30/05/2019

Ξεκινά στην Ελβετία η διάσκεψη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ

Η 67η Συνάντηση Μπίλντερμπεργκ θα διεξαχθεί από τις 30 Μαΐου μέχρι τις 2 Ιουνίου 2019 στο Μοντρέ της Ελβετίας. Περίπου 130 πρόσωπα από 23 χώρες επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους. Το πρόγραμμα της διάσκεψης περιλαμβάνει 11 θέματα, όπως την παγκόσμια σταθερότητα, το μέλλον της Ευρώπης και το Brexit, την κλιματική αλλαγή, τις κυβερνοαπειλές, την Κίνα, τη Ρωσία, το μέλλον του καπιταλισμού, ακόμη και την ηθική της τεχνητής νοημοσύνης.

Σύμφωνα με τον κατάλογο των συμμετεχόντων, Από ελληνικής πλευράς θα παραστούν η βουλευτής της Ν.Δ Νίκη Κεραμέως, ο Γιώργος Παγουλάτος, αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ και καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της ΤΙΤΑΝ.

Φέτος, στον κατάλογο των προσκεκλημένων περιλαμβάνονται ο Τζάρεντ Κούσνερ, ο γαμπρός και σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε, η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μπρουνό Λε Μερ, η γενική διευθύντρια της Unesco Οντρέ Αζουλέ, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, ο πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ και ο βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος-Αλέξανδρος.

Περίπου τα δύο τρίτα των συμμετεχόντων προέρχονται από την Ευρώπη και οι υπόλοιποι από τη Β.Αμερική.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ (ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΑΠΙΘΑΝΟ) ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ή ΟΧΙ; ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ; ΜΑΣΩΝΟΙ; ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ/ΝΟΜΙΖΕΤΕ; (ΔΕΝ ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ, ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. ΡΩΤΩ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.)

19 comments :

  1. Anonymous30/5/19 20:20

    ΒΕΛΟΠΟΥΛΙΑΔΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ.
    http://sxolianews.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html

    ReplyDelete
  2. ΣΗΦΗΔΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΩΛΗΣ (ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ). ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

    ΚΥΤΤΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ , ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ , ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ) ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΒΛΑΚΑΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο "ΣΟΦΟΣ" ΛΑΟΣ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous30/5/19 22:38

    Για την εκλογική ήττα της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές τι έχεις να πεις Κουρητη ;

    ReplyDelete
  4. Anonymous31/5/19 00:29

    Σαφώς και πρέπει να πάει αν προσκληθεί, να πάει και με τα νερά τους, να τους κοροϊδέψει ώστε και μέχρι να του δοθεί η ευκαιρία να στήσει σωστά την χώρα και τον στρατό στα πόδια τους και κατόπιν που θα μπορεί να δαγκώσει να μπορεί να διεκδικήσει τα δίκαια για την χώρα.

    12G

    ReplyDelete
  5. Anonymous31/5/19 00:34

    Οι εβραϊκής καταγωγής κάτοικοι του ελλαδικού χώρου, δεν είναι πάνω από το 5%, και κυβερνάνε, λόγω του ότι κατέχουν όλες τις σημαντικές δημόσιες και άλλες θέσεις. Τα έχουμε πει πολλές φορές, ότι οι ελληνικής φυλετικά καταγωγής κάτοικοι στο συγκεκριμένο κρατίδιο, δεν είναι στην καλύτερη πάνω από 20%. Το 80% είναι αλλοφυλοι(λευκοί πελασγογενεις, αλλά και άλλοι) που εγκαταστάθηκαν εδώ σε διάφορες περιόδους, μαζί με τους νέους λαθροεισβολεις των τελευταίων δεκαετιών(50% οι πρώτοι, 30% οι δεύτεροι). Για την Κρήτη, έχει μεν μειονότητα ελληνογενων(Κάτι πάνω από το 1/3), αλλά είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τις περισσότερες περιοχές του ελλαδικού χώρου, όπως για παράδειγμα η Πελοπόννησος(μωριας...) έχει λιγότερο από 10% ελληνογενεις, τα περισσότερα νησιά, Ήπειρος, Θεσσαλία, Μακεδονία λιγότερο από 20%, κ.λ.π.

    ReplyDelete
  6. Anonymous31/5/19 01:03

    Μου προκαλεί εντύπωση ότι έχεις ακόμη μια τέτοια απορία. Έπειτα, όπως θέτεις το ερώτημα, φαίνεται να θεωρείς ότι η ιδιότητα του εθνικιστή αποκλείει αυτήν του μασόνου. Αυτός ο αποκλεισμός δυστυχώς δεν ισχύει. Εκτός αν εννοείς κάποιον πραγματικό, κι όχι μόνο κατ' όνομα, εθνικιστή. Τότε, όμως, θα πρέπει να μιλήσεις με συγκεκριμένο όνομα, γιατί εγώ δε γνωρίζω κανένα με παρουσία σημαντική στο δημόσιο βίο, που έστω να πιθανολογεί μια πρόσκληση στη συνάντηση της σάπιας ελίτ.

    ReplyDelete
  7. Anonymous31/5/19 01:22

    Για όλους τους πολιτικούς υπάρχουν διαχειριστές.... Και ο Μιχαλολιάκος δεν είναι ανεξέλεγκτος!.... Ότι θές να έρχεσαι σε επαφή με την ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΑΣ στην ΑΘΗΝΑ. https://dia-kosmos-ellas1.blogspot.com/2016/09/blog-post_74.html

    Οι πολιτικοί στην Ελλάδα έχουν ιδρύσει μια αποκλειστική Λέσχη. Ελέγχουν το 90% του Ελληνικού Λαού και είναι ενωμένοι. Γράφουν Ιστορία!...https://dia-kosmos-ellas1.blogspot.com/2016/02/blog-post_24.html

    ReplyDelete
  8. 30/5/19 22:38
    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΔΩ: https://isxys.blogspot.com/2018/01/blog-post.html?showComment=1558956302015#c5941185828121635398
    -------------------------------------------------------------------------------
    Η Χ.Α ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΘΕΜΑ ΑΡΧΗΓΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΤΠΤ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ , ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΟΝΕΙΔΟΣ. Η Χ.Α ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ , ΔΛΔ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ , ΚΑΤ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΣΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΣ.

    ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ, ΣΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΑΜΥΝΑ, ΣΥΝΟΡΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ . Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. Ο ΚΡΑΤΙΣΜΟΣ ΩΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΠΟΤΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.

    Η Χ.Α ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΕΣ. ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΛΔ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.
    ----------------------------------------------------------------------------

    ΑΝ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ.

    1) Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΛΔ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ. ΠΟΛΛΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ.
    2) ΑΝΤΙΠΑΡΗΛΘΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΜΕ ΜΙΑ ΞΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΛΙΓΟ -ΠΟΛΥ ΕΛΕΓΕ ΑΝ "ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕ Χ.Α ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ". ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.Α ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ. ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΔΛΔ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
    3) ΤΗΣ ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΕΝΑ ΜΕΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ.
    4) ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΞΕ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ (ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ) ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΨΗΘΟΔΕΛΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΕΒΑΛΑΝ ΞΕΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ.
    5) ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΘΑ ΤΑΠΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ
    6) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ 2020 ΟΙ Χ-ΑΥΓΗΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ, ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ.

    ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΟΓΟΙ, ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ , ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΕΘΝΙΚΩΝ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ ΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΒΛΕΨΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. https://isxys.blogspot.com/2019/05/blog-post_837.html
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΥΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΟΦΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΚΕΛΙΣΟΥΝ. ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΜΠΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΚΩΠΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ.

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ , ΟΥΤΕ ΙΚΑΝΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΤΙΣΤΑΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ , ΟΥΤΕ ΔΗΛΩΝΩ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΑΡΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΕΜΕΝΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ Χ.Α. ΒΑΣΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ.

    ReplyDelete
  9. Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΜΠΕΡΙΕΙΧΕ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΕΛΘΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΓΝΙΟ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΙ-ΛΑΒΕΙΝ. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΜΑΖΩΞΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

    ΟΜΟΙΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ. Η ΖΗΜΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ "ΚΛΑΜΠ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΥΠΕΡΤΕΡΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΩΦΕΛΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΕ ή ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΖΕ.

    ReplyDelete
  10. ΑΝ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΣΑΙ, ΒΡΕΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΣΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο "PROXY" ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΖΩΞΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ "ΠΑΡΙΣΤΑΣΑΙ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΕΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΑΛΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ.

    ReplyDelete
  11. Anonymous31/5/19 17:03

    "ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ (ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΑΠΙΘΑΝΟ) ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ή ΟΧΙ; ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ; ΜΑΣΩΝΟΙ; ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ/ΝΟΜΙΖΕΤΕ; (ΔΕΝ ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ, ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. ΡΩΤΩ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.)"

    tl:dr ΟΧΙ

    με μια λεξη οχι, ασε που δεν προκειται να γινει αυτο, αλλα δεν καταλαβαινω ουτε καν γιατι ρωτας... πως σουρθε αυτο;;; δλδ να κανει τι; να ενημερωσει τους παγκοσμιους εξουσιαστες; να τον τσιπωσουν; να τον χαπακωσουν; να δωσει διαπιστευτηρια; χωρια ο συμβολισμος.. δεν ξερω τι ειναι οι αλλοι, μπορει να ειναι και διπλοι-τριπλοι πρακτορες.. μπορει ναναι και καιροσκοποι, αναλωσιμοι.. μπορει να ειναι και γεννετικα τροποποιημενοι τωρα πια.. που να ξερω.. 50 χρονια δε μαθαιναμε τιποτα για την μπιλντεμπεργκ (κατα τα αλλα οι δημοσιοκαφροι βγαζαν τα παντα στη φορα!! να σιγουρα, τα παντα εκτος απο το πιο σημαντικο).. τωρα που βγηκε στη φορα ειναι επειδη δε μας φοβουνται πια.. δε μας υπολογιζουν και πολυ.. μονοι τους τα παραδεχονται.. εχουν γινει πολυ δυνατοι

    τεσπα ο μιχαλολιακος δε ξεκουναει απο την καρεκλα με τιποτα.. δυστυχως στην ελλαδα δεν υπαρχει εθνικισμος.. δε θα επρεπε να εχουμε καμια σχεση με χιτλερικα και τετοια... ειδικα μετα απο αυτα που παθαμε.. μπορει ο κοσμος να ηταν καλυτερος αν ειχε κερδισει ο χιτλερ, αλλα εχασε.. πανε αυτα τελειωσαν.. ειναι σαν να μπαινεις στο μπλογκ του καλετζη που εγει γινει ενα απεραντο μοιρολοι για τον φυρερ.. ειναι οπως τοπες, το "κομμα" του μιχαλ. δεν ειναι ουτε καν κομμα.. ειναι σαν στρατιωτικη ομαδα που παριστανει την πολιτικη ομαδα..

    μακαρι να κατεβαινε ο ιφικρατης με δικο του κομμα, αλλα οι χ.ο εχουν αλλεργια σε οτιδηποτε δε φερει σταυρο.. και νομιζουν οτι θα ξαναφερουμε τις ανθρωποθυσιες και το 12θεο..

    υγ δε ξερω αν ο μπεεελοπουλος ειναι "φιδι"... εγω τον εχω καταταξει στην ιδια κατηγορια με το καρατζαγκιοζοφερη και τον +καμμενο ("ταγμενο στον λαο" <-με αυτο το συνθημα πρωτοεμφανιστηκε).. εξαλλου με τους ψηφους του +καμμενου προδοτη βγηκε... αλλα εχω προσεξει οτι αυτη η πελασγικη δεν ειναι και πολυ ορθολογικη στη σκεψη της.. ρεπει στα κονσπιρασι παρα πολυ και στο τελος χανει την αξιοπιστια της, παροτι ριχνει πολυ ψαξιμο.. το εχω προσεξει και σε αλλους ξενους αυτο σε ντοκιμαντερ και σε ρεπορταζ που παρακολουθω στα αγγλικα.. εχω συμπερανει οτι η πολυ ενασχοληση με τα "φιδια" κανει τον ανθρωπο (ακομα και τον πιο ειλικρινη) να βλεπει παντου "φιδια".. την εχω πατησει και εγω μερικες φορες... σκεφτομουνα πραγματα που δεν ειχαν σχεση με την παραγματικοτητα, απλα μου φαινονταν εμενα οτι ηταν ετσι...

    τεσπα δυσκολοι καιροι.. απομενουν 1-2 χρονακια πριν τον ελληνοτουρκικο (οπου θα κερδισουν οι επαγγελματιες διαμεσολαβητες των γκριζων ζωνων).. και 10-15 χρονακια πριν τον 3ο ΠΠ που θα ξεπαστρεψουν 95% του πληθυσμου.

    ReplyDelete
  12. ΚΑΙ Η ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΟΥΦΛΗ ΚΑΙ 2-3 ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ, ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ , ΟΥΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΝΕ.

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ή ΕΧΕΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ, ΕΝΑΠΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟ-ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΟΥΒΑΛΑ.

    ReplyDelete
  13. Anonymous31/5/19 17:44

    ναι δικιο εχεις..

    https://ekloges.ypes.gr/current/e/home/districts/57/

    αυτο το δες;; 15.000 ειναι ολοι και ολοι του εξωτερικου που ψηφισαν... υποτιθεται οτι εξω ζουν 5 μυρια ελληνες ή οχι;;; ...τεσπα και τελικα τι ψηφισαν.. οι μισοι ειναι αριθτιροι και οι αλλοι μισοι δεξιοι.. παντως ειναι αστειο να βλεπεις οτι καποιοι του οξωτερικου ψηφισαν ψινακη, παπακωστα, τσιπουριδη κτλ... αυτο σημανει οτι δεν εμαθαν τιποτα


    17/12/2015 Εγγεγραμμένοι 9.913.609
    30/05/2019 Εγγεγραμμένοι 10.074.898

    100.000 χιλιαδες λαθρο παιζει να ελληνοποιησαν τελικα αποτι φαινεται


    ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ 23,76% 1.343.816 <= 2019
    ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ 35,46% 1.926.526 <= 2015

    600.000 χιλαδες ψηφοφορους δεν επεισε ο τσιπρανδρεας και η συμμοριτοψευτοπαρεα του


    "ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ΑΠΟΧΗ-ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ) ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΑΔΙΑΘΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ."

    δεν νομιζω οτι εχω καταλαβει τι ειναι αυτες οι αδιαθετες για τον προσδιορισμο των εδρων των κομματων... αλλα τεσπα

    ReplyDelete
  14. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82_3231/2004

    ΓΕΝΙΚΑ, ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΩΣ "ΜΠΟΝΟΥΣ" ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΔΡΕΣ.
    ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ή ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ 3% ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ .
    ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ "ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ" ΨΗΦΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΤΑΔΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ.

    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ...."ΜΟΧΛΕΥΣΕΙΣ" ΚΑΙ "...ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ". ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΣ "ΜΟΧΛΕΥΤΗΣ" ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 3% , ΩΣΤΕ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΟΛΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΔΕ ή ΣΤΟΝ ΔΕΙΝΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ.

    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΣ ΕΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΑΝ ΠΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟ , ΟΠΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΝΑΙ, ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΙΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ (ΠΟΥ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΚΑΝΟΥ) ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

    ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ, ΕΠΙΔΙΩΚΩ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ... "ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΤΟΥΣ.

    ReplyDelete
  15. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑ ΕΓΡΑΨΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΥΤΩΝ ΩΣΤΕ ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΔΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΙΤΕΡΕΣ ΑΔΙΑΘΕΤΕΣ ΨΗΦΟΥΣ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝΤΩΝ ΑΚΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ ΑΝ ΑΝΤΙ 0,8 ΒΓΑΛΕΙ 1,4 ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ 1,5 ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ.

    ΑΡΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΔΙΩΝ Χ (0,5-1%) ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΩ ΑΠΟ ΑΠΟΧΗ ΑΚΥΡΑ -ΛΕΥΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ 6% ΝΑ ΠΑΙΞΩ, ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ , (ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ 3%).

    ReplyDelete
  16. Anonymous31/5/19 18:36

    ρεεεεε που ζουμε τα διαβαζω και δεν το πιστευω ρεεε μαφια ειναι εχω παθει σοκ ...

    και συ λαε μαλακισμενε μην ξεχνας
    https://youtu.be/ujhCsFZ-80c

    ReplyDelete
  17. Anonymous31/5/19 18:43

    ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟ 3% , ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ReplyDelete
  18. 31/5/19 18:36

    ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.

    31/5/19 18:43
    ΣΑΦΩΣ , ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015, ΟΠΟΥ ΑΠΟ 4,5+ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΕΧΑΣΑΝ 1% ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΥΝ.

    ReplyDelete
  19. Anonymous2/6/19 14:24

    ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    http://sxolianews.blogspot.com/2019/05/blog-post_48.html

    ReplyDelete