22/05/2019

H Ιερά Μητρόπολη Γαλλίας θα προβεί σε μήνυση και αγωγή

Αξιότιμε κύριε/κυρία,

Σας ενημερώνουμε ότι η Ιερά Μητρόπολη Γαλλίας θα προβεί σε μήνυση και αγωγή εναντίον σας για την αναδημοσίευση του συκοφαντικού άρθρου:

https://isxys.blogspot.com/2019/05/blog-post_19.html

Μπορείτε να δείτε την πραγματική κατάθεση και τα βίντεο της αστυνομίας εδώ:

https://www.romfea.gr/oikoumeniko-patriarxeio-ts/mitropoleis-exoterikou/29228-asulliptos-paramenei-o-diarriktis-tis-im-gallias-binteo

Εάν προβείτε σε διαγραφή της συκοφαντικής αναδημοσίευσης εντός 24ωρου και δημοσιεύσετε την αλήθεια με τα ντοκουμέντα, ζητώντας συγγνώμη για την παραπληροφόρηση, σε άρθρο της κεντρικής σελίδας του ιστολογίου σας, η νομική διαδικασία εναντίον σας θα ακυρωθεί.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Γαλλίας


ΚΟΥΡΗΤΗΣ: Η προσβλητική για εσάς αναδημοσίευση διεγράφη και αναρτήθηκε αυτούσιο το μήνυμά σας με τους συνδέσμους του, καθώς και η παρούσα απάντησή μου στο μήνυμά σας.

Συγγνώμη για το κείμενο δεν είμαι διατεθειμένος να ζητήσω και αυτό για δύο λόγους:
  • 1) Η ανάρτηση δεν ήταν δικό μου κείμενο, άρα δεν είναι δικό μου πνευματικό δημιούργημα.
  • 2) Το μήνυμά σας καλύπτει μόνον την υπόθεση κλοπής και όχι τα υπόλοιπα σημεία του κειμένου.
Μπορώ να ζητήσω συγγνώμη για την αναδημοσίευση, και μόνον σε οτι αφορά το τμήμα της κλοπής, αφού αποδειχθεί πως όντως ο κλέφτης είναι ο άνθρωπος που φαίνεται στην κάμερα. Εκ της δικής μου πείρας πάντως, δεν μου μοιάζει ως επαγγελματίας διαρρήκτης που ισχυρίζεστε στο κείμενο σας, ούτε στις φωτογραφίες φαίνεται να φορά γάντια, αλλά αυτά υποθέτω θα τα διερευνήσουν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές. Παρακαλώ λοιπόν να μου στείλετε το πόρισμα των αστυνομικών αρχών και ευθύς μόλις το λάβω θα σας ζητήσω συγγνώμη.

Ελπίζω να ικανοποιηθείτε με αυτές μου τις ενέργειες και να μην προβείτε σε νομικές διαδικασίες διότι και χρονοβόρες και κοστοβόρες και ψυχοφθόρες θα αποδειχθούν, αλλά και στην υποτιθέμενη περίπτωση που μπορέσετε τελικώς να αποκαλύψετε την ταυτότητά μου, θα διαπίστωσετε πως αυτό, μόνον περαιτέρω ταλαιπωρίες θα αποφέρει στους υπεύθυνους αυτής της προσωπικής πλέον διώξεως μου. Νομικούς συμβούλους έχετε, πόρους έχετε, αναζητήστε και τεχνική συμβουλή για το θέμα και αποφασίστε πολύ προσεκτικά τα επόμενα βήματά σας.

Εκ του ιστολογίου "ΙΣΧΥΣ"

10 comments :

  1. Anonymous22/5/19 23:39

    ΚΟΥΡΗΤΗ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ....

    ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΪΛ ΜΟΥ ΤΗΛ. κ.τ.λ......

    ReplyDelete
  2. Anonymous23/5/19 14:20

    τι γινεται εδω; τι ειναι αυτο; τρολια; προβοκατσια; ευθιξια; γενικο παραμαζωμα; εντολη ανωθεν; τυχαιο κρουσμα; κατι αλλο; απο που και ως που;

    παν καλα; η ιερα μητροπολη *ΓΑΛΛΙΑΣ* ασχολειται με καποιον παντελως αγνωστο σε αυτους; με ενα μπλογκ που δεν εμφανιζεται ουτε καν στα τοπ μπλογκς; (traffic.alexa.com/graph?y=t&u=isxys.blogspot.com) για μια απλη αναδημοσιευση; γιατι δεν πανε στην πηγη; αφου αλλος το εγραψε.. και γιατι μονο εσενα; το ανεβασαν και αλλοι παααρα πολλοι.. μου θυμιζει περιπτωση τσιπροπουλου (blogme.gr) με το rss που αναγκαστηκε να το κλεισει. www.in.gr/2013/01/23/tech/future/athwos-alla-sklira-timwrimenos-o-ant-tsipropoylos-kai-to-blogme/

    αλλα εγω τωρα που εχω πολυ καχυποπτο μυαλο, γιατι σκεφτομαι πως αυτο παιζει να μην ειναι μονο για την σιχαμερη περιπτωση "εμανουελας" αλλα παιζει να ειναι καρφωτο, δλδ καθοδηγουμενη ενεργεια επειδη αυτο που εγραψες, κουρητη, για την αλλαγη θρησκειας αγγιξε πολλες ευαισθητες χορδες και διαδοθηκε παντου, γιατι και μονο απο τα σχολια φαινεται οτι ενοχληθηκαν πολλοι.. τους ποναει πολυ οταν οι εθνικιστες σηκωνουμε κεφαλι..

    μεγαλο ρεσπεκτ που τους απαντησες στα ισια και ουτε ψευτικες συγνωμες ουτε τιποτα.. εγω ξερω δεκαδες μπλογκερς που μολις παρουν τετοιες επιστολες φωναζουν "χαου χαη σερ;" .. για να μη θυμηθω τον σιχαμερο πρεζαtv που επεσε στα 4 οταν τον μηνυσαν, και τωρα καταντησε πληρωμενο τρολακι της τσιπρο υπογας για 0.60

    υγ. προς μητροπολιτη γαλλιας.. βρειτε και μενα που σας σχολιαζω.. σας περιμενω και εγω και ολη η παρεα μου, αν τολματε..

    ReplyDelete
  3. Anonymous23/5/19 14:57

    ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ. ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕΣΑ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous23/5/19 16:34

    ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΟΡΠΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ.

    ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΤΑΝ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΛΑΣΜΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΖΑΝ ΑΒΥΣΣΑΛΕΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ· Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Η ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ RIGHT, ΔΗΛΑΔΗ ΣΩΣΤΟ, ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΔΙΚΑΙΟ). ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΛΟΓΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΙΣΤΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ. ΚΑΘΟΤΙ, ΒΛΕΠΕΤΕ, ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ. ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ. ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ À LA CARTE.

    ΑΠΟ ΤΟ '74 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ, ΩΣΤΟΣΟ, ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΠΟΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΠΕΒΛΗΘΗΚΕ Η ΒΙΑΙΗ ΚΟΛΛΕΚΤΙΒΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΒΙΑΙΗ ΑΠΟΘΡΗΣΚΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ, ΩΣ ΤΗΝ ΑΤΑΞΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΗΚΕ, ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ή ΤΟΝ ΑΡΗ. ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ, ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΑΡΗ, ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ, ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΗ. ΣΥΝΕΠΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΩΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ. ΑΥΤΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΗΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΙΣΤΩΝ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΚΥΒΕΡΝΑ. ΚΥΒΕΡΝΑ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΩΣ, Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΤΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ, ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΣΤΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΕΒΙΑΖΕΙ, ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΕΜΑΣ· ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ. ΕΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΜΟΛΠΙΔΗ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΣΜΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!


    ΕΡΡΩΣΘΕ

    ReplyDelete
  5. Anonymous23/5/19 17:36

    Τι είναι αυτή η νομική διαδικασία που απειλούν;

    ReplyDelete
  6. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ, ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ email

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ , ΟΥΤΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΔΙΑΣΗΜΗ" ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ. Η ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

    ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΩΣ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ. Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.

    ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΙΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΩ. ΕΙΧΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α .
    ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΣ ΕΙΜΑΙ, ΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΦΗ, ΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ.
    ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΚΟΥΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΙΣΧΥΣ".

    ReplyDelete
  7. ΑΠΑΝΤΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ 23/5/19 17:36

    ΘΑ ΕΚΚΙΝΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΕ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ. ΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ. ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΕ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΔΕ, ΟΠΟΤΕ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΙΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ (το πιο λογικο) ΕΙΤΕ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΙΝΤΕΡΠΟΛ" ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ , (ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΚΑΣΙΑΣ , ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩ).

    ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ BLOGGER ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ GOOGLE ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ IP ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΣΤΟ "ΙΣΧΥΣ".

    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΗ IP ΤΟΥ "ΙΣΧΥΣ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ. Η GOOGLE ΘΑ ΑΙΤΗΘΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ. ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΔΟΘΕΙ ΤΟΤΕ Η GOOGLE ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΩΣ Ο SERVER ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΙΣΧΥΣ ΤΑ "ΤΟΣΑ" ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ.

    ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η GOOGLE ΘΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ IP . ΟΙ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ IP ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ VPN ΣΕ PROXY ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΤΥΠIΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.

    ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ IP ΩΣΤΕ ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ IP ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ "ΙΣΧΥΣ". ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΚΔΟΣΟΥΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ (PC, LAPTOP, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΑ) ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΙΧΝΗ (FORENSICS) ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, IP ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ .

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΣΤΙΣ ΗΠΑ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ) ΟΙ IP ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΧΡΕΑΖΕΤΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ , ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ McAddress. ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΕΙ ΑΡΧΕΙΟ.

    [ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ Χ.Α , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ. ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΝΑ LAPTOP ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Η ΙΣΧΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝ. ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ]

    ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΒΟΡΟ-ΧΡΟΝΟΒΟΡΟ-ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΣΚΟΠΟ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΠΩΣ Ο ΚΟΥΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΔΕ. ΤΟΤΕ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΠΕΣΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ.

    ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

    ReplyDelete
  8. Anonymous23/5/19 19:03

    Αρα απο τα λεγόμενα σου υπαρχει τελικα ανωνυμία στο διαδίκτυο ; Και γιατι θα βρεθούν στην σπηλιά με το λιονταρη αμα σε βρουν ;

    ReplyDelete
  9. 23/5/19 19:03

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ:

    1) ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ IP
    2) ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ DNS SERVERS
    3) ΧΡΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΗΣ McAddress ή ΑΛΛΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
    4) ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ή ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΟΥ
    5) ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΟΥ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΟΝΟΝ RAM και ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ...
    6) ΑΥΣΤΗΡΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ. ΧΡΗΣΗ ΑΛΛΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ , ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ, Κ.Λ.Π)
    Κ.Λ.Π

    ΕΠΑΝΑΛΛΑΜΒΑΝΩ , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΗ, ΟΧΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ εως ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΟΥΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ "ΙΣΧΥΣ". ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΩΣ ΚΟΥΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΓΩ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΟΥΡΗΤΗ" , ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ. ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑ ΜΕ ΑΥΤΟ; ΕΝΑ ΗΔΗ "ΔΙΚΑΣΙΜΟ" ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ.

    ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΤΡΟΠΟ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗΤΗ ΜΕ ΜΕΝΑ, ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ή ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ή ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ή ΒΙΝΤΕΟ ή ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ-ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ. ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ;

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ , ΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.

    ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΠΩΣ Ο ΕΙΚΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ. ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΜΟΝΟΝ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ. ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΩ, ΔΛΔ ΟΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ , ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ.

    ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ. ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

    ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ-ΕΓΡΑΦΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΔΑΓΚΩΝΟΥΜΕ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΙΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ "ΔΑΓΚΩΜΑ" ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ. ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΕΝΟ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΚΛΑΜΒΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΩΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΑΓΚΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΛΙΓΟ. ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ Ο ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ, ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΕ, ΟΥΤΕ ΕΜΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΣ.

    ΘΑ ΔΟΥΜΕ

    ReplyDelete
  10. Anonymous23/5/19 20:12

    "ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΔΙΑΣΗΜΗ" ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ."

    Έχει σημασία, γιατί ο λόγος ύπαρξης αυτού του μπλογκ ήταν να προταθούν πρακτικές λύσεις για να αναδειχτεί η ισχύς της Ελλάδας (το συμπέρασμα ήταν ότι η Ελλάδα έχει τα πάντα* εκτός από ισχύ), αλλά στην ουσία ο πυρήνας των προτάσεων ήταν ο εθνοφυλετισμός, άλλο αν δεν ειπώθηκε ξεκάθαρα. Το συγκεκριμένο δημοσίευμά σου όμως το είπε ξεκάθαρα, έδειξε την ουσία πέρα από τις πρακτικές λύσεις. Τώρα πια που όλες οι πρακτικές λύσεις "κάηκαν" επί μια δεκαετία, από τους κλέφτες-ψεύτες-προδότες (τελικά από δαύτους είχαμε υπερεπάρκεια σε στοκ), μας έμεινε μόνο η ουσία, η θεωρία. Για αυτό και έγινε διάσημο, χωρίς εισαγωγικά. Γιατί η φτώχεια (και στην τσέπη και στο μυαλό), φέρνει γκρίνια. Και η γκρίνια φέρνει κρίση. Βάζουμε το μυαλό μας να δουλέψει και κρίνουμε, ρωτάμε, γιατί είμαστε έτσι. Τι φταίει; Φταίνε πολλά. Φταίει και το σύστημα. Το λειτουργικό σύστημα του μυαλού μας. Η διεθνιστική θρησκεία που μας έκανε μαλθακούς (μέχρι και ο χίπης Πιτσιρίκος το διαπιστώνει και το παραδέχεται). Αν νοούμαστε βεβαίως ακόμα ως Έθνος, γιατί αλλιώς είμαστε χώρος, σκορποχώρι και όχι Εθνος-κράτος.

    *κατά το stratfor, το "land-people-capital-guns" δεν το έχουμε, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.


    "ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ."

    Δε γελάω συχνά και σπάνια γελάω φωναχτά, αλλά η εικόνα αυτής της σχεδόν κινηματογραφικής σκηνής με ευχαρίστησε πολύ.


    "ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ."

    Μακάρι να είναι μόνο ένα εκφοβιστικό πυροτέχνημα. Το μπλογκ σου είναι ένα από καλύτερα, μια όαση στο Ελληνικό ίντερνετ και πρέπει να υπάρχει. Μαθαίνουμε όσα οι άλλοι δεν έχουν ούτε την διάθεση να εξηγήσουν. Κάθε μέρα τα αντιγράφουν αυτιστικά, αρπα-κώλα, χωρίς να ξέρουν ούτε τι αντιγράφουν, μερικοί για τα φραγκοδίφραγκα, άλλοι γιατί είναι ψωνάρες. Μια ματιά σε όσα προτιμούσαν να παρακολουθούν οι πολλοί, όταν εμείς διαβάζαμε εσένα, είναι ενδεικτική. Και μιλώ μόνο για το ίντερνετ, καθώς δεν έχω καμία σχέση με ράδιο, tv, εφημερίδες και περιοδικά. Το επίπεδο των πολλών είναι πολύ χαμηλό. Τσόντες, στοιχήματα, κλωτσοτόπι, μακιγιάζ-φρουφρου-αρώματα, ζώδια, ταινιούλες, κουτσομπολιό, αστειάκια, καιρός, γκατζετάκια, εισιτήρια, κτλ... δηλαδή ίντερνετ από τα Lidl. Ακόμα και τώρα οι πολλοί ξημεροβραδιάζονται στο πορνιούζ και το πενταπόστημα που είναι επιπέδου καφενές ραμολιμέντων. Ενώ εσύ είσαι ανεξάρτητος και αδέσμευτος και γνώστης, και παρότι όλοι το επικαλούνται αυτό, είναι σπάνιο γνώρισμα. Σέβεσαι τους αναγνώστες σου. Υπάρχουν και άλλοι σαν εσένα, αντίστοιχα σε ξένες χώρες. Σου αξίζουν πολλά μπράβο που συνεχίζεις ακόμα.

    antikleidi.com/500greeksite2015/
    antikleidi.com/500greeksite2016/


    ένας ανώνυμος αναγνώστης

    ReplyDelete