09/06/2019

Αντιπροσωπεία της Ν.Δ. στο Athens Pride

Από τον γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ΑμεΑ και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γιώργο Σταμάτη, τους αναπληρωτές του και στελέχη της γραμματείας, καθώς και από τις υποψήφιες βουλευτές του κόμματος στην Α' Αθηνών Φωτεινή Πιπιλή και Αλεξάνδρα Χαριτάτου, θα εκπροσωπηθεί η Νέα Δημοκρατία στο Athens Pride, σύμφωνα με ενημέρωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

https://www.naftemporiki.gr/story/1485732/antiprosopeia-tis-nd-sto-athens-pride

2 comments :

  1. Anonymous9/6/19 17:00

    Σωστά! Εκεί είναι η θέση τους!
    Πιό σωστά θα ήταν να άλλαζαν και τα χρώματα του κόμματος και να έβαζαν τα χρώματα του ουράνιου τόξου ή έστω να τα άλλαζαν σε ροζουλί!
    Γιατί όπως έχει μαζευτεί "η σάρα και η μάρα" των πολιτικών αποκομμάτων[τσατσόπουλοι, τα υπόλοιπα του βόθρου, τα υπόλοιπα των καμμένων, οι κάθε λογής "καιριδηδες", οι "ξαφιάδες", αυτοί που είδαν φως και μπήκαν...] χρειάζονται τα κατάλληλα χρώματα να αντιπροσωπευθούν!
    Η ιδέα ότι το "κουλό" του μητσοτάκη (ή μάλλον της μητσοτάκαινας - κόρης) θα γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός μου προκαλεί αναγούλα...
    Α.Α.

    ReplyDelete
  2. Α.Α ΜΠΟΡΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΠΑΛΕΨΕΙ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΑΥΤΟΝ: https://www.eklogika.gr/page/Vouli/karamanlis_cv

    ReplyDelete