05/11/2019

Επιθέσεις εναντίον τους από λαθρομετανάστες καταγγέλλουν κυνηγοί στον Έβρο

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΕΝΕΔΡΑ ΑΠΟ... ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ. ΤΟ ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΕΠΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ.
ΕΙΣΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ; ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ, ΟΧΙ ΑΔΕΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥ ΑΛΛΑ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗ.
ΤΙ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ Ω ΡΕΖΙΛΙ ΕΛΛΗΝΟΣ ΑΝΔΡΟΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ;
ΤΙ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΤΕΤΡΑΠΟΔΩΝ ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΩΝ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ;
ΣΚΥΛΟΥΣ ΕΧΕΙΣ, ΟΠΛΑ ΕΧΕΙΣ, ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ  ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ.
ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΧΩΡΟΥ.

Καταγγελίες κυνηγών για ενέδρες λαθρομεταναστών στον Έβρο έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Maximum FM 93,6, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κυνηγών του Έβρου, Νίκος Λαμπρίδης, ανέφερε ότι πρόσφυγες και μετανάστες στήνουν μπλόκα σε κυνηγούς, κρατώντας ξύλα και παλούκια και μένουν κρυμμένοι, περιμένοντας να επιτεθούν. Ο ίδιος συνέστησε σε όσους βρεθούν αντιμέτωποι με ένα τέτοιο περιστατικό να απομακρυνθούν άμεσα, ενώ υπογράμμισε την κρισιμότητα των περιστατικών αυτών και τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τέτοιες περιπτώσεις, δεδομένου του ότι οι κυνηγοί κρατούν όπλα και ενδέχεται να βρεθούν σε άμυνα.

Σε ανάλογη καταγγελία προχώρησε και ένας κυνηγός στο Δέλτα του Έβρου, ο Γιώργος Αποστολόπουλος, μιλώντας στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό. Ο ίδιος εξιστορώντας μία προσωπική του εμπειρία, ανέφερε ότι ενώ είχε βγει βόλτα από την καλύβα του με τα σκυλιά του, βρέθηκε περικυκλωμένος από 15 άτομα που κρατούσαν παλούκια και τσεκούρι. «Αυτούς του ανθρώπους τους ξέρουμε τριάντα χρόνια τώρα… Δεν είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έρχονταν παλιά», είπε, προσθέτοντας: «Είναι νεαροί και είναι αγριεμένοι, είναι επιθετικοί. Τα πράγματα είναι σοβαρά και σοβαρεύουν», προειδοποίησε ακόμη, σημειώνοντας ότι σε διάστημα λίγων μόλις ημερών, έχουν αναφερθεί τέσσερα – πέντε ανάλογα περιστατικά.

ΑΜΠΕ

No comments :

Post a Comment