01/11/2019

Ο Θ.Ντόκος του ΕΛΙΑΜΕΠ αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής ασφαλείας...

Καθήκοντα αναπληρωτή Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας αναλαμβάνει ο Θάνος Ντόκος με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Θάνος Ντόκος είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Cambridge και έχει διατελέσει ερευνητής στη Γερμανία και στις Ηνωμένες Πολιτείες (Πανεπιστήμιο Harvard). Έχει εργαστεί στα υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών και έχει διατελέσει διευθυντής Ερευνών και γενικός διευθυντής στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) την περίοδο 1999-2019. Έχει διδάξει στα Πανεπιστήμια Πειραιώς και Αθηνών, στη Σχολή Εθνικής Αμύνης, στη Σχολή Εθνικής Ασφαλείας και στη Διπλωματική Ακαδημία. Έχει ασχοληθεί διεξοδικά με θέματα εθνικής ασφαλείας και ιδιαίτερα με τον θεσμό του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας.

ΑΜΠΕ

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΤΟ ΕΛΙΑΜΕΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΟΓΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ, "ΨΑΡΙΑ". ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:
- ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ;
- Ο ΝΤΟΚΟΣ ΠΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ, ΑΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΤΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ.
- Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ; ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΤΟΚΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ; ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ "ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ" ΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΙΛΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ.

ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ...ΤΟΥΡΚΟΣ. Ο ΚΕΜΑΛ ΝΤΕΡΒΙΣ, ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΠΙ ΕΤΣΕΒΙΤ. https://en.wikipedia.org/wiki/Kemal_Dervi%C5%9F ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ, ΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΝΤΕΡΒΙΣ ΣΤΟ ΕΛΙΑΜΕΠ;

No comments :

Post a Comment