16.4.19

διπλασιάστηκαν τα θύματα των επιθέσεων από μετανάστες στη Γερμανία

  • Τα στατιστικά στοιχεία που δημοσίευσε το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Γραφείο της Αστυνομίας αποκαλύπτουν πως οι Γερμανοί είναι πιθανότερο να δολοφονηθούν από μετανάστες. Αντίθετα, είναι πολύ λιγότερο πιθανό να δολοφονηθούν μετανάστες από Γερμανούς, αναφέρεται σε δημοσίευμα του Sputnik
  • Σύμφωνα με την έρευνα, ο αριθμός των σοβαρών εγκλημάτων, όπως οι ανθρωποκτονίες και οι βίαιες επιθέσεις, γίνονται από ξένους που έχουν έρθει πρόσφατα στη Γερμανία, σε σύγκριση με το 2017.
  • 1 στα 10 θύματα σοβαρού εγκλήματος στη Γερμανία, γίνεται από κάποιον που έχει ζητήσει άσυλο ή είναι πρόσφυγας, αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Die Welt, που έχει τίτλο «η βία των μεταναστών εναντίον των Γερμανών αυξάνεται».

Στην έκθεσή του για το 2018 το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Γραφείο Εγκλημάτων, με τίτλο «το έγκλημα σε σχέση με την μετανάστευση» αναλύει τα στατιστικά των φόνων, των ανθρωποκτονιών, των επιθέσεων, των ληστειών, των κλοπών και των σεξουαλικών εγκλημάτων. Η έρευνα προσπαθεί να υπολογίσει πόσα εγκλήματα σχετίζονται με μετανάστες, πρόσφυγες, ανθρώπους που αναμένουν την απέλασή τους και όσους έχουν ήδη λάβει άδεια παραμονής. Η έρευνα υποστηρίζει πως οι Γερμανοί είναι σημαντικά πιο πιθανό να πέσουν θύματα εγκλήματος που γίνεται από μετανάστες, παρά το αντίθετο.

  • Την περασμένη χρονιά 102.000 Γερμανοί έπεσαν θύματα σοβαρών εγκλημάτων, με θύτες μετανάστες. Ο αριθμός είναι αυξημένος κατά 7% σε σχέση με το 2017.
  • Το 2018, δολοφονήθηκαν από ξένους 230 Γερμανοί, αριθμός διπλάσιος σε σχέση με το 2017. Στην έρευνα τονίζεται ότι η στατιστική υπηρεσία εγκλημάτων της αστυνομίας αξιολογεί τα δεδομένα μόνο μετά από έρευνα, οπότε τα στατιστικά στοιχεία του 2018 περιλαμβάνουν και τα θύματα της ισλαμιστικής επίθεσης στο Βερολίνο τον Δεκέμβριο του 2016.
  • Ο αριθμός των Γερμανών που έχουν δεχτεί σεξουαλική επίθεση, από μετανάστη ή πρόσφυγα, έφτασε τους 3.260. Συνολικά, σχεδόν τα μισά θύματα σοβαρών εγκλημάτων που έγιναν από ξένους (46.336 από 101.956), ήταν Γερμανοί. Το ποσοστό είναι αυξημένο κατά 17% σε σχέση με το 2017.

  • Τα στοιχεία για τα εγκλήματα κατά μεταναστών και προσφύγων από Γερμανούς, έδειξαν πως 8.455 ξένοι έπεσαν θύματα Γερμανών, ποσοστό αυξημένο κατά 24% σε σχέση με το 2017.
  • Το 2018, οι Γερμανοί ήταν υπεύθυνοι μόλις για το 18% των εγκλημάτων που είχαν θύματα αλλοδαπούς. Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η έρευνα δείχνει πως αυτοί που αναζητούν άσυλο δέχονται επίθεση από ομοίους τους!
  • Σύμφωνα με άλλο ρεπορτάζ του Sputnik από τον Ιούνιο του 2018, τουλάχιστον το 10% των εγκλημάτων στη Γερμανία, γίνεται από μετανάστες.

Η πολιτική των ανοιχτών θυρών της Άνγκελα Μέρκελ έχει δεχτεί σφοδρή κριτική. Οι Ευρωπαϊκές χώρες έγιναν δέκτες της μεγάλης μεταναστευτικής κρίσης το 2015, εξαιτίας της ροής (κυρίως) προσφύγων από την Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική.Η Γερμανία δέχτηκε χιλιάδες μετανάστες. Σύμφωνα με την αστυνομία, τον Δεκέμβριο του 2018, υπήρχαν στη Γερμανία 697.000 πρόσφυγες και 300.000 άνθρωποι που είχαν υποβάλλει αίτηση ασύλου.


https://cosmostatus.blogspot.com/2019/04/blog-post_16.html

3 comments :

Anonymous said...

Και φυσικά υποψιαζόμαστε πόσο μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα, από αυτά που ανακοινώνουν...
Στην Σουηδία δεν καταγράφονται οι βιασμοί, στην Μ. Βρετανία το ίδιο, στην Νορβηγία έχουν φάμπρικα αρπαγής παιδιών από τους γονείς και τα δίνουν σε μουσουλμανικές οικογένειες...
Αν λοιπόν λένε ότι είναι διπλάσιο το πρόβλημα, υπολόγισε 10πλάσιο να είσαι μέσα...
Α.Α.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ said...

Α.Α
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

Anonymous said...

Να ξυπνήσουν τα βούγια να ψηφίσουν όπως πρέπει, καλό το ότι ανεβαίνει η ακροδεξιά στην ευρώπη αλλά δεν ανεβαίνει αρκετά γρήγορα! Όλοι γνωρίζουμε ότι άπαξ και πάρουν ανάποδες οι γερμανοί δεν θα μείνει κολυμπιθρόξυλο όρθιο!

12G