23/07/2019

Γ.Λοβερδος, δημοσιογράφος και νεοεκλεγής με την Ν.Δ βουλευτής: ""Εγω προσωπικά είμαι υπέρ της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με τους τούρκους"



'Ολοι βρίζουν τον Λοβέρδο, κάποιοι την Ν.Δ, λιγότεροι τον "Κούλη", (ή το Κούλι, εξαρτάται την οπτική που θέλουν να αποδώσουν με τον χαρακτηρισμό) κανείς τους ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ που σταύρωσαν/επέλεξαν τον Λοβέρδο. Τις ίδιες απόψεις είχε ο Λοβέρδος και προεκλογικά. Τις έλεγε δημοσίως και όλοι μπορούσαν να τις μάθουν. Ήταν γνωστές. ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ. "ΚΟΥΛΗΣ", ΝΔ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ. ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ. Ο "ΣΟΦΟΣ" ΛΑΟΣ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ... ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.

Η περίπτωση βέβαια του Λοβέρδου αν και δεν ειναι η μόνη, είναι χαρακτηριστική.
  • Τι διάολο, ηδονιζονται όλοι αυτοί να απομειώνουν κάθε φορά την Ελλάδα και τους Έλληνες;  
  • Την "βρίσκουν" να υιοθετούν κάθε φορά την επιχειρηματολογία των αντιπάλων; 
  • Απολαμβάνουν να πηγαίνουν ενάντια στις συλλογικές εθνικές επιθυμίες και επιδιώξεις ;
  • Θέλουν να ξεχωρίζουν αρνητικά ; 
  • Μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες; 
  • Πληρώνονται; Αν και δεν το πιστεύω. Τέτοια κακία ποτέ δεν βγάζει κάποιος επ αμοιβή. Είναι γνήσια η απέχθεια και η αποστροφή του.
Δεν ξέρω, δεν είμαι ψυχίατρος αν και ισχυρώς νομίζω πως και να ήμουν, οι περιπτώσεις αυτών δεν θα ήταν από τις εύκολες για διάγνωση και η θεραπεία με τίποτα δεν θα ήταν εγγυημένη. Αυτό που ξέρω είναι πως η Ελληνική Δημοκρατία είναι η μοναδική χώρα της γειτονιάς μας,  που οι απόψεις αυτών των ψυχικά και νοητικά διαταραγμένων (το λιγότερο), αντί να περιθωριοποιούνται, επιβραβεύονται, αναδεικνύονται, επιλέγονται  και προβάλλονται ως "ρεαλιστικές" και σώφρονες πολιτικές. 

8 comments :

  1. Anonymous23/7/19 21:15

    Οταν ο Βλάχος σας λέει οτι οι δεξιοί και ακροδεξιοί είναι εξίσου μουνιά με τους αριστερούς να τον ακούτε. Η μόνη λύση ειναι ο Ελληνοκεντρικός Εθνικοσοσιαλισμός τελεία και παύλα.

    Βλάχος

    ReplyDelete
  2. Από ποιους εκπροσωπούνται στην Ελλάδα και στις εκλογές οι Ελληνοκεντρικοί Εθνικοσοσιαλιστές ;

    ReplyDelete
  3. Anonymous24/7/19 11:14

    Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένα κόμμα, καμία οργάνωση και κανένα άτομο που να εκπροσωπεί τον ελληνοκεντρικό εθνικοσοσιαλισμό. Κάποιοι ελάχιστοι προσποιούνται τους εκφραστές, αλλά είναι απλά κομπλεξικοί αποτυχημένοι που θέλουν να το παίξουν αρχηγοί ή χαφιέδες της ασφάλειας. Ούτως η άλλως δεν έχει γίνει ποτέ προσπάθεια συσσωρευμένης ιδεολογικής τοποθέτησης.

    Βλάχος

    ReplyDelete
  4. ΑΡΑ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣ , ΝΑ ΛΕΣ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΩΣ ..."οι δεξιοί και ακροδεξιοί είναι εξίσου μουνιά με τους αριστερούς" ΚΑΙ "Η μόνη λύση ειναι ο Ελληνοκεντρικός Εθνικοσοσιαλισμός" ΤΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΝΟΗΜΑ. ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΕ ΤΙ; ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ; ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;

    ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ, Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ-ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ "ΜΟΥΝΙΑ" ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. "ΜΟΥΝΙΑ" ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΟ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ" ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ.

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΚΙΝΗΜΑ-ΚΟΜΜΑ -ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ (ΕΝΤΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΩΝ) ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΩΣ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ (ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ) Η Χ.Α .

    ReplyDelete
  5. Anonymous24/7/19 16:47

    Γενικά εδώ μιλάμε με ουτοπικές ιδέες, σε έναν φανταστικό κόσμο τύπου άρχοντα των δαχτυλιδιων, που μερικές εκατοντάδες ελ-ξωτικά με μερικές χιλιάδες πολεμιστές θα αντιμετωπισουν τα αμέτρητα εκατομμύρια τουρκομογγολικα ορκ, και θα τα αφανίσουν...ρεαλιστικά τώρα, η μόνη λύση που μας συμφέρει είναι η συνεκμετάλλευση(ρεαλιστικά μιλάμε, μην αρχίσουνε να λένε οι ζητωπατριωτες, για προδοσία και ψιψιεψιλονελ που θα μας σώσουν...), γιατί πολύ απλά αν δεν τα πάρουμε 50-50 τώρα(σε εμάς, που ήμαστε και οι πουτανες τους, και όχι σαν τους Τούρκους που πατάνε πόδι, θα τα πάρουν οι εταιρείες των γνωστών εκλεκτών, αλλά άλλο θέμα αυτό), η Τουρκία το 2050, με πληθυσμό 100 εκατομμύρια, με τεχνολογία, στρατό, όπλα που θα παράγει, κ.λ.π, θα αρπάξει από το τρισάθλιο νεορωμεοαλβανοβλαχοσημιτικο δημοσιοϋπαλληλικο κρατίδιο(οι Ρωμιοί τότε θα είναι το πολύ 4 εκατομμύρια γέροι, από αυτούς οι ελληνογενεις το πολύ το 1/10, τα υπόλοιπα 4-5+ εκατομμύρια θα είναι τουρκογυφτοι, αφρικανοπακιστανοισλαμοορκ, κ.λ.π, οπότε δικό τους θα είναι και το κράτος, που κάποιοι χαζοί θέλουν να πολεμήσουν και για την διατήρηση του) το 100% με όλο το Αιγαίο, εφαρμόζοντας το αιώνιο δίκαιο του ισχυρότερου. Και για το τέλος, όπως λένε και πολλοί αφρικανοσλαβοσημιτοαλβανονεοελληνες,- τι με νοιάζει εμένα για αιγαίο, νησιά, μακεδονιες, και ήπειρο, Εγώ είμαι δημόσιος υπάλληλος, Μωραΐτης η κρητικός και θέλω ο μισθός μου να μπαίνει κάθε μήνα διπλάσιος από τους άλλους που σκοτώνονται για τρεις και εξήντα στον ιδιωτικό τομέα, χωρίς να πατάω στην δουλειά(για όποιον αντιδράσει, έτσι είναι αν όχι όλοι, η συντριπτική πλειοψηφία). Οπότε τόσο σκατοφαρα που είναι οι νεορωμιοι, χάρη θα μας κάνουν και να μας καταλάβουν οι τουρανοι.

    ReplyDelete
  6. 24/7/19 16:47

    ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ "ΡΙΑΛ ΠΟΛΙΤΙΚ" . ΚΑΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΕΤΟΙΟ ή ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.
    1) ΤΟ 50-50 ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ , ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ 30. ΔΛΔ 15-15. ΤΟ 70 ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
    2) ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ , ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΩΣ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΙ ΣΤΙΒΑΡΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    3) ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΟ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ. ΑΛΛΙΩΣ, ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ.
    4) ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΟΩΝ ΑΦΥΛΩΝ ΜΑΖΩΝ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥΣ. ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
    5) ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΠΩΣ ΑΝ ΤΩΡΑ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΠΟΥΝ... ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 100000 ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ , Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑΙ
    6) ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ , ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΑΥΤΟ ΥΠΟΛΕΙΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΥΚΛΟΦΙΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ". ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ Ο ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΟΥ , ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΣΟΥ.

    ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ "ΖΗΤΩΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΚΑΙ ΕΓΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΩΣ ΑΔΟΚΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΡΕΒΛΗ , ΚΕΝΗ ΠΕΡΙΟΕΧΟΜΕΝΟΥ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.

    Υ.Γ: ΤΑ ΕΛ-ΞΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΘΗΛΥΚΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΔΕ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ή ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ , ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ.
    ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ. ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΕΔΑΦΙΚΟ ΟΥΤΕ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ "ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ" , ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ, ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ "ΤΟΥΡΚΕΛΑΔΑ" , ΑΠΛΑ ΟΜΟΙΟΥ ΠΕΡΙΟΕΧΟΜΕΝΟΥ (ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΟ ) ΚΑΙ ΟΜΟΙΑΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΑ ΟΡΚΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΜΠΛΙΝΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΔΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.

    ReplyDelete
  7. Anonymous24/7/19 18:15

    Αγαπητέ Κουρήτη την άποψη μου γράφω η οποία βλέπω να επιβεβαιώνεται για 1000οστή φορά.

    Μπορεί πράγματι οι δεξιοί και ακροδεξιοί να είναι καλύτερης ποιότητας μουνόπανα. Ομως παραμένουν μουνόπανα. Τα σκατά είναι σκατά ασχέτως αν το ένα μυρίζει καλύτερα από κάποιο άλλο. Για εμένα οι δεξιοί είναι πολύ χειρότεροι εχθροί από τους αριστερούς διότι εμφανίζονται ως εθνικιστές και δικοί μας ενώ διαχρονικά μας φέρνουν το μαχαίρι πισώπλατα. Αυτό τον εχθρό τον φοβούμαι και τον μισώ περισσότερο από τον αριστερό ο οποίος είναι ξεκάθαρος και φανερός εθνομηδενιστής και δεν κρύβει ότι είναι εχθρός μου.

    Αυτό που σήμερα δεν υπάρχει συγκεκριμενοποιημένα αύριο μπορεί να υπάρξει, μπορεί να πετύχει μπορεί να αποτύχει κανείς δεν ξέρει. Την άποψη μου γράφω όπως εσύ δεν είναι ανάγκη το οτιδήποτε γράφουμε να έχει άμεση πρακτική αξία. Αλλά με έπιασε για άλλη μια φορά αυτό το αίσθημα δικαίωσης ώστε δεν μπόρεσα να κρατηθώ και να αναφερθώ στο θέμα αυτό.

    Βλάχος

    ReplyDelete
  8. "ξεκάθαρος και φανερός εθνομηδενιστής και δεν κρύβει ότι είναι εχθρός μου"

    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΟΤΕ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΤΗΝ ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ; ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΙΩΣ.
    ΔΕΣ ΠΩΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΡΙΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΟΛΟΙ... Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ή ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΠΩΣ ...

    ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΤΕ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΑ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕΝ ΜΕΡΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ. ΟΙ ΗΠΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΡΗΓΚΑΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ Η.Β ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑ-ΔΕΞΙΑ ΘΑΤΣΕΡ.
    Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΕΞΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΛΕΟΝ.
    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΛΑΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΝΩ Η ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΠΤΙΚΗ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΕΞ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΩΡΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΒΑΒΑΙΑ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΔΕΝ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΡΗΓΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΤΣΕΡ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ. ΟΠΟΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ , ΤΩΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (π.χ ΣΑΛΒΙΝΙ-ΟΡΜΠΑΝ )

    ΕΧΟΥΝ-ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ. ΚΚΕ + Χ.Α =10%

    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΛΒΙΝΙ ΠΑΡΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ. ΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ "ΜΟΥΝΙΑ" ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ.

    ReplyDelete