07/11/2019

Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης παρουσιάζει την Ελλάδα ως «παράδεισο» για τους λαθρομετανάστες

Ως ιδανικός προορισμός και τόπος, στον οποίο μπορούν να γίνουν πράξη τα όνειρα κάθε μετανάστη και πρόσφυγα, παρουσιάζεται η Ελλάδα από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης.

Η στήλη, “Ιστορίες”, στην επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού αποτελεί πραγματικό ύμνο για την χώρα μας αναφορικά με την υποδοχή, την αλληλεγγύη, την ασφάλεια και το πλαίσιο ευκαιριών, που παρέχει στους ανθρώπους, οι οποίοι πέρασαν τα σύνορα προερχόμενοι από την Τουρκία. Οι προσωπικές ιστορίες λαθρομεταναστών, οι οποίοι από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου φιλοξενούνται πλέον σε δομές της ενδοχώρας με την πλειοψηφία τους να επιθυμούν να ζήσουν μόνιμα στην Ελλάδα, φιλοτεχνούν μία πραγματική όαση, την Ιθάκη "κατατρεγμένων" ανθρώπων. Πόσο μάλλον όταν η πληροφόρηση αυτή προέρχεται από έναν διεθνή οργανισμό, που αποσκοπεί στην εξασφάλιση αξιοπρεπών και εναρμονισμένων προτύπων υποδοχής και προστασίας των λαθρομεταναστών (συμπεριλαμβανομένων των αιτούντων άσυλο και δικαιούχων διεθνούς προστασίας) σε δομές φιλοξενίας στην ηπειρωτική Ελλάδα, υποστηρίζοντας την ελληνική Κυβέρνηση ως προς τη διοίκηση τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΣ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ" ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ: https://www.protothema.gr/greece/article/943118/o-diethnis-organismos-metanasteusis-parousiazei-tin-ellada-os-paradeiso-gia-tous-metanastes/

1 comment :

  1. ΑΣΕ... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    ReplyDelete