23/12/2019

Μουσική: Accept - Winter Dreams

6 comments :

  1. https://www.youtube.com/watch?v=NyoTvgPn0rU

    ReplyDelete
  2. https://www.youtube.com/watch?v=Teg8c5Ga6L0

    ReplyDelete
  3. https://www.youtube.com/watch?v=voSAeEWOspM

    ReplyDelete
  4. Sivert Høyem - Majesty (live at Acropolis)

    https://www.youtube.com/watch?v=5P4n6wITFYo


    ReplyDelete
  5. Είμαι αυτός της περίοδο Οκτωβρίου 1999...
    Τα αποτελέσματα(θετικά)πενιχρά εναντία τους. Τα συμπεράσματα:
    Πάσχουμε από σκιζοφρένειας λόγω τεχνολογίας. Τα μέσα ίντερνετ, wifi, smartphone,μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας κάνουν να ξεχνάμε εύκολα, μας συγχύζουν,ευέξαπτους&οξύθυμους. Οι καθημερινοί ψεκασμοί (κάποιοι διαφωνούν σκανδαλωδώς), παραπλανητική δημοσιογραφία, fake ενημέρωση, χαλαρότητα της (δια)σκέδασης της TV κ.α. Συμπαθούμε πρόσωπα που με τις αποφάσεις τους στο παρελθόν ζημίωσαν Ελλάδα&Έλληνες διότι είχαν θέση&υποτίθεται πως ξέρουν τι κάνουν.
    Πληροφορία-γνώση βοηθά να ξαναθυμιστούμε, να νικήσουμε τη σκιζοφρένεια. Να απορυθμίσουμε το Σύστημα με υπερτροφοδοσία πληροφοριών.
    Η δήλωση Μπ. Κλίντον "καιρός είναι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία να φεύγουν"(ΠΡΟΣΦΑΤΑ). Οι μεγαλύτερη ηλικιακά ενώ έχουν ζήσει πολλά,δεν τα θυμούνται καν, ενώ ψυχολογικά είναι καταπτοημένοι(ήταν αγωνιστές). Οι ηλικιωμένοι συγκρίνουν το χθες&σήμερα&δίνουν λύσεις. Απευθύνομαι σε ερευνητές νέους ώστε να μάθουν μια σχετικά άγνωστη περίοδο σημαντικά γεγονότα(δεν υπήρχε ίντερνετ τότε).
    Η τεχνολογία μας ξεπεράσε,ακούγεται περίεργο, είμαστε θύματα τεχνητής νοημοσύνης. Η τεχνολογία που εμφανίζοεται είναι της εποχής ή είναι κονσέρβα εφευρέσεων που "θάφτηκε"&βγήκε στο φως, τη δημοσιότητας,τη μαζική παραγωγή, τη κατάλληλη στιγμή, πετυχαίνοντας τους σκοπούς κάποιων;
    Ο καιρός επηρεάζει τους πληθυσμού(&η τροποποίηση του). Πολλοί λένε "τι το θες το κρύο, να κάνει όλο το χρόνο ζέστη"(Στρέβλωση πραγματικότητας). Ο χειμώνας η εποχή του κρύου, το φθινόπωρο η εποχή των βροχών, η άνοιξη η εποχή της ανθοφορίας, το καλοκαίρι η εποχή ανάταξης. Ο κύκλος να μη διαταράσσεται για τη φύση. Για τον άνθρωπο,αν είχαμε 2 από 4εποχές δεν βοηθά συναισθηματικά αλλά&πνευματικά. Συναισθηματικά η ζέστη "ζαβλακονεί". Πνευματικά, έλλειψη υπομονής. Με το κρύο συναισθηματικά μαζεμένος&πνευματικά δυσκολία σε πολύπλοκες σκέψεις.
    Η διατροφή μας, πολλές φορές χωρίς να ξέρουμε, καταναλώνουμε προϊόντα "σκουλικιασμένα". Αυτό δημιουργεί προβλήματα υγείας εμφανή&λιγότερο εμφανή. Εμφανή προβλήματα, πρησμένη κοιλιά στα οργανοληπτικά. Ποιο ασυναίσθητη συμπεριφορά ή ο μέγιστο αυθορμητισμός χωρίς κρίση. Η έλλειψη αρκετής κίνησης&Νιώθουμε κουρασμένοι χωρίς να ξέρουμε πως. Τα άλευρα παίζουν ένα ύποπτο ρόλο.
    Βελτιώνουμε τη θέση μας. Αποφεύγοντας τη πολύ χρήση τεχνολογία(wifi,TV,smartphone-λειτουργίες),αποφεύγουμε να κοιμόμαστε με ανοιχτά αυτά,δυσκολεύουν ύπνο, ο οργανισμός δεν ξεκουράζεται επαρκώς,μεταφέρουν υποσυνείδητα μηνύματα (με μικροκύμματα). Για να καθαρίσεις μυαλό να κοιμάσαι αντίθετα απ τη πηγή ρεύματος ή να την ανενεργοποιήσεις, αυτή που προέρχεται απ τον τοίχο (καλώδια ρεύματος- το κρεβάτι να έχει μια απόσταση απ το τοίχο) ή τη τηλεόραση. Τα αποτελέσματα:καλύτερο ύπνο, δεν νιώθεις κούραση, ξεκουράζονται τα πόδια&μυαλό. Παράγουν τοξίνες, επηρεάζουν τη συμπεριφορά. Να αποβάλλεις άμεσα τις τοξίνες&τότε να κάνεις τις διατάσεις(άμεσα)να χαλαρώσουν οι σύνδεσμοι των μυών,νιώθεις ξεκούραστος. Τα "συμπληρώματα διατροφής" βοηθούν,αποβολή τοξινών.
    Όσα έγιναν μας βοηθούν στα συμπεράσματα. Η δομή του κόσμου παρά την εναλλαγή γεγονότων&προσώπων,δεν άλλαξε. Τα γεγονότα επαναλαμβάνονται περίπου με το πέρας μιας ορισμένης περιόδου. Κι αν έρθουν τα πάνω-κάτω, να έχουμε το μυαλό μας. Καλά Χριστούγεννα! Καλή Πρωτοχρονιά! Καλό το νέο έτος!
    Μια τράπεζα λέει στο ραδιοφωνικό της μήνυμα για να μην μείνει κανένας πίσω...(δεν μιλάνε προφανώς τις τραπέζης -άλλοι το λένε)
    Το εννοεί, θα μας ελέγχουν πλήρως, από το μυαλό μας.

    ReplyDelete
  6. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
    (ΚΑΛΑ ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ)

    http://www.enallaktikos.gr/ar21623el-fwto-to-theio-vrefos-gennithike-pragmati-sti-fatni-alla-to-330-px-kai-itan-o-dionysos-.html

    http://www.enallaktikos.gr/ar20930el-ilioygenna-to-arxaio-elliniko-ethimo-twn-xristoygennwn-.html

    INFOteller

    ReplyDelete