03/06/2019

Απάντηση του "ΣΤΟΧΟΥ" στον Π.Τατσόπουλο

Κι αφού τον ευχαριστήσουμε για την διαφήμιση αλλά και για αυτήν την μικρή χαραμάδα αυτοπροσδιορισμού, να του υπενθυμίσουμε ότι τους φασίστες τους τσακίσαμε ΕΜΕΙΣ στα βουνά της Βορείου Ηπείρου όταν οι δικοί του πολιτικοί πρόγονοι κατά το ήμιση (ως κεντρο-αριστερός) ήταν ακόμη σύμμαχοι στα πλαίσια του συμφώνου Ρίμπεντροπ - Μολότοφ που ΠΟΤΕ δεν θα ξεχάσουμε! Οπότε προφανώς και πρόκειται για "αστοχία" και όχι πλεονασμό.

Το σκέτο "ακροδεξιοί" καλά μας κάθεται... Κι αν είμαστε "ακροδεξιοί" επειδή δεν θεωρούμε εμφύλιο, έναν ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟ εσωτερικό πόλεμο που διεξήχθη με σκοπό την απόσπαση των εδαφών της Βορείου Ελλάδος από τον Εθνικό κορμό και που επίσης ΠΟΤΕ δεν θα ξεχάσουμε, όσο τα σχέδια εκείνα παραμένουν ενεργά (κι ας μην εξυφαίνονται δια των όπλων)... τότε ΕΙΜΑΣΤΕ!

Η διεύρυνση δε της ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΝουΔούλας προς την κεντροαριστερά, μας χαροποιεί γιατί ενέχει το ενδεχόμενο να καταστήσει σαφές ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ψηφοφόρο της, ότι δεν εκφράζει ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ την παράταξη που με δόλο καπηλεύεται. Κι αυτό θα γίνει ακόμη πιο εμφανές αν οι αριστεροί και οι κεντροαριστεροί υποψήφιοι της -όπως ο Τατσόπουλος- εκλεγούν... Κι αν αυτό συμβεί -που το ευχόμαστε- δεν θα συμβεί με κεντροαριστερούς ψήφους.

Σάββας Ε. Χατζηπαρασκευάς

2 comments :

  1. Anonymous3/6/19 14:06

    Να τον χαίρονται τα δεξιά σκουλήκια της Νέας Δημοκρατιας. Σκουλήκια και καθάρματα Δεξιοί μια ζωή αυτοι ήσασταν.

    ReplyDelete
  2. Anonymous3/6/19 17:48

    Όπου φυσάει ο άνεμος τατσόπουλε. Και τα ποσοστά του βελόπουλου να ήταν σαν της νδούλας εκεί θα πήγαινες.


    12G

    ReplyDelete