25/02/2019

Ρωσσία: Oι πέντε πιθανοί στόχοι των Ζίρκον στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το κρατικό κανάλι "Russia-1"

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ (ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΩΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ) ΚΑΙ  ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ. Ο ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΚΜΙΡΟΦ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ, ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ "ένα ρωσσικό υποβρύχιο έχει την ικανότητα να εκτοξεύσει 50 πυραύλους Ζίρκον ταυτόχρονα"

Η κρατική τηλεόραση Russia-1, παρουσίασε τη λίστα πέντε αμερικανικών κέντρων λήψης αποφάσεων που θα μπορούσαν ενδεχομένως να αποτελέσουν στόχους των ρωσσικών υπερηχητικών πυραύλων Ζίρκον, εφόσον η Ουάσιγκτον αποφασίσει να επιτεθεί στη Μόσχα, με τη χρήση πυραυλικού οπλοστασίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ:
- το Πεντάγωνο θα είναι ένας από τους πρώτους στόχους, καθώς εκεί βρίσκονται τα κορυφαία κέντρα της στρατιωτικής διοίκησης καθώς και τα αρχηγεία των γενικών επιτελείων.
- Ο επόμενος στόχος θα μπορούσε να είναι το Καμπ Ντέιβιντ το προεδρικό θέρετρο που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων από την Ουάσιγκτον. Στο Καμπ Ντέιβιντ υπάρχει καταφύγιο και τηλεπικοινωνιακό κέντρο που ονομάζεται Site R.
- Άλλος δυνητικός στόχος για τους Ζίρκον είναι σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι, είναι το Φορτ Ρίτσι στο Μέριλαντ, μια πρώην στρατιωτική βάση που τώρα αποτελεί μια υποστηρικτική εγκατάσταση του Site R. Δεν είναι σαφές γιατί το κανάλι έχει περιλάβει στους στόχους το συγκεκριμένο χώρο, καθώς έχει κλείσει επίσημα από το 1998.
- Τέταρτος στόχος είναι η αεροπορική βάση Μακλέλαν στην Καλιφόρνια, η οποία έχει τεθεί επίσημα εκτός λειτουργίας από το 1995.
- Ο πέμπτος στόχος, είναι οι εγκαταστάσεις του ναυτικού ραδιοσταθμού Τζιμ Κρικ, που έχει την ευθύνη των τηλεπικοινωνιών των αμερικανικών υποβρυχίων σε πολύ χαμηλές συχνότητες.
Ο απόστρατος ναύαρχος Βσέβολοντ Κμίροφ, δήλωσε στις 21 Φεβρουαρίου, ότι ένα ρωσσικό υποβρύχιο έχει την ικανότητα να εκτοξεύσει 50 πυραύλους Ζίρκον ταυτόχρονα προκειμένου να πλήξει με επιτυχία τις βάσεις αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων και τα στρατιωτικά κέντρα ελέγχου των πυραυλικών συστημάτων που βρίσκονται στην Ευρώπη, εάν η Ουάσιγκτον επιχειρήσει να τα χρησιμοποιήσει για να επιτεθεί στη Ρωσσία.

https://www.viadiplomacy.gr/oi-pente-pithani-stochi-ton-rosikon-zirkon-stis-ipa/

1 comment :

  1. Anonymous25/2/19 14:01

    Στο Risk Assessment του υπό κατασκευήν φιλόδοξου διεθνιστικού project Македонија, εκτός των διαφόρων "υπηρεσιών" και "οργανώσεων" που θα δρουν ανεξέλεγκτα στο χώρο με διαφορετικές προσωπίδες κάλυψης, να ληφθεί σοβαρά υπόψιν και η παρακάτω δήλωση:

    «Οι ρωσικοί πύραυλοι θα στοχεύουν και τα σημεία (κέντρα) αποφάσεων...(01:25)»

    https://twitter.com/OpenNewsGr/status/1098330228601044992?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1098330228601044992&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.el.gr%2Fdiethni%2Fgaiostratigiki%2Fola-stachti-i-rosia-anakoinose-to-pos%2F

    «Η ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΡΩΤΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!»
    «ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΚΟΚ). »
    (Παλαιότερα σχόλια INFOteller).

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

    ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ, ΑΞΙΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ "ΙΣΧΥΟΣ" ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΔΟΜΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ!

    INFOteller

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    https://isxys.blogspot.com/2019/02/blog-post_40.html

    ReplyDelete