14/07/2019

Τουρκικό αρματαγωγό ανενόχλητο στα στενά του "Καφηρέα".

Στις 22.00 (χθές) το βράδυ το τουρκικό αρματαγωγό BAYRAKTAR έπλεε στο στενό του Καφηρέα με πορεία νότια. Θα περάσει απ΄ ότι φαίνεται ανοιχτά από το Σούνιο.Το αρματαγωγό που εκτιμάται ότι μεταφέρει Τούρκους ναυτικούς δόκιμους, δεν επέλεξε προφανώς τυχαία την συγκεκριμένη πορεία. Παρακολουθείται από φρεγάτα του Στόλου μας.

https://www.enikos.gr/society/661712/tourkiko-armatagogo-sto-steno-tou-kafirea

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΜΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.  ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ;  ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ..."ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ"... ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΟ ΔΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ  ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ. ΟΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ.

2 comments :

  1. Anonymous14/7/19 22:04

    Είναι που είναι πατριωτάρα ο νέος υπουργός! Είναι τρεις μέρες που τα έλεγα?


    12G

    ReplyDelete
  2. Anonymous15/7/19 09:15

    Σε λίγο θα διαπιστώσουμε ότι μας κυβερνά η άθλια μάνα του... πού προορίζεται να γίνει η πρώτη πρωθυπουργός της ανεξάρτητης Κρήτης.
    Εύχομαι μέχρι τότε οι Κρητικοί να τους έχουν σφάξει στο γόνατο, για να απαλλαγούμε όλοι από αυτήν την κατάρα.
    Όσο την κυβέρνηση μας την φυτεύει η Μπίλντερμπεργκ, δεν υπάρχει σωτηρία... Εκτός και αν πάρουμε εμείς την κατάσταση στα χέρια μας. Αυτό σημαίνει αιμα,..

    ReplyDelete