03/10/2019

"ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2019": ΤΟ ..."ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ", ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

  1. ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ: ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ)
  2. ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ)
  3. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ: ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ (ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ "ΕΙΔΙΚΟΙ" ΑΞ/ΚΟΙ.
  4. ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ: ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ή ΑΛΛΙΩΣ, ΑΦΟΥ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ή ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ "ΖΗΤΗΣΗΣ" ΤΟΥΣ. (ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ. ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ. )
  5. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ: ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΕΣΩΝ
  6. ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΑΕΡΑΜΥΝΑ: ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ, ΤΑΚΤΙΚΕΣ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,  ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ('60-'70)
  7. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ: ΤΥΠΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ("ΣΕΝΑΡΙΑ" ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ "ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ", ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ.) ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ "ΔΟΓΜΑΤΟΣ" ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥΣ.
  8. ΡΑΔΙΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ-ΧΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΥΓΙΕΙΝΟΜΙΚΟΥ ΤΩΝ Ε.Δ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΟΙ ΔΗΜΟΙ, ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ, ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ. ΚΑΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. 
  9. ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ (ΤΑΜΣ): ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ. (ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Ε.Δ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΟ 2020 ΑΛΛΑ ΣΤΟ 1980-1990, ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2000)
  10. ΔΙΟΙΚΗΣΗ: ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ, (ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ). ΕΘΕΣΕ ΡΕΚΟΡ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΤΗ.

ΑΦΗΣΑ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΠ ΕΞΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ "ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ" ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΚΑ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΟ ΡΟΛΟ. (ΠΛΗΝ ΙΣΩΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ;). ΜΟΝΑΔΕΣ-ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ Ο "ΒΑΘΜΟΣ" ΔΛΔ ΕΦΕΔΡΟΙ ΑΞ/ΚΟΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΩΣ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ. (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ, ΝΑ ΞΑΝΑ-ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΕΦΕΔΡΟΥ ΑΞ/ΚΟΥ). 

Κες ΚΑΙ Κοι. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ή ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ. ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ  ΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΟΛΙΣ "ΕΞΥΣΑ"  ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ  ΑΛΛΑ (ΜΕΤΑΒΛΗΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΟΣ), ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΙΚΡΑ. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ". ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΟΙ ΕΜΟΥ.

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΠΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΦΕΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ: https://isxys.blogspot.com/2018/10/2018.html

5 comments :

  1. Anonymous3/10/19 18:23

    Άσκηση Παρμενίων 2019: Ο ΥΦΕΘΑ Στεφανής έσωσε την τιμή των ΕΔ

    https://www.armyvoice.gr/2019/10/askisi-parmenion-2019-o-yfetha-stefanis-esose-tin-timi-ton-ed/

    |||

    ReplyDelete
  2. Anonymous3/10/19 19:06

    ΥΠΕΘΑ: Φιλοδοξεί να “συντονίζει” τα Επιτελεία από 500 χλμ. απόσταση ο “κύριος Γενικός”

    https://www.defence-point.gr/news/ypetha-filodoxei-na-quot-syntonizei-quot-ta-epiteleia-apo-500-chlm-apostasi-o-quot-kyrios-genikos-quot

    |||

    ReplyDelete
  3. Anonymous4/10/19 11:37

    «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2019»: Προσάραξε σε αβαθή η φρεγάτα «ΕΛΛΗ»
    https://defencereview.gr/parmenion-2019-prosaraxe-se-avathi-i-frega/

    Προβληματισμός επικρατεί για την εικόνα που παρουσιάζει η Διοίκηση Ελικοπτέρων Ναυτικού
    https://defencereview.gr/parmenion-2019-to-pn-askeitai-sto-aigaio-m/

    ReplyDelete
  4. Anonymous4/10/19 20:47

    Συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια σου.
    Είμαι εθνοφύλακας σε φρούρηση εγκαταστάσεων και μπορώ να πώ ότι οι αλβανοί άτακτοι και οι τζιχαντιστές της ράκα που αναφέρεις είναι σε καλύτερο επίπεδο απο εμάς, αλλα δεν φταίμε εμείς για αυτό. Εμείς οι εθνοφύλακες ζητάμε εκπαίδευση και εξοπλισμό και δεν μας δίνουν τίποτα τον εξοπλισμό μας τον αναλαμβάνουμε μόνοι μας όπως και την εκπαίδευση μας, το κράτος είναι απλά απών...
    Είσαι απόλυτα σωστός και σε ότι αναφέρεις και για το μεγάλο θέμα για τους έφεδρους αξιωματικούς και δυστηχώς εδώ πληρώνουμε την ασυδοσία που γινόταν και γίνεται όταν το μοναδικό κρητήριο για να γίνει κανείς έφεδρος αξιωματικός ήταν το πόσο βύσμα είχε και όχι οι ικανότητες του, προσωπικά γνωρίζω έφεδρους αξιωματικούς που δεν ξέρουν να δέσουν ούτε τα κορδόνια στις αρβύλες τους και δυστηχώς κυριολεκτώ.
    Δυστηχώς η απαξίωση της εθνοφυλακής γίνεται και αυτή στα πλαίσια της προδοσίας του Έθνους απο τους προδότες πολιτικούς αλλα δεν θα τους περάσει. Όσο υπάρχουν Έλληνες στην ψυχή πάντα θα υπάρχουν και εθνοφύλακες έστω και με πενιχρά μέσα.

    ReplyDelete
  5. Anonymous6/10/19 01:34

    ΕΥΓΕ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

    ReplyDelete