05/06/2019

Νέοι ποινικοί κώδικες: Κλέψτε, ληστέψτε και όλα... μέλι γάλα

Κλέψτε ή ληστέψτε (το δημόσιο, το κράτος, τον απλό πολίτη), ρίξτε μολότωφ, καταστρέψτε και διαπράξτε από μικρά εγκλήματα μέχρι βαριά κακουργήματα και όλα «μέλι γάλα», αν τα επιστρέψετε, αν σας μηνύσουν αυτοί που υπέστησαν τη ζημία (μέχρι σήμερα γινόταν αυτεπαγγέλτως), αν ομολογήσετε, αν ,αν ,αν… και αν τελικά σας πιάσουν και δεν έχετε να πληρώσετε τα …σπασμένα, υπάρχει και η κοινωφελής εργασία, όχι όμως και οι υποδομές!!! Με απλά, πολύ απλά και κατανοητά λόγια, όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά, συνθέτουν το δόγμα πάνω στο οποίο στηρίχθηκε ο… «εκσυγχρονισμός» των … «αναχρονιστικών» Κωδίκων (Ποινικού-Δικονομίας), με σκοπό να εφαρμοστεί μια "σύγχρονη" αντεγκληματική πολιτική προκειμένου να αποσυμφορηθούν οι φυλακές, αφενός με την αποφυλάκιση ενός μεγάλου αριθμού και αφετέρου να αποφευχθεί να οδηγηθούν... άλλοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: https://www.newsbomb.gr/ellada/dikaiosynh/story/987788/neoi-poinikoi-kodikes-klepste-listepste-kai-ola-meli-gala
ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ. 
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. "ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ" ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΚΩΠΤΙΚΑ Η "ΙΣΧΥΣ" ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΩΣ "American Bar".  Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ, ΕΠΩΔΥΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,  ΤΕΛΙΚΑ ΒΑΖΕΙ  ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΥΠΟΤΥΠΩΔΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ.
ΠΟΛΛΟΙ "ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ" ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΙΚΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΜΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ  ΠΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ  ΠΕΤΥΧΑΙΝΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΡΑΛΟΓΑ "ΔΙΚΙΑ" ΤΟΥΣ. 
ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ, ΟΧΙ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ "ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ.

3 comments :

  1. Anonymous5/6/19 19:30

    «Ένταση μέτρων προστασίας ευπαθών στόχων» συντάχθηκε στις 24 Μαΐου 2019 και δόθηκε πριν από μερικές ημέρες στις αστυνομικές υπηρεσίες της Αττικής. Αντί να δίνεται μία κεντρική εντολή για φρούρηση συγκεκριμένων κτιρίων, προσώπων κλπ, ζητούνται μέτρα ασφάλειας κατά την κρίση των ίδιων των αστυνομικών και μάλιστα μετά την «παρακολούθηση της επικαιρότητας».

    https://www.enikos.gr/society/653008/i-entoli-attikarchi-stous-astynomikous-symfona-me-dimosievma-na-f

    ReplyDelete
  2. Anonymous6/6/19 10:04

    η διευθύντρια του γραφείου της Βουλής, Βασιλική Τσακανίκα, συνταξιούχος υπάλληλος η ίδια της Βουλής, διόρισε με ημερομηνία 31 Μαΐου 2019, αφού ο Αλέξης Τσίπρας προανήγγειλε την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, την κόρη της στο Ίδρυμα της Βουλής. Πρόκειται σύμβαση εργασίας ενός έτους που όμως έγινε εν μέσω των δύο εκλογών για την αυτοδιοίκηση προκαλώντας και εύλογα ερωτήματα για τον χρόνο που επελέγη.

    Η κ. Τσακανίκα είναι συνταξιούχος και για να προσφέρει τις εργασίες της στο γραφείο του γενικού γραμματέα της Βουλής προσελήφθη ως μετακλητός. Η ίδια ήταν στενογράφος και είχε υπηρετήσει και στο γραφείο της Δούρου επί προεδρίας Ζ. Κωνσταντοπούλου.

    Επίσης, ήταν και συντονίστρια και στο θέμα του φακέλου Κύπρου λαμβάνοντας αμοιβή της τάξης των 5000 ευρώ. Φέρεται δε να είναι και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του Ιδρύματος της Βουλής από την οποία παραιτήθηκε μια μόλις ημέρα πριν τον διορισμό της κόρης της. Ακόμα, η Β. Τσακανίκα φέρεται να είχε και παράλληλα καθήκοντα στην βιβλιοθήκη για τα οποία συζητείται ότι λάμβανε κι από εκεί κάποια αποζημίωση

    ReplyDelete
  3. Anonymous6/6/19 10:05

    Στο ίδρυμα της Βουλής διορίστηκε και η θυγατέρα της προϊσταμένης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Πανταλού την ίδια ημερομηνία.

    ReplyDelete