02/05/2019

..."ΑΠΑΝΘΙΣΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ


1) Καταγγελία: Βιασμός στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

2) ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΥΡΙΖΑ: “Οι πόντιοι δεν είναι Έλληνες, είναι ιθαγενής φυλή Μουσουλμάνων, που τους ξαπόστηλαν το 1923 στην Ελλάδα μας”

3) Θύματα ληστείας Κόκκαλης, Τελιγιορίδου, Φάμελλος και Δουζίνας

[και εδώ: https://www.tovima.gr/2019/04/29/society/dielysan-tin-el-as-thymata-listeias-kai-oi-ypourgoi/]

4) Σύρος λαθρομετανάστης, «κατέβασε» την ελληνική σημαία στην πλατεία Άρεως την Κυριακή του Πάσχα

5) "Ο κατά συρροήν δολοφόνος στην Κύπρο αναφέρεται παντού όχι με το πραγματικό του όνομα αλλά ως "Ορέστης". Με γονείς Βούλγαρους, πατριό μέλος του κουμμουνιστικού κόμματος της Κύπρου, μέλος του ΑΚΕΛ, λοχαγός της Εθνοφρουράς και μουσουλμάνος." [https://twitter.com/tarrott/status/1122863353557323776]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ: http://www.sigmalive.com/news/local/565829/voulgarikos-typos-stoixeia-gia-mana-tou-35xronou

4 comments :

  1. Anonymous2/5/19 20:20

    Όταν εγκαταστάθηκαν οι Έλληνες στον πόντο δεν υπήρχε ο μουσουλμανισμός!
    Εγκαταστάθηκαν κατά τον πρώτο (12ο αιώνα π.χ.) και δεύτερο ελληνικό αποικισμό (8ος αιώνας) και αυτά σύμφωνα με την επίσημη ιστορία....
    Δηλαδή πάνω από 1700 χρόνια πριν εμφανιστεί ο μουσουλμανισμός.
    Πόσο αμόρφωτοι μπορεί να είναι για να μιλάνε γιά "ιθαγενή φυλή μουσουλμάνων"!
    Αυτά ούτε η ρεπούση δεν τόλμησε να τα γράψει...
    Α.Α.

    ReplyDelete
  2. Anonymous3/5/19 00:29

    Πάλι οι εθνικιστές δεν καταλαβαίνουν... Ο υπάνθρωπος του σύριζα έχει δίκιο απλά τα λέει μπερδεμένα για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένους σκοπούς. Εθνολογικά, και σε ένα 80+% και ανθρωπολογικά, απόγονοι των αρχαίων δεν υπάρχουν σήμερα, ότι και να λέμε. Οι πόντιοι ανήκουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία στο προσωασιατικο αρμενοειδες φύλο, και είναι ντόπιοι πληθυσμοί, που ακολούθησαν την ορθόδοξη πίστη και μιλούσαν ρωμεικα(οι ίδιοι μέχρι τον 19ο αιώνα αντιδρούσαν όταν τους έλεγαν ότι ήταν Έλληνες, και δήλωναν φανατικά Ρωμιοί, το ίδιο και οι καραμανληδες, καππαδοκες, κωνσταντινοπολιτες, κ.λ.π.). Έλληνες γίναν με το ζόρι ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής χερσονήσου σταδιακά αφού αρχικά οι Σλάβοι, Αλβανοί, βλάχοι, φραγκολεβαντινοι, εβραίοι, άραβες, κ.α, έγιναν πρώτα με τις βυζαντινές εκστρατείες ορθόδοξοι Ρωμιοί. Για να γίνει κατανοητή η παρακμή, και η υπανθρωπια που κυβερνάει αυτόν τον τόπο εδώ και αιώνες, πρέπει να ειπωθούν κάποιες αλήθειες, έστω και αν καταστρέψουν τον ονειρικό κόσμο των φανταστικών απογόνων των ψιψιν-ελ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous3/5/19 19:32

    @3/5/19 00:29

    Δηλαδη τι μας λες; Οτι συμφωνεις με την τουρκικη birlik;

    https://4.bp.blogspot.com/_BCsaeWGNwNI/SeD5wCWNO8I/AAAAAAABYKk/mQ6JI-oS9-k/s1600-h/%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%83.jpg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous4/5/19 22:23

      Δεν έχει σημασία τι λέω εγώ και με τι συμφωνώ, αλλά τι ισχύει στην πραγματικότητα. Οι αριθμοί που δίνουν οι Τούρκοι για κάποιες μειονότητες, είναι εσκεμμένα λάθος. Οι Έλληνες όντως είναι κάτω από δύο εκατομμύρια στο κράτος αυτό, αλλά υπάρχουν πολλοί περισσότεροι σε Ιταλία, Νότια Γαλλία, και Αργεντινή, καθώς και στην παραλιακή Τουρκία, που είτε έχουν ξεχάσει την καταγωγή τους, είτε το ξέρουν, αλλά έχουν χάσει γλώσσα, ήθη και έθιμα, κ.λ.π. Στην νεοελλαδα κάποιες περιοχές δεν έχουν καθόλου ανθρωπολογικά και εθνολογικά Έλληνες, αλλά άλλους πληθυσμούς που απλώς τους τελευταίους αιώνες η και λιγότερο, μιλούν ελληνικα.

      Delete