06/03/2019

Για να δούμε αν αντέχετε μερικές βασικές αλήθειες

1) Κανένας δημόσιος άρχοντας δεν υλοποιεί έργο χωρίς προσωπικό κέρδος
2) Κανένας πολιτικός δεν έχει μέλλον αν δεν "χαϊδεύει" έστω μία συντεχνία / κοινωνική ομάδα (αγρότες, εργάτες, δημόσιους υπαλλήλους, ένστολους κλπ.)
3) Οι κυβερνήσεις είναι τόσο βραχύβιες που δεν έχει νόημα ο σχεδιασμός
4) Οι περισσότεροι πολιτικοί νοιάζονται περισσότερο για την διαχείριση της εικόνας τους - σε μία κρίση - παρά για τη διαχείριση της κρίσης
5) Τα ψέμματα και οι δηλώσεις πολιτικών "αντρών" δεν έχουν καμία αξία την αμέσως επόμενη μέρα, ενώ θεωρείται αυτονόητο ότι μπορούν να αναιρεθούν πλήρως χωρίς πολιτικό κόστος αρκεί να περάσει ικανός (πολιτικός) χρόνος - δηλαδή 6 μήνες.
6) Μεγαλύτερη ζημιά έκαναν πολιτικοί που δεν έκαναν απολύτως τίποτα, από αυτούς που έκαναν λάθη
7) Οι πολιτικοί μας, έχουν μια άτυπη εσωτερική ιεραρχία που αντικατοπτρίζεται στο αντίπαλο κόμμα με τον αντίστοιχα ιεραρχικά κατάλληλο "αντίπαλο" στα πάνελ των τηλεοράσεων - και σε αυτό συμφωνούν όλα τα κόμματα. Μόνο σε αυτό!
8) Είναι πλέον ευρέως αποδεκτό ότι οι πολιτικοί μας πράττουν ανάλογα με το τι θέλει ο λαός και όχι με το τι πιστεύουν οι ίδιοι ως σωστό.
9) Η εξωτερική εμφάνιση ενός ή μιας πολιτικού, βαρύνει περισσότερο από τη μόρφωσή του/της.
10) Εάν "εκλέγονταν" 300 βουλευτές με τυχαία κλήρωση, θα είχαμε καλύτερη, πιο αντιπροσωπευτική και ίσως πιο τίμια εκπροσώπηση 

[Oι περισσότεροι που θα διαβάσετε αυτό, θα συμφωνήσετε κουνώντας το κεφάλι ή μειδιώντας πικρά, αλλά δεν θα μπείτε στον κόπο να αλλάξετε απολύτως τίποτα στον τρόπο επιλογής κόμματος ή πολιτικού στις επόμενες εκλογές.]

2 comments :

  1. Anonymous6/3/19 14:22

    "Για να δούμε αν αντέχετε μερικές βασικές αλήθειες"

    FACEBOOK ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΣ ΑΝΤΕΧΩ, ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΩ ΗΔΗ, ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.

    ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΙΔΕΕΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΡΑΗΣ; ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ; ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΕΦΤΑ, ΟΠΛΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

    ΜΕ ΟΣΑ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΩΡΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ.

    https://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2019/03/%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%95%CE%A3-%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%95%CE%A3-%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%A0%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%A9%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3-%CE%95%CE%9D%CE%A9%CE%A3%CE%95%CE%A9%CE%A3-%CE%95%CE%9B.%CE%9B%CE%91.%CE%A3-compressed-1.pdf

    ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΛ.ΛΑ.Σ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ. ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΝΟΗΜΑ 1-2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ. ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ, ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΙΣ ΕΝΝΟΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΜΥΑΛΑ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ, ΖΟΥΜΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ.

    ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ. ΠΧ ΤΗΝ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ.

    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΥΤΑ. ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ 10 ΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΔΕΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.

    https://www.dianeosis.org/2018/03/greek-beliefs-2018-graphics/

    ΕΔΩ ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΑΒΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ; ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ 33 DENOMINATIONS ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΨΗΝΟΥΝ" ΝΑ ΕΝΔΩΣΟΥΝ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο.Φ.Α.

    ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Ο (ΑΝ)ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΗΛΙΘΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥΣ. Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ FIRST MAN ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΓΙΑΤΙ; ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Η ΟΚΑΖΙΟ-ΚΟΡΤΕΖ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ. ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ HETEROSEXUALS. ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΙΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ. ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΚΡΑΙΟΣ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

    https://youtu.be/UkSSZuCte_8

    ReplyDelete
  2. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ FB , ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΝ ...
    ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΤΑ 99,9% ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Η "ΔΙΑΦΩΝΙΑ" ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΣΜΙΚΡΥΝΣΗ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ "ΠΡΑΓΜΑΤΑ", ΑΛΛΑ 2-3 ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

    Ο ΠΛΕΥΡΗΣ , ΚΑΛΩΣ-ΚΑΚΩΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΗΤΑΝ "ΔΑΣΚΑΛΟΣ" ΓΙΑ ΜΕΝΑ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΔΑΥΛΟ") ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

    ReplyDelete