19/07/2019

Σκόπια: Εντολή για αφαίρεση του ονόματος «Μακεδονία» από τις στρατιωτικές στολές

Εδόθη εντολή εκ των άνω για την αφαίρεση της επιγραφής «Μακεδονία» από τις στρατιωτικές στολές, που την φέρουν στην αριστερά πλευρά των στολών, όπως σημειώνει σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων. «Οι μεταρρυθμίσεις της υπουργού Άμυνας Ραντμίλα Σεκερίνσκα έρχονται στην πράξη, αφού διατάχθηκε, πριν μερικές ημέρες, να αφαιρεθεί η επιγραφή «Μακεδονία» από τις στρατιωτικές στολές, επισημάνθηκε τώρα, ότι εάν δεν τηρηθεί η εντολή, θα ακολουθήσει πρόστιμο καθώς και άλλα μέτρα τιμωρίας. Αλλά αυτό δεν είναι μόνο... Καθώς ορισμένοι στρατιώτες αρνήθηκαν να υπακούσουν στην εντολή αυτή και δεν αφαιρούν την ονομασία «Μακεδονία», ακολουθήθηκε ένα άλλο μέτρο- αφού στην ουσία η επιγραφή είναι ένα αυτοκόλλητο που επικολλάται σε μια ταινία ‘κρατς’, απαιτήθηκε η αφαίρεση αυτής της ταινίας από τις στολές», γράφει η Ρεπούμπλικα.

Στις 3 Ιουλίου, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας Στέβο Πενταρόφσκι που είναι και ο αρχιστράτηγος των ενόπλων δυνάμεων, υπέγραψε διάταγμα για τη σήμανση στις στολές του στρατού ως ‘Στρατός της Βόρειας Μακεδονίας’ (ARSM).

The Hellenic Information Team

1 comment :

  1. Anonymous20/7/19 17:36

    Δυστυχώς όλα αυτά είναι για το "θεαθήναι" και για να έχουν οι κυβερνώντες το ελλαδιστάν, να μας λένε παραμύθια, ότι τηρείται η συμφωνία και είναι καλή... και να συνεχίζουμε τον ύπνο...
    Είδα ένα βίντεο σχεδόν 4 λεπτών, για μία έκθεση κάποιου "καλλιτέχνη" στο Ιερό νησί της Δήλου! Η Ιεροσυλία σε όλο της το μεγαλείο!!!
    Κάτι σιδερένια αγάλματα και καρικατούρες, μάλιστα 1 άγαλμα ήταν μέσα στο μουσείο, τοποθετημένο μπρούμυτα ανάμεσα στις σειρές των ελληνικών εκθεμάτων, σαν να έδειχνε το κ@λο του στα εκθέματα!
    Όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι το διοργάνωσε το ΚΑΣ (τρομάρα τους) και η "ΝΕΟΝ" με πρόεδρο τον δασκαλόπουλο της "Δέλτα" [πλούτισε μέσω χρηματιστηρίου εισάγοντας παγοκολώνες από το εξωτερικό και τα πουλούσε για φυσικό χυμό και οι Έλληνες παραγωγοί υποχρεωνόντουσαν να θάβουν τα φρούτα στις χωματερές! Μετά ξεπούλησε την εταιρεία σε ξένους]. Τώρα ανέλαβε μετά το οικονομικό κλείσιμο και θάψιμο των Ελληνικών εταιρειών, να μας μορφώσει στα καλλιτεχνικά θέματα...
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=j-kg6YA4ZgI
    Α.Α.

    ReplyDelete