04/12/2019

Αποκλίνουν τα αντιγόνα ιστοσυμβατότητας των "Κρητικών" από τους υπόλοιπους Έλληνες

Παρουσιάστηκαν, από τον Καθηγητή κ. Α. Γερμενή τα πρώτα αποτελέσματα από το Πρόγραμμα της ΔηΤΟΒ που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κρήτης και αφορά στην ανοσογενετική χαρτογράφηση του πληθυσμού της Κρήτης για την ανάδειξη πληθυσμών με σπάνια αντιγόνα ιστοσυμβατότητας που αδυνατούν να βρουν συμβατά μοσχεύματα αρχέγονων αιμοποιητικών κυττάρων. Τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν αποκλίσεις του πληθυσμού της Κρήτης από τον υπόλοιπο πληθυσμό της Ελλάδος.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΩΣ ΥΠΟ-ΕΙΔΗΣΗ (ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ) ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΔΩ: https://flashnews.gr/post/409381/pio-dyskolo-gia-toys-krhtikoys-na-broyn-symbato-mosxeyma-arxegonwn-aimopoihtikwn-kyttarwn

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΤΟ... "Κρητικών" ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΔΙΟΤΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ, ΑΠΛΑ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ  ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.
ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΒΡΕΘΗΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΤΟΣΥΜΒΑΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ "ΚΡΗΤΙΚΩΝ" ΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΚΡΗΤΙΚΟΙ" ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ή ΑΠΛΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΛΗΠΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΑ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΒΑΣΙΚΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...
ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΚΑΙ Η "ΙΣΧΥΣ" ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΩΣ ΚΥΡΙΑ ΠΗΓΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΙΤΟΧΟΝΔΡΙΑΚΟ DNA, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ, ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ
ΟΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΔΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ.
ΑΡΝΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ. ΙΣΤΟΣΥΜΒΑΤΟΙ ΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΠΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗΣ.  ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΙΣΤΟΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗΣ.

4 comments :

  1. Anonymous4/12/19 16:41

    Με πρόλαβες! Δεν είναι όλοι Κρητικοί! Στο νησί μας έχουν μαζευτεί όλα τα ξεράσματα της Μεσογείου και εμείς, πολλοί απο εμάς δεν ζούμε πλέον στο νησί, εργαζόμαστε σαν τα σκυλιά σε όλον τον πλανήτη γιατί δεν έχει τσάμπα για μας. Τα χωριά κρατάνε ακόμα, τα 3 μεγάλα αστικά κέντρα όμως είναι φιδοφωλιές, θα έρθει η ώρα ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!

    Όσα όπλα και να μάσσετε, όσες συλλήψεις και να κάνετε θα μας βρίσκετε πάντα μπροστά σας, Φράγκοι, Μογγόλοι, Εβραίοι και τα συναφή αποβράσματα: Μετράτε μέρες και ώρες, έρχεται η πληρωμή ΕΦ'ΑΠΑΞ!

    Όσο Κρητικός είναι ο Μητσοτάκης και το βαμπιροσόϊ του που κλέβει αρχαίους τάφους άλλο τόσο Κρητικοί είναι και αυτοί που συμμετέχουν στις δημοσκοπικές/γενετικές τους έρευνες. Το 0.02% που εξετάσατε δεν έχει σχέση με τον λαό μας. Εμείς είμαστε η ΕΛΛΑΣ, τσε θα σας γαμήκουμε τον απόπατο λείαν συντόμως!

    ReplyDelete
  2. Anonymous4/12/19 18:30

    Βέβαια και τα περί εμφάνισης έχει εξηγήσει ο τριανταφυλλιδης αλλά δεν βαριέσαι, ψιλά γράμματα για τους γενετιστές του ιντερνέτ!


    12G

    ReplyDelete
  3. 12G
    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΙΤΟΧΟΝΔΡΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΟΣ. ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous5/12/19 14:32

    Είναι γνωστό ότι η πλειοψηφία των νεορωμιων δεν είναι απόγονοι των αρχαίων στην συντριπτική τους πλειοψηφία. Τις έρευνες του αριστερού Τριανταφυλλιδη και παρόμοιων νεορωμιων γενετιστων τις αφήνω ασχολιαστες, το μόνο που θα πω για να πανικοβληθεί ο μέσος νεορωμιος είναι ότι γενετικά ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει και αίμα σημιτικο, και όποιος καταλάβει κατάλαβε (ο μέσος Ρωμιός είναι κράμα αλβανιτοβλαχου και σημιτη, με δόσεις φραγκολεβαντινικου, σλαβικου και άλλου αίματος, ανάλογα την περιοχή). Τώρα για την Κρήτη, είναι όπως τα λέει ο Κουρητης για τα ορεινά τα πεδινά και τις πόλεις. Η Κρήτη Έχει πιο πολλούς ελληνογενεις για παράδειγμα από την Πελοπόννησο (μορεας...), Ήπειρο, Επτάνησα, κ.λ.π, και έχει τους τελευταίους εναπομείναντες Δωριείς που υπάρχουν στον ελλαδικό χώρο, οι άλλοι γενοκτονηθηκαν. Γενικά για την Κρήτη, κοντά οι μισοί είναι ελληνογενεις, και οι άλλοι είναι απόγονοι Βενετών, αράβων, Αρμενίων και κάποιων εβραίων.

    ReplyDelete