06/03/2019

Τ. Λαζαρίδης: "Υπήρχε περίπτωση να κερδίσει ο ΔΣΕ στον Εμφύλιο;"

Ο Τάκης Λαζαρίδης, γιος του αγωνιστή της Αριστεράς και της Αντίστασης Κώστα Λαζαρίδη που εκτελέστηκε από τους Γερμανούς το 1943, δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Τόσο ο ίδιος όσο και η αδερφή του ενεπλάκησαν στην υπόθεση των ασυρμάτων – Μπελογιάννη και ο Τάκης καταδικάστηκε σε θάνατο, αλλά τελικά δεν εκτελέστηκε. Έμεινε όμως 14 χρόνια στη φυλακή. Το 1988 έγραψε το βιβλίο “Ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι”, στο οποίο κρίνει εκ των έσω τα σημαντικά γεγονότα της νεότερης ιστορίας μας, καταρρίπτοντας πολλούς μύθους…

«Το ΚΚΕ ξεκινώντας τον Εμφύλιο και σε όλη τη διάρκειά του, είχε ποτέ καμιά πιθανότητα νίκης;
Η απάντηση είναι σαφής και κατηγορηματική: ΟΧΙ. Σε καμιά φάση και σε καμιά στιγμή το ΚΚΕ δεν είχε την παραμικρή πιθανότητα να νικήσει. Η αλήθεια είναι πως ο εμφύλιος πόλεμος είχε χαθεί πριν ακόμα αρχίσει. 
Κι όχι μόνο γιατί η Ελλάδα είχε, με επίσημες συμφωνίες και με σοβαρά ανταλλάγματα, εκχωρηθεί στους δυτικούς, που φυσικά δεν θα την άφηναν να χαθεί, όπως και δεν την άφησαν, εξαγγέλλοντας το Δόγμα Τρούμαν. 
Ούτε γιατί ήταν τρομερά άνισος ο συσχετισμός δυνάμεων: Κανόνια, τανκς, ναυτικό, αεροπλάνα από τη μία, λιανοντούφεκα από την άλλη. Ανεξάντλητες εφεδρείες σε έμψυχο και άψυχο υλικό από τη μια, τρομακτική έλλειψη εφεδρειών από την άλλη.
Αλλά για τον απλό και καθοριστικό λόγο ότι ο εμφύλιος πόλεμος δεν ήταν εμφύλιος αλλά, απλά και καθαρά, ξενοκίνητη ανταρσία. Μία ανταρσία που υποκινήθηκε, οργανώθηκε και συντηρήθηκε από τους Σοβιετικούς για τα δικά τους τυχοδιωκτικά σχέδια, για τα δικά τους κρατικά συμφέροντα. Μία ανταρσία ξένη και εχθρική προς το λαό και τα πραγματικά του συμφέροντα. Γι’ αυτό και ο λαός της γύρισε την πλάτη. Με την επιδεικτική αποχή του της στέρησε το λαϊκό οξυγόνο, καταδικάζοντάς την σε βέβαιο από ασφυξία θάνατο…Και αφού ο Λαός δεν ήθελε να πάρει μέρος στην αδελφοκτόνο σύγκρουση, τον έβαλαν να σκοτωθεί με το ζόρι. 

Όλοι όσοι έγραψαν για τον εμφύλιο πόλεμο, κι από τις δύο όχθες του ποταμού, δέχονται ότι εφαρμόσθηκε εκτεταμένα η βίαιη στρατολογία. Αγώνας, λοιπόν, για τα ανώτερα ιδανικά της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και του Σοσιαλισμού με βιαίως στρατολογημένους χωριάτες και χωριατοπούλες 17 και 18 χρονών που αναγκάζονται με το ζόρι να πολεμήσουν, με το ζόρι να σκοτώσουν και να σκοτωθούν... Και μόνο για το λόγο αυτό, όλοι αυτοί οι καπετάνιοι και οι επίτροποι, οι στρατηγοί και οι ταξίαρχοι, αντί να δημοσιεύουν συγγράμματα και να καμαρώνουν για τη δράση και τα κατορθώματά τους, θα ‘πρεπε να κρύψουν το πρόσωπο από ντροπή και να κλάψουν πικρά για το αδικοχυμένο αίμα και τις συμφορές του Εμφυλίου.

Μα και για έναν άλλον ακόμα λόγο ο Εμφύλιος είχε χαθεί πριν αρχίσει. Όπως αποδεικνύεται, αυτοί που τον ενέπνευσαν, τον σχεδίασαν και τον κατεύθυναν, δεν είχαν στόχο τους τη νίκη, την ανατροπή των συμφωνιών της Μόσχας και της Γιάλτας. Ήξεραν πως οι Δυτικοί είχαν πληρώσει βαρύ τίμημα για την Ελλάδα και δεν ήταν διατεθειμένοι να την εγκαταλείψουν. Ήξεραν πως ο συσχετισμός των δυνάμεων την εποχή εκείνη δεν τους ευνοούσε. Οι Αμερικανοί είχαν το μονοπώλιο της ατομικής βόμβας και με το Δόγμα Τρούμαν έδειχναν πως ήταν αποφασισμένοι να κρατήσουν οπωσδήποτε την Ελλάδα.  Ο Στάλιν δεν είχε αυταπάτες. Στο βιβλίο του Τζίλας «Συνομιλίες με τον Στάλιν» αναφέρεται η παρακάτω στιχομυθία με ημερομηνία 10-2-1948: 

«Στάλιν: Πιστεύετε ότι η επανάσταση στην Ελλάδα μπορεί να επιτύχει;
Καρντέλι: Ναι, αν δεν αναμιχθούν ξένες δυνάμεις και αν δεν γίνουν πολιτικά και στρατιωτικά λάθη.
Στάλιν: Πάντοτε τα “εάν” και τα “αλλά”. Όχι. Δεν υπάρχει καμιά πιθανότης επιτυχίας. Τι νομίζετε, λοιπόν, ότι η Μεγάλη Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες, το ισχυρότερο κράτος του κόσμου, θα μας επιτρέψουν να διακόψουμε τις συγκοινωνίες τους στη Μεσόγειο; Κουταμάρες. Και επιπλέον δεν έχουμε στόλο. Η επανάσταση πρέπει να σταματήσει μόλις αυτό θα είναι δυνατό…».

Οι Σοβιετικοί είχαν πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας. Και δεν είχαν καμιά διάθεση να τραβήξουν το σκοινί. Και δεν το τράβηξαν. Όπως δεν το τράβηξαν και στον αποκλεισμό του Βερολίνου. Ήξεραν πως χωρίς μαζική οικονομική και στρατιωτική βοήθεια το ελληνικό αντάρτικο ήταν καταδικασμένο. Και τη βοήθεια αυτή δεν την έδωσαν. Αντί να στείλουν κανόνια, τανκς και αεροπλάνα, έστειλαν ασήμαντες ποσότητες ιματισμού και υγειονομικού υλικού. Ήξεραν πως χωρίς ολόπλευρη διπλωματική υποστήριξη, η υπόθεση ήταν χαμένη. Και την υποστήριξη αυτή δεν την έδωσαν. Όταν τον Δεκέμβρη του ’47 σχηματίστηκε η Κυβέρνηση του Βουνού, αντί να σπεύσουν να την αναγνωρίσουν, περιορίστηκαν σε φιλολογικές διακηρύξεις. Κι αυτές όχι από επίσημες κυβερνήσεις, αλλά από διάφορες επιτροπές και συλλόγους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ: https://www.history-point.gr/takis-lazaridis-ti-leei-enas-agonistis-tis-aristeras-gia-ton-emfylio

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΟ:  https://isxys.blogspot.com/2017/02/blog-post_717.html

10 comments :

  1. Anonymous6/3/19 19:03

    Άσχετο αλλά αξίζει...ετοιμαστeίτε να πέσετε από τα σύννεφα!

    https://www.projectveritas.com/2019/02/27/facebook-insider-leaks-docs/

    Εν ολίγοις το facebook έχει ολόκληρη στρατηγική εναντίων των συντηρητικών, ε και αυτού που εμείς αποκαλούμε "φωνές τις κοινής λογικής"!

    12G

    ReplyDelete
  2. 12G

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ή ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ "ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ" ΕΠΙ ΟΠΟΙΟΥ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΘΕΛΟΥΝ. ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ "ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ" ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΦΕΛΕΙΣ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΝΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ.
    ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ , ΔΕΣ ΑΛΛΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous7/3/19 00:42

    Δεν υπήρξε εμφύλιος πόλεμος στην Ελλάδα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
    Αντιθέτως υπήρξε πόλεμος των Ελλήνων εναντίον των κομμουνιστών. Στον Πόλεμο αυτό σημαντική ήταν η ενίσχυση προς τους Έλληνες,σε έμψυχο και άψυχο υλικό, από την πλευρά των ''δυνάμεων κατοχής''...

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΓΚΟΥΛΑΣ

    ReplyDelete
  4. ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΓΚΟΥΛΑΣ

    ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΩ ΕΓΩ. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΝΑΝΗΨΑΝΤΑ , ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟ.

    ReplyDelete
  5. Anonymous7/3/19 13:00

    ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΟΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΗΤΑΝ, ΚΑΘΟΤΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕ Ο ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ. ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΔΑΓΚΟΥΛΑΙΟΥΣ" ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΟΤΑΝ Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΕΣΕ ΕΑΥΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΣΟ. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ ΠΑΡΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΔΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΑΚΡΥΒΡΕΚΤΑ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΑ PC. ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΤΙΑ ΤΟΥ '80 ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΧΗΣΤΕΣ (ΤΟΣΟΣ ΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΤΖΑΠΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΠΑΛΑΙΟ PC ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ). ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΤΟΥ DIAL-TONE ΜΟΝΤΕΜ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΤ (ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΝ ΦΑΡΣΑ) ΚΑΙ ΤΑ UNDER CONSTRUCTIONS WEBSITES, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ. ΕΠΕΙΤΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ (ΤΟΤΕ ΔΕ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΦΟΡΑ) ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ 2005 ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΠΕΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ (ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΤΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΩ, ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΤΣΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ), ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΦΑ ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΜΟ. ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΕΡΙ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ. ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΦΒ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΑ-ΚΑΤΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΙΕΦΕΡΕ ΤΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΤΣΑΚΛΟ ΕΨΑΧΝΕ ΓΚΟΜΕΝΟ. ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΜΠΛΟΓΚΙΝΓ ΤΟΥ ΤΟΥΙΤΕΡ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΑΤΑΚΑΔΟΡΙΚΗΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ INSTAGRAM ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΨΩΝΑΡΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΟΞΑΣΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ MEMES, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ, ΠΟΥ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΛΟΥΜΠΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΚΑΙ Ο ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΥΤΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ WEAPONIZED, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ALT-RIGHT ΚΥΜΑ, ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΔΩ ΔΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ SHARE HOLDERS ΤΗΣ GOOGLE ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ; Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕΡΒΕΡ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΩΝΕΙ Η NSA; ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΠΛΟΓΚ (ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΒΗΣΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ, GMAIL, ΦΒ, ΤΟΥΙΤΕΡ, INSTAGRAM, DISQUS, ΚΤΛ. ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΠΟΛΥ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ). ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΛΙΟ ΝΟΚΙΑ 15ΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΣ.

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ), ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΡΑΤΟΣ ("ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ"). ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΟΥ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΘΑ'ΜΑΣΤΑΝ ΨΙΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ; ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ" ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ; "ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΚΟΨΟΥΝ ΠΟΤΕ".

    ReplyDelete
  6. 7/3/19 13:00

    "ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΚΟΨΟΥΝ ΠΟΤΕ"

    ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΜΟΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥΣ. (ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΙ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟΤΥΠΩΔΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ).

    Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΚΠΕΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΛΗΨΕΩΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΣ. ΕΝΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΦΡΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΘΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ (ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ) ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

    ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΚΑΖΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΑΥΤΟΣ, Ο... ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟΜΟΝΩΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ Κ.Λ.Π) ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΚΩΣ, (ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ) Η ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ, ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΑ ΠΛΗΘΗ. ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗ,Σ ΛΕΞΗ, "ΑΓΟΡΑ".

    ΕΧΩ ΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ, ΠΟΥΘΕΝΑ , ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ . ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ή ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ , ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ.

    ReplyDelete
  7. Anonymous7/3/19 14:52

    ο γεωργαλας ελεγε συνεχεια οτι οι ελληνες ειναι η φυσικη αριστοκρατια και η φυσικη ηγεσια της ανθρωποτητας γιατι ειναι ανωτεροι ολων
    αυτο ειναι αυταποδεικτο...
    ακομα και σημερα σε καιρους απολυτης σηψης και παρακμης και αριστεριστικου ανθελληνισμου οπου κιαν πανε οι ελληνες υπερεχουν συτριπτικα ολων των αλλων ανθρωποειδων(γερμαναρες αγγλαρες γαλαρες ρωσαρες ιταλαρες σουηδαρες δαναρες και λοιπα κατωτερα οντα..
    καλά ο αυφαντης εχει καταντησει παραφρων και παει για σχιζοφρενης....
    μακρια απο τετοιους οπως και λιακοπουλους βελοπουλους σορες ουφολογους προφητολογους και λοιπα ψωνια....

    ReplyDelete
  8. Anonymous7/3/19 16:09

    «…Ίδιον ημών είναι να άγωμεν και ουχί να αγώμεθα.»

    ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΗΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΜΑΣ. 50 ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΙΑΣ (ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΖΤΕΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΝΚΑΣ) ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΠΟΛΕΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΞΑΝ ΑΙΩΝΕΣ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΛΛΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΚΑΙ, ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ '50, "ΜΑΝΤΡΩΣΑΝ" ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΟΣ.

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CF%89%CE%BD_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%B1_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

    ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '70. ΚΑΙ, ΝΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΖΩ, ΜΕ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ, ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡ. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΔΙΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ (ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΕΞΟΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ), ΠΑΛΙΑ ΚΙΝΗΤΑ GSM ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ. ΜΕ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΛΟΙ. Ο ΔΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΓΧΑΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΖΑΠΑ ΤΗΛ/ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΕΙΣΑ ΤΗ "ΓΕΡΟΥΣΙΑ" ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΑΜΠΛΕΤ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ (ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ, ΟΜΩΣ), ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΚΤΥΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ WI-FI ΜΕ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ, ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΡΕΥΜΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ, ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΠΗΞΕΩΣ. ΟΛΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΑΝΩΘΕΝ, ΕΞ ΑΡΧΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΚΟΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

    ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ. 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ Η ΑΓΓΛΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΗΜΑΝΣΗ, ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ. ΚΑΘΕ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΣΥΝΕΠΩΣ, Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΟΥ (ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΑΠΩΛΕΣΑΜΕ ΗΔΗ) ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΙΣ ΕΣΥ. ΤΩΡΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΟΞΕΙΔΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΣΤΡΟΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕ ΤΑ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΙΣ ΣΟΔΕΙΕΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΝΑΙ, ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ. ΟΜΩΣ, ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΙΚΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΠΑΝΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ.

    ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑΠΟΛΗΣ, ΑΛΛΑ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΓΚΡΕΚΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΟΛΙΣ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΒΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. "ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΘΕΝΟΠΑΙΟΙ, 2.700 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΙΤΑΛΟΙ". ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΗ ΜΑΦΙΑ (Morte Alla Francia Italia Anelia! 'Death To the French Is Italy’s Cry'), ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

    ReplyDelete
  9. Anonymous7/3/19 22:00

    καρφωνεστε, δε φοβαστε;

    meaculpa.gr/hellas/19750-pos-mas-parakolouthei-o-suriza-sta-social-media-arithmoi-pou-sokaroun

    ReplyDelete
  10. ΚΑΡΦΩΝΟΜΑΙ, ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ; ΠΩΣ; ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ; ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ; ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΟΜΟΙΩΣ ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ; ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "FACEBOOK" KAI TO "TWITTER". ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΩΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠ ΤΗΝ IP. ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ή ΠΟΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ.
    ΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΔΩ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ" ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΗ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ FORENSICS ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ....
    ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑ ΤΟ ΟΛΟΝ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΠΤ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΗΝ Χ.Α , ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΠΩΣ Η "ΙΣΧΥΣ" ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ , ΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ , ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗΝ GOOGLE ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΔΙΕΡΕΥΝΥΣΗ. ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ BLOGGER ΚΑΙ ΣΤΗΝ WORDPRESS (ΠΛΗΡΗ ΠΕΡΕΧΟΜΕΝΟΥ) ΚΑΙ ΑΝ ΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Κ.Λ.Π.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΒΛΑΧΑΡΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, (ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΜΗΝ ΧΕΣΩ) ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ . ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ. ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΗΤΑΝ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ.

    ReplyDelete