17/07/2019

Προς εκτόνωση βαίνει ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ - Κίνας με φόντο το 5G

Προς εκτόνωση φαίνεται ότι οδεύει ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ-Κίνας, ο οποίος είχε στο επίκεντρό του τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα επόμενης, πέμπτης, γενιάς (5G). Μετά από τον αποκλεισμό των κινεζικών εταιρειών Huawei και ZTE από τη συμμετοχή τους στην κατασκευή του νέου δικτύου τηλεπικοινωνιών 5G στις ΗΠΑ, η αμερικανική κυβέρνηση επανεξετάζει τη στάση της αναφορικά με το εμπάργκο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, το οποίο επικαλείται ανώτατο Αμερικανό αξιωματούχο, είναι πλέον θέμα εβδομάδων να αρθεί το “εμπάργκο” και να επιτραπεί εκ νέου στις αμερικανικές επιχειρήσεις να ξεκινήσουν εκ νέου τις εμπορικές τους συναλλαγές με την Κίνα. Μάλιστα, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Λευκός Οίκος θα δώσει τις επόμενες δύο έως τέσσερις εβδομάδες το “πράσινο φως” στις αμερικανικές επιχειρήσεις να πωλούν και να αγοράζουν εξοπλισμό από τη Huawei. Τη χαλάρωση των περιορισμών προς τη Huawei είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, στη σύνοδο G20, υπογραμμίζοντας ότι εξετάζεται άμεσα η άρση του εμπάργκο, υπό την προϋπόθεση ότι δεν συντρέχουν λόγοι εθνικής ασφάλειας.

http://www.sepe.gr/gr/information/news/article/13850817/pros-ektonosi-vainei-o-eborikos-polemos-ipa-kinas-me-fodo-to-5g/

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ "Εξευτελιστικές για τον ίδιο και τις Η.Π.Α δηλώσεις Τραμπ"
ΕΓΡΑΦΑ ΠΡΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ: "ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ."
ΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ, ΑΝ ΤΑ "ΒΡΟΥΝ" ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ, ΤΟΤΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΙΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ "ΠΛΗΡΩΘΕΙ-ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ" ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ."
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΟΥ: https://isxys.blogspot.com/2019/07/blog-post_13.html

No comments :

Post a Comment