10/09/2019

Η.Β: Στη δημοσιότητα έγγραφα για το "Brexit" αλλά και οι ιδιωτικές επικοινωνίες μεταξύ κυβερνητικών αξιωματούχων...

Εγκρίθηκε από τη Βουλή των Κοινοτήτων η πρόταση που είχε καταθέσει ο Συντηρητικός βουλευτής Ντόμινικ Γκριβ, ο οποίος ζητούσε να δοθούν στη δημοσιότητα τα έγγραφα που σχετίζονται με τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για μια αποχώρηση από την Ε.Ε χωρίς συμφωνία αλλά και οι ιδιωτικές επικοινωνίες μεταξύ κυβερνητικών αξιωματούχων οι οποίοι εμπλέκονται στην απόφαση για την αναστολή λειτουργίας του κοινοβούλιου. Η πρόταση, που εγκρίθηκε με ψήφους 311 υπέρ έναντι 302 κατά, είναι δεσμευτική για την κυβέρνηση.

ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τα σενάρια μετά την απόρριψη της νέας πρότασης Τζόνσον για εκλογές

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ "ΠΑΙΚΤΗΣ". ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ "City of London". (is not the same as "London") ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ "ΒΑΤΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ" ΤΟΥ ή ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ "ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΤΟΥ,  ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΟ Η.Β ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ "ΒΡΕΧΙΤ", ΤΑΚΤΙΚΟ ή ΑΤΑΚΤΟ.
ΤΟ "City of London" ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ Η ΟΠΟΙΑ  ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΕΙ ΤΟ "BREXIT". ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΠΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΟΛΟΝ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ "City of London". ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ "ΠΑΙΚΤΗ".
ΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ (ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΚΟΤΙΑΣ, Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ) ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ.

No comments :

Post a Comment