05/06/2019

Ανακοίνωση ΓΕΝ: "9ος Κύκλος Συνομιλιών μεταξύ του Πολεμικού Ναυτικού και του Ισραηλινού Ναυτικού"

"Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι από 28 έως 30 Μαΐου 2019, διεξήχθη στο Τελ-Αβίβ, ο 9ος Κύκλος Συνομιλιών μεταξύ του Πολεμικού Ναυτικού και του Ισραηλινού Ναυτικού. Επικεφαλής της Ελληνικής αντιπροσωπείας ήταν ο Αρχιπλοίαρχος Γεώργιος Φλώρος ΠΝ, Διευθυντής Α’ Κλάδου, ενώ της Ισραηλινής ο Αρχιπλοίαρχος Shay Elbaz, επικεφαλής των Ναυτικών Επιχειρήσεων. Οι συνομιλίες διεξήχθησαν σε εξαιρετικό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος αναδεικνύοντας την εκατέρωθεν επιθυμία για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας σε τομείς που θέτουν τις βάσεις για σταθερότητα κι ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Στο περιθώριο της επισκέψεως, η Ελληνική αντιπροσωπεία είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με την Α.Θ.Μ Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ Θεόφιλο Γ’."

5 comments :

  1. Οι Εβραίοι ως λαός μαστρωπων που είναι από εποχής Αβραάμ που έκανε πάσα τη γυναίκα του τη Σαρρα στον Φαραώ, πετυχαν να μας κάνουν τα πουτανακια τους υπό το φόβο των Τούρκων που ενίσχυαν μια ζωή μας πούλησαν νταβατζιλικι τύπου προστασίας. Μονο που η προστασια εχει το τιμημα να κανεις και ολα τα γουστα του νταβα οποτε του κανει κεφι. Συγνωμη για την αισχρή γλώσσα που χρησιμοποιώ όμως είναι η ωμή αλήθεια

    ReplyDelete
  2. Anonymous5/6/19 17:10

    Ο Άξονας Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ θα στείλει τους τούρκους εκεί απο όπου ήρθαν.

    ReplyDelete
  3. Anonymous5/6/19 22:54

    Αρχίδια άξονας, οι εβραίοι είναι εκ φύσεως μισέλληνες οπότε και φιλότουρκοι, ο μόνος άξονας που τους άξιζε ήταν ο γερμανικός! Θα μας την φέρουν πισώπλατα ως συνήθως και θα έχουν βάλει και στο χέρι τα κοιτάσματα!


    12G

    ReplyDelete
  4. Anonymous6/6/19 13:41

    Ναι καλα ενταξι φοβερά επιχειρηματα, λες και ο γερμανικός άξονας ηταν τιποτα αντιτουρκικος και φιλελληνικος. Γελάνε και οι πέτρες. Απο τους πιο πιστούς φίλους των Τούρκων ήσαν οι κωλογερμανοι και λοιποί βρωμεροι λευκοι της Δύσης, ηρθε η ώρα να βρούμε νέους συμμάχους με κοινά συμφέροντα. Στο κατω κατω η οποιαδήποτε συνεργασία βασιζεται στην επίτευξη κοινών στόχων και συμφερόντων και ειναι πάντοτε περιοδική. Λοιπόν στην συγκεκριμένη χρονική περίοδος η Τουρκία αποτελεί κοινός σοβαρός εχθρος της Ελλάδος και του Ισραήλ πραγμα που πρεπει να εκμεταλλευτούμε. Ίσως η μοναδική σοβαρή πολιτική απόφαση του Νεοελληνικού ψεύτο κρατιδίου απο εποχής ανασύστασης του.

    ReplyDelete
  5. Anonymous6/6/19 18:29

    Εννοείτε ότι την τότε εποχή ήταν φιλελληνικός, μην συγκρίνετε τους τότε γερμανούς με τους τώρα. Όσοι δε πιστεύετε ότι οι εβραίοι θεωρούν ότι έχουν κοινά συμφέροντα με τους Έλληνες, εκεί είναι που γελάνε όντως οι πέτρες!


    12G

    ReplyDelete