθροεποίκιση του Ελληνικού χώρου και να καλωσορίζουν τους "επισκέπτες" (αγνώστους) στις αυλές και οικίες τους άνευ ύβρεων και ρατσιστικών σχολίων!

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
    (FULL BOOKED / HIGH SEASON)

    - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΠΟ
    Οδηγίες στους νοικοκυραίους να μην αντιδρούν ή να προσποιηθούν πως κοιμούνται σε περίπτωση που αντιληφθούν κάποιον που παραβίασε την οικία τους (όπως και τη χώρα τους) και αμέσως μετά το συμβάν να κάνουν κατάθεση κλοπής στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για να πάρουν τα λεφτά τους σπό την ασφάλεια, εφόσον είναι ασφαλισμένοι και ζωντανοί ακόμα και δε βρίσκονται σε black list (τα παραπάνω μέτρα εφαρμόζονται ήδη επιτυχώς σε όλα τα προοδευτικά κράτη της Δυτικής Ευρώπης).

    - ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    Κάθε Κυριακή να δίνονται οικογενειακά σεμινάρια "εκκλησιαστικού/ορθόδοξου" κηρύγματος διεθνοποίησης (ισλαμοποίησης) του Ελληνικού χώρου καθώς και τα πλεονεχτήματα διαθρησκειακών γάμων με τα τέκνα των Ελληνορθόδοξων πιστών!

    - ΠΑΙΔΕΙΑ/ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ
    Τουρκοσήριαλ καθημερινώς 3 φορές την ημέρα μετά το φαγητό
    http://nikosxeiladakis.gr/%cf%84%ce%b6%ce%b9%cf%87%ce%b1%ce%bd%cf%84-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%ba%cf%84%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%b1%cf%83-%cf%83%ce%b5-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd/

    Τα παραπάνω μέτρα ποτείνονται και για κάθε Έλληνα φορολογούμενο (ιθαγενή) ο οποίος παρουσιάζει συμπτώματα φαντασίωσης ή παραισθήσεων "Καθολικής Διάλυσης/Κατάρευσης του Ελληνικού Κράτους"!

    ReplyDelete