13/02/2019

Επικίνδυνες οι διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της επιστροφής Σλάβων αυτονομιστών στη Μακεδονία

Με επίσημες δηλώσεις του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Αλέξης Τσίπρας έθεσε το ζήτημα του «επαναπατρισμού» των Σλάβων αυτονομιστών που εξορίστηκαν από τη Μακεδονία την περίοδο 1941-1949 (1). Στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά σε πιο επιθετικούς τόνους, κινήθηκε το ανώτατο στέλεχος της Κεντρικής Επιτροπής του Σύριζα και προνομιακός συνομιλητής του Πρωθυπουργού, κ. Γιώργος Χονδρός (2).

Προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ένα ζήτημα το οποίο είχε αντιμετωπιστεί ως μεγίστης εθνικής ασφαλείας τόσο από την κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου τη δεκαετία του ‘60 όσο και εκείνη του Ανδρέα Παπανδρέου τη δεκαετία του ‘80, θα πρέπει σήμερα να ανατραπεί τόσο αναπάντεχα και μάλιστα χωρίς καμία πειστική αιτιολόγηση. Κρίσιμες ιστορικές πτυχές του θέματος αποκρύπτονται ή διαστρεβλώνονται, έτσι ώστε οι λεγόμενοι «Αιγαιάτες – Egejski» αυτονομιστές να εμφανιστούν ως άσπιλοι άγγελοι, οι οποίοι θα πρέπει να αποκατασταθούν με πλήρη ικανοποίηση των αιτημάτων τους από την Ελλάδα. Γιατί άραγε ο Έλληνας Πρωθυπουργός και τα κομματικά του στελέχη αποκρύπτουν από την ελληνική κοινή γνώμη τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος;

Ας παραθέσουμε μερικά στοιχεία που στις δηλώσεις τους τείνουν να ξεχνούν:

1) Σύμφωνα με τους δικούς τους υπολογισμούς, ο αριθμός των «Egejski» που διεκδικούν την εγκατάστασή τους στη Μακεδονία, μαζί με τους απογόνους τους και τα μέλη των ευρύτερων οικογενειών τους από μικτούς γάμους ανέρχεται στους 100,000 (3) και σίγουρα πάντως όχι σε μερικούς μεμονωμένους γέροντες όπως παραπλανητικά άφησε να εννοηθεί ο κ. Χονδρός.

2) Μαζί με την εγκατάστασή τους στη Μακεδονία, οι άνθρωποι αυτοί διεκδικούν το αντίστοιχο δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε χωριά και κωμοπόλεις όπου θα αποτελέσουν ένα μεγάλο μέρος, αν όχι την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος. Πρόκειται για περιοχές στις οποίες σήμερα το κυβερνόν κόμμα έχει καταρρεύσει δημοσκοπικά μετά τη συνθήκη των Πρεσπών.

3) Οι «Egejski» αυτονομιστές είχαν συνεργαστεί μαζικά με τα ναζιστικά στρατεύματα κατά τη Γερμανική κατοχή στην Ελλάδα. Την περίοδο εκείνη δήλωναν εθνικά Βούλγαροι, δρώντας αποσχιστικά και καταδιώκοντας οποιονδήποτε συντοπίτη (ακόμα και συγγενή) τους δήλωνε ελληνικής καταγωγής.

4) Όταν άρχισε να διαφαίνεται η ήττα της Γερμανίας, οι άνθρωποι αυτοί μεταμορφώθηκαν εν μία νυκτί από φιλο-ναζιστές οπαδοί μιας μεγάλης Βουλγαρίας σε αριστερούς «Σλαβομακεδόνες» υπέρμαχους μίας ανεξάρτητης Μακεδονίας με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη. Προς επίτευξη του στόχου αυτού δημιούργησαν ένοπλες παραστρατιωτικές μονάδες, οι οποίες συγκρούστηκαν όχι μόνο με το επίσημο κράτος, αλλά ενίοτε και με ελληνικές αριστερές ομάδες.

5) Μετά την έξοδό τους από την Ελλάδα, αναγορεύτηκαν από τα Σκόπια σε ήρωες του Εθνικού Απελευθερωτικού Αγώνα για την απαλλαγή της Μακεδονίας από τον «Έλληνα κατακτητή». Έλαβαν κρατικά επιδόματα και τους δόθηκαν δωρεάν στέγαση, ειδικά προνόμια και ανώτατες θέσεις στον κρατικό μηχανισμό (4), ώστε να λειτουργήσουν ως ο κατεξοχήν πολιορκητικός κριός των βλέψεων των Σκοπίων επί της Μακεδονίας.

6) Οι υπερφίαλες διεκδικήσεις των «Egejski» επεκτείνονται τόσο σε χρηματικές αποζημιώσεις που θα πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος όσο και σε ζητήματα ιδιοκτησίας. Οι διεκδικήσεις ιδιοκτησίας ξεκινούν από έναν αριθμό 5000 κτηρίων συν ένα τεχνητά υπερδιογκωμένο ποσοστό της συνολικής καλλιεργήσιμης γης της Μακεδονίας (περίπου 250,000,000 τ.μ.), και φτάνουν μέχρι το εξωπραγματικό όριο των 8,000,000,000 τ.μ. γης (4), (5).

Αυτοί οι υποτιθέμενοι «αγωνιστές» στους οποίους αναφέρεται ο κ. Τσίπρας μαζί με τους απογόνους τους είναι οι ίδιοι που βλέπουμε σε όλες τις Προξενικές εκδηλώσεις των Σκοπίων στον Καναδά, στην Αυστραλία, στις ΗΠΑ να κραδαίνουν υπερήφανα τα πανό της «Ενωμένης Μακεδονίας» στην οποία συμπεριλαμβάνουν συχνά μέχρι και τη Λάρισα. Είναι οι ίδιοι που εδώ και δεκαετίες χρησιμοποιούν τον «Ήλιο της Βεργίνας» ως εθνικό έμβλημα της «διαμελισμένης» τους πατρίδας. Και είναι οι ίδιοι στους οποίους αναφέρεται το άρθρο 36 του νέου Συντάγματος της Συμφωνίας των Πρεσπών ως «απελευθερωτές» των «κατεχόμενων» Μακεδονικών εδαφών (6).

Υπό το φως των παραπάνω, καθίσταται ξεκάθαρο ότι η δήλωση του κυρίου Τσίπρα δεν αφορά σε «επαναπατρισμό», αλλά μάλλον σε μαζικό εποικισμό ευαίσθητων, παραμεθόριων περιοχών της χώρας με μία ξένη και εχθρική προς τον Ελληνισμό πληθυσμιακή ομάδα. Τυχόν ικανοποίηση αυτού του διαχρονικού αιτήματος των Σκοπίων πρόκειται να δώσει νέα ώθηση σε αντίστοιχες διεκδικήσεις χιλιάδων Τσάμηδων της Αλβανίας επί της Ηπείρου, αλλά και μουσουλμανικών πληθυσμών που δεν συμπεριλαμβάνονταν στους ανταλλάξιμους πληθυσμούς της συνθήκης της Λωζάνης από τον ελληνικό Βορρά μέχρι και την Κρήτη. Με τις διαφαινόμενες πρωτοβουλίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει δηλαδή ο δρόμος για μία ριζική επαναχάραξη του εθνολογικού χάρτη του ελλαδικού χώρου και αυτό σε μία περίοδο έντονης έξαρσης των εθνικιστικών και αποσχιστικών κινημάτων όχι μόνο στα Βαλκάνια αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ευχόμαστε η Ελλάδα να μην ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Παραπομπές:
  1. Εφημερίδα των Συντακτών, 24/1/2019, http://www.efsyn.gr/arthro/na-teleiosei-i-ypokrisia-trianta-eton
  2. Trikala Voice, 24/1/2019, https://trikalavoice.gr/παραπολιτικά/επαναπατρισμό-στην-ελλάδα-σλαβομακ/
  3. Εφημερίδα «Το Βήμα», 26/6/2003
  4. Εφημερίδα “Nova Macedonija” (5.7.1996), Δρ.Βασίλης Γούναρης, ‘Communist Landlords’ and Political Refugees from Greek Macedonia, http://www.macedonian-heritage.gr/Contributions/contr_Gounaris_2.html
  5. Δημοσίευμα της τουρκικης, φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Yeni Safak, σύμφωνα με το οποίο η κυβέρνηση Ερντογάν αποφάσισε να μεταφράσει και να παραδώσει στις κρατικές αρχές των Σκοπίων 2,000,000 τίτλους ιδιοκτησίας από την Οθωμανική περίοδο μέχρι το 1912 που αφορούν μεταξύ άλλων σε τμήματα της ελληνικής επικράτειας (Yeni Safak, 21/1/2015,”Makedonya’da Osmanlı tapuları tercüme ediliyor”, https://www.yenisafak.com/hayat/makedonyada-osmanli-tapulari-tercume-ediliyor-2067929 )
  6. http://www.kathimerini.gr/1006398/article/epikairothta/politikh/aggelos-syrigos-tropopoihsan-ta-skopia-to-prooimio
  7. https://hellasjournal.com/2018/11/ta-skopia-den-tiroyn-ti-symfonia-idoy-ta-provlimatika-simeia-ton-tropologion-toy-zaef/
  8. Τοποθέτηση της αναπληρώτριας τ. Υπουργού Εξωτερικών κυρίας Σίας Αναγνωστοπούλου υπέρ του άρθρου 36 των Σκοπίων. Κατά την κα. Αναγνωστοπούλου το άρθρο αυτό καλώς κατοχυρώθηκε με τη συμφωνία των Πρεσπών τόσο για «ιστορικούς» λόγους όσο και επειδή την ενδιαφέρει «να υπάρξει συνέχεια»(!) των παρτιζάνων αυτών «απελευθερωτών» στα Βαλκάνια.
  9. https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/562022947646860/
Εκ μέρους του Διεθνούς Συνδέσμου Ελληνισμού (ΙΗΑ)

Διεθνής Σύνδεσμος Ελληνισμού (International Hellenic Association – IHA)
https://professors-phds.com/2019/02/12/16809/

50 comments :

  1. Anonymous13/2/19 19:52

    Munich Security Report sees world as a broken puzzle

    «The global liberal order is fragmenting, but who can fit the pieces together again? That's the question posed by the report, released as a curtain-raiser for this week's Munich Security Conference.»

    «The world is in crisis — and the US is only making things worse. That's the bold verdict of the Munich Security Report (MSR), released on Monday ahead of this week's Munich Security Conference, the annual gathering for leading representatives of all the major powers. US Vice President Mike Pence, Russian Foreign Minister Sergey Lavrov, and Chancellor Angela Merkel will be among the 100 ministers from across the world expected to discuss growing global instability.
    A new era of great power competition is unfolding between the United States, China, and Russia, accompanied by a certain leadership vacuum in what has become known as the liberal international order,...»

    https://www.dw.com/en/munich-security-report-sees-world-as-a-broken-puzzle/a-47448944

    Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ(!), ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΖΛ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ.

    «Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ) ΗΓΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΗΓΕΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ(!) ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ!»
    «Παρόλα αυτά, παρόμοιες διεθνιστικές προσπάθειες επίλυσης αλλά και αλλαγής (εθνικιστικού παλαιοταξικού) status στο περλελθόν σε Β. Αφρική (αραβική άνοιξη), Συρία, Ουκρανία, Μ. Ανατολή (ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ), θέτουν σε αμφιβολία την επιτυχή έκβαση του project Македонија, λόγω διαφορών στα υψηλότερα κλιμάκια της ελίτ. »
    (Παλαιότερα σχόλια INFOteller)

    ΣΧΕΤΙΚΑ

    Προειδοποιεί τους Ελληνες ο Ρώσος πρέσβης στην Αθήνα Α.Μάσλοβ: «Έρχεται αποσταθεροποίηση στα Βαλκάνια λόγω Πρεσπών»
    https://www.pronews.gr/kosmos/valkania/750314_katapeltis-o-rosos-presvis-maslov-erhetai-apostatheropoiisi-sta-valkania-i

    INFOteller

    ReplyDelete
  2. Anonymous14/2/19 00:42

    Ήταν αναμενόμενο...
    ασφαλώς και άργησαν να το πραγματοποιήσουν...τα κόκκινα σκουλήκια έπρεπε να το είχαν κάνει από...4ετίας.

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΓΚΟΥΛΑΣ

    ReplyDelete
  3. Anonymous14/2/19 12:07

    Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχουν προβληματα με την Τουρκια, Αλβανια, Σκοπια κλπ.
    Το πραγματικο προβλημα ειναι το ιδιο το "κρατος των Αθηνων", με την εκαστοτε παραλλαγη του.
    Στηριζεται ομως ακομη, δυστυχως, απο τους ψηφοφορους/πελατες του, δηλ. εμας.

    ReplyDelete
  4. 14/2/19 12:07

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ; ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.
    ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ.

    ReplyDelete
  5. Anonymous14/2/19 13:39

    Τιποτα δεν πρεπει να ψηφίσουμε. Η λύση για τα προβλήματα μας ποτέ δεν βρισκόταν στην εκάστοτε ψήφο.
    Η λύση βρίσκεται καθαρά στον εθνικιστικό αγώνα και μονο. Ολα τα κόμματα στο σκυλοβουλιο εξυπηρετούν το ξεπούλημα και την προδοσία της Ελλαδος.

    Βλάχος

    ReplyDelete
  6. Anonymous14/2/19 15:36

    Κανεναν. Αρνουμαι να συμμετασχω σ' ενα "δημοκρατικο" συστημα που εξισωνει τη ψηφο του εξυπνου με του ηλιθιου. Απο τους ηλιθιους και απαιδευτους δεν θα πρεπε καν να ζητηται η γνωμη τους για τη διακυβερνηση του κρατους.

    Μίνως

    Υ.Γ. Δεν το παιζω εξυπνος..

    ReplyDelete
  7. Anonymous14/2/19 15:38

    Η σύγκρουση στα υψηλά κλιμάκια της ελίτ είναι στο αποκορύφωμα της.
    ΤΑ "ΜΗΝΥΜΑΤΑ" ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ "ΦΟΡΕΙΣ" ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ! Διασταυρώστε και αναλύστε τις πληροφορίες στο παρακάτω video καθώς επίσης και το "μήνυμα" της μαύρης γάτας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης!

    Η ανάδυση των εθνικιστικών παλαιοταξικών ιδεολογιών αντικατοπτρίζουν την πολιτική συγκεκριμμένης παράταξης (φατρίας) της ελίτ, η οποία γίνεται όλο και πιο ισχυρή. Ενημερώστε ΟΛΟΥΣ τους εμπλεκόμενους και προετοιμαστείτε κατάλληλα για επερχόμενες αλλαγές και ενίσχυσης της ασφάλειας.

    https://www.youtube.com/watch?v=8euvwR4qSV0

    INFOteller

    ReplyDelete
  8. Anonymous14/2/19 17:07

    ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΑΙKΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ... ΠΑΙΞΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ;

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  9. Anonymous14/2/19 17:46

    "ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ; ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.
    ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ."

    οτι υπαρχει διαθεσιμο.. δεν υπαρχει αλλη απαντηση. αλλιως μαυρισμα. αλλα 11εκ ελληνες βγαζουν μονο 20 "ηγετες".. πως γινεται να υπαρχουν τοσο λιγοι ενδιαφερονενοι;;; δεν ειναι μονο θεμα $$$. η ελλαδα δε παραγει τιποτα, ουτε αρχηγαρες. μονο συνταξιουχες αργοσχολες προεδραρες του τσιπουραδικου. αλλα αν εξαγαμε εξυπναδες θα ειχαμε εμπορικο πλεονασμα

    οχι συριζα του απατεωνα προδοτη
    οχι νδ του χαζουλη πανιΚουλη
    οχι πασοκιναλ φωφικο
    οχι στα-δια-κη α-πα-γγι-στρω-ση
    οχι προδοτη ΓΑΠ
    οχι συμμοριτες, μλ-λμ, ΟΚΔΕ, ΟΑΚΚΕ, ΕΕΚ, ΑΣΚΕ....
    οχι στερνα μπομπολα
    οχι ανθελ του απατεωνα προδοτη αμερικανοκινουμενου που σκοτωσε τον τσεβα
    οχι ΜΠΕεεελοπουλο εβραιορωσοφιλο μπουρδοτηλεπωλητη
    οχι χερι-χερι με το εξωτικο λΑος
    οχι Δημητρη Αντωνιου που μπηκε στο μαντρι του χερι-χερι
    οχι ΜΠΑρουφακι που θελει συνδιαχειριση αιγαιου
    οχι πειρατες του γλυκου νερου, ξεπατητουρα απο σουηδισταν
    οχι κινημα δε πλερωνω γιατι την πλερωσε κανονικα
    οχι τελεια και παυλα της γκλετσενας
    οχι μακελαρη μπουρδολογο
    οχι τζημερο θεριο ανημερο
    οχι δραση
    οχι κολλατο ψωναρα
    οχι χριστιανοκοινωνισμο του πουλημενου πατρινου
    οχι τη διαπλεκομενη γυναικα του σερσενη
    οχι τσοβολα
    οχι οικολογριες
    οχι ζωαρα για ενα καλυτερο συριζα
    οχι ΛΑ(φαζαν)Ε για ενα καλυτερο συριζα
    οχι σχεδιο 'β'γ'δ'ω
    οχι ανταρCIA εμπρος μαρς
    οχι ρουβικωνα
    οχι παναθηναικακηδες
    οχι ουρανιο τοξο των κατσιαπλαδων του σορος
    οχι επος
    οχι χαριζω οικοπεδα του τρελου
    οχι χριστοπιστια του παλαβου

    τι μενει;;;
    ο λεβεντης δε ξερω αν ειναι του συστηματος αλλα γερασε ουτε 10 νοματαιους δεν μπορει να κουμανταρει
    το ΕΠΑΜε να φλυαρησουμε δε ξερω που παταει.. διαβαζει κανεις τα καθημερινα σεντονια του;;;
    το κομμα ελληνων κυνηγων ψοφησε το εφαγαν τα σκαγια
    οι οικολογοι δε τα καταφεραν και τωρα ειναι ξεπερασμενοι
    οι αλλοι οικολογοι ξεπουληθηκαν στον mind the ΓΑΠ
    ο γυμνος οικωλογος βεργης μπηκε φυλακη
    ο ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ δεν υπαρχει πια
    πανε και οι φιλελευθεροι
    παει και η Π.Α.Α που εβλεπε μακρια
    παει και η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ
    παει και η ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που ηταν καλη πρωτοβουλια
    κατι αλλα μικρα που ηταν χαθηκαν και αυτα
    το ΕΛ.ΛΑΣ το Ε.ΛΑ.Δ.Α το Ε.Δ.Ε.Μ το Κ.Ε.ΑΝ το ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και το ΕΘΝ.ΕΝΟΤΗΤΑ δε τα ξερω
    η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ειναι μια καλη λυση για χριστοπιστους
    τελευταια ακουω να μιλανε για ΧΑ, ανθρωποι υπερανω πασης υποψιας..
    ο τραινος δεν βλεπω να κατεβαινει παλι
    ο στρατηγος αυφαντης εμενα με πειθει αλλα δε ξερω..
    ειναι και καμια 10αρια ακομα κομματιδια αγνωστα που ειναι κριμα να μη προβαλλονται..
    η μαρουπα και η σουφλι που ειναι;;; μονο λογια
    οι εθνικιστες 12θειστες που ειναι;;; μονο λογια

    η λυση να κατεβαζεις δικια σου ομαδα, αλλα ολοι κλαιν μαιν απεξω απτο χωρο
    ενω ολοι οι ανθελληνες μαζι βγαζουν 25% ανετα.. οποτε τι ναλεμε τωρα;;;
    οτι και να ψηφησετε παλι πασοκολαμογια θα βγουν.. αθανατη πασοκαρα!!!

    http://ekloges.ypes.gr/current/v/public/index.html#{%22cls%22:%22level%22,%22params%22:{%22level%22:%22epik%22,%22id%22:1}}

    ReplyDelete
  10. Anonymous14/2/19 18:42

    Εγώ δεν είμαι παίκτης του δημοκρατικού Συστήματος. Εσύ Δήμητρα είσαι παίκτης ; Έχεις κόμμα δικό σου ; Βάλε τα δυνατά σου και προσπάθα να εκμεταλλευτείς το Σύστημα τους. Αυτό στην πράξη σημαίνει οτι πρέπει να είσαι πολύ πιο βρώμικος και έξυπνος απο αυτούς. Μπορείς ; κάνε το και εγώ μαζί σου. Ο τελευταίος που κατάφερε να κοροιδέψει και να εκμεταλλευτεί εν μερει το Σύστημα ήταν ο Αδόλφος Χϊτλερ. Αυτό το το λάθος το δημοκρατικό Σύστημα απανταχού - ναι, ακόμη και στο γελοίο Νεοελλαδιστάν - εγώ ξέρω πως δεν θα επιτρέψει να ξαναγίνει. Οπότε αφίστε τις άσκοπες συζητήσεις περι ψήφων και παιχνιδιών και βρείτε άλλους τρόπους.

    Βλάχος

    ReplyDelete
  11. Anonymous14/2/19 22:09

    www.eleftheripatrida.gr/idritiki-diakirixi/poioi-eimaste
    www.ethnegersia.gr/%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%B7/

    ReplyDelete
  12. Anonymous14/2/19 22:22

    https://jodi.graphics/2019/01/30/revosolution-s01e11/

    ReplyDelete
  13. Anonymous15/2/19 00:29

    εγω η χυσαυγη η τζημερο σκεφτομαι να ψηφισω μιας και δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο και σας καλω και σας να ψηφισετε εναν απο τους 2

    ReplyDelete
  14. =============================================
    Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχουν προβληματα με την Τουρκια, Αλβανια, Σκοπια, Αθηνα κλπ.
    Το πραγματικο προβλημα ειναι οι ιδιοι Ελληνες ψηφοφοροι, με την εκαστοτε παραλλαγη τους.
    Στηριζονται ομως ακομη, δυστυχως, και απο τους ψαγμενους εθνικιστες, δηλ. εμας.
    Γιατι αντι να συζηταμε πως θα μπουκαρουμε να καψουμε το μπουρδελο, σκεφτομαστε καλπες.
    #Σανο #Μνημονια #Καμμια_ελπιδα #ΕΡΧΟΝΤΑΙ_ΚΡΕΜΑΛΕΣ #ΕΛΛΑΣ_ΕΛΛΗΝΩΝ_ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΩΝ

    =============================================

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΣΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ; ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.
    ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ.
    #Σανο #Μνημονια #Καμμια_ελπιδα #ΕΡΧΟΝΤΑΙ_ΚΡΕΜΑΛΕΣ #ΕΛΛΑΣ_ΕΛΛΗΝΩΝ_ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΩΝ

    =============================================

    ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ... ΚΡΕΜΑΣΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;ΠΩΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ;
    #Σανο #Μνημονια #Καμμια_ελπιδα #ΕΡΧΟΝΤΑΙ_ΚΡΕΜΑΛΕΣ #ΕΛΛΑΣ_ΕΛΛΗΝΩΝ_ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΩΝ

    =============================================

    ReplyDelete
  15. Anonymous15/2/19 01:16

    Το ερώτημα του ΚΟΥΡΗΤΗ, το σχετικό με την ψήφο, προφανώς ήταν ρητορικό...
    Οι απαντήσεις των αναγνωστών ήταν χαβαλές...
    Η λύση είναι μόνο ο τρόπος με τον οποίο έδρασε αυτός:

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΓΚΟΥΛΑΣ

    ReplyDelete
  16. 15/2/19 00:57

    ΠΟΣΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ;

    ΕΑΝ ΔΩΣΟΥΜΕ "ΡΑΝΤΕΒΟΥ" ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ 10 ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ 7. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ 2, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ.
    ΠΕΝΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ-ΑΝΑΒΑΣΗ ΟΙ 3 ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ.
    (ΕΙΡΩΝΕΙΑ, ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΗΛΘΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ 1 ΑΚΟΜΗ).

    ΛΕΚΤΙΚΑ, ΟΛΟΙ ΚΡΕΜΟΥΝ ή ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.
    ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚ ΠΙΚΡΗΣ ΠΕΙΡΑΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

    ReplyDelete
  17. Anonymous15/2/19 15:02

    1. Δύνασθε ποιείν; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε τέλος.

    Αν ναι, τότε τι θέλετε;

    2. Θέλετε να ζήσετε; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε ποιος σας εμποδίζει;

    Αν ναι, τότε πώς θέλετε να ζήσετε;

    3. Θέλετε αναχωρητισμό; Ναι ή ου;

    Αν ναι, τότε βρείτε κάπου ένα μέρος.

    Αν όχι, τότε είστε μέσα στην κοινωνία.

    4. Θέλετε να αλλάξετε την κοινωνία; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε λουστείτε την και προσαρμοστείτε.

    Αν ναι, τότε τι θέλετε να αλλάξετε; Μερικά ή όλα;

    5. Είστε αποφασισμένοι; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε θα αποτύχετε.

    Αν ναι, τότε ίσως επιτύχετε.

    6. Έχετε απαντήσεις σε όλα; Ναι ή ου;

    Αν ναι, τότε έχετε ολοκληρωμένη κοσμοθεώρηση και πράξη.

    Αν όχι, τότε ψάχνεστε.

    7. Πώς θέλετε να την αλλάξετε, άμα ψάχνεστε;

    8. Σε τι ευελπιστείτε; Δύναται να επιτευχθεί δια βίου έργω; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε απαιτούνται επίγονοι.

    Αν ναι, τότε απαιτείται καθορισμένος σκοπός.

    9. Έχετε σκοπούς; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε ορίστε τους.

    Αν ναι, τότε προετοιμάστε σχέδιο εκπλήρωσής τους.

    10. Έχετε σχέδιο; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε καταστρώστε το.

    Αν ναι, τότε εφαρμόστε το.

    11. Θέλετε να καταστρώσετε σχέδιο; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε τέλος.

    Αν ναι, τότε τι περιμένετε;

    11. Αναζητήσατε πληροφορίες για το σχέδιό σας; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε ποιος σας εμποδίζει;

    Αν ναι, τότε αναζητήστε τις.

    12. Συγκρίνατε το σχεδιό σας με άλλα; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε συγκρίνετέ το.

    Αν ναι, τότε αναζητήστε εφορμητήριο.

    13. Έχετε γη, καταφύγιο; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε αναζητήστε την.

    Αν ναι, τότε καλλιεργήστε την.

    14. Ξέρετε να κάνετε κάτι; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε μάθετε.

    Αν ναι, τότε αποκομίστε χρήματα από τον μόχθο σας.

    15. Εργάζεστε, ώστε να έχετε χρήματα; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε είστε περιορισμένοι.

    Αν ναι, τότε αναζητήστε εργασία.

    16. Έχετε χρήματα για την αγορά τεχνικών μέσων; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε είστε περιορισμένοι.

    Αν ναι, τότε αγοράστε εξοπλισμό.

    17. Έχετε τα τεχνικά μέσα, τον εξοπλισμό; Ναι ή ου;

    Αν, όχι τότε αναζητήστε τον.

    Αν ναι, τότε εφαρμόστε το σχέδιό σας.

    18. Μπορείτε να εφαρμόσετε το σχέδιο μόνοι σας; Ναι ή ου;

    Αν ναι, τότε εφαρμόστε το.

    Αν όχι, τότε βρείτε πόσους άλλους χρειάζεστε;

    19. Εμπιστεύεστε άλλους; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε είστε μόνοι.

    Αν ναι, τότε αναζητήστε τους.

    ReplyDelete
  18. Anonymous15/2/19 15:02

    20. Μπορείτε να στρατολογήσετε άλλους; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε είστε μόνοι.

    Αν ναι, τότε στρατολογείστε τους.

    21. Έχετε ηγεσία; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε πόσο αποτελεσματική είναι η δομή της ομάδα σας;

    Αν ναι, τότε πόσο αποτελεσματική είναι η δομή της ομάδα σας;

    22. Έχετε διακριτούς ρόλους; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε ορίστε τους.

    Αν ναι, τότε εξασκηθείτε.

    23. Έχετε Όρκο; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε συγγράψτε τον.

    Αν ναι, τότε ορκιστείτε.

    24. Έχετε διακήρυξη; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε συντάξτε την.

    Αν ναι, τότε φτιάξτε χρονοδιάγραμμα.

    25. Έχετε χρονοδιάγραμμα; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε συντάξτε το.

    Αν ναι, τότε δοκιμάστε το.

    26. Έχετε κάλυψη; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε θα αποκαλυφθείτε.

    Αν ναι, τότε χρειάζεστε κρύπτες.

    27. Έχετε κρύπτες; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε βρείτε τις.

    Αν ναι, τότε αποκρύψτε τον εξοπλισμό σας.

    28. Έχετε οχήματα διαφυγής; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε αποκτείστε τα.

    Αν ναι, τότε συντηρείστε τα.

    29. Έχετε εναλλακτικές; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε προνοήστε.

    Αν ναι, τότε προχωρήστε εις άλλα.

    30. Έχετε ασφαλή τρόπο επικοινωνίας; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε θα αποκαλυφθείτε.

    Αν ναι, τότε επικοινωνείστε μέσω αυτού του τρόπου.

    31. Έχετε επιχειρησιακό κέντρο ελέγχου; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε αποκτήστε το.

    Αν ναι, τότε συντονιστείτε.

    32. Έχετε τρόπο παρακολούθησης του δεδηλωμένου εχθρού σας; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε καταστρώστε τον.

    Αν ναι, τότε δοκιμάστε την αποτελεσματικότητά του.

    33. Έχετε εμπειρία; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε αποκτείστε την.

    Αν ναι, τότε επιχειρήστε.

    34. Είναι επιτυχείς οι επιχειρήσεις σας; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε βελτιωθείτε.

    Αν ναι, τότε επεκτείνετε την επιχειρησιακή σας δράση.

    35. Χρειάζεστε προπαγανδιστική τακτική; Ναι ή ου;

    Αν όχι, τότε παραμείνετε εν κρυπτώ και παραβύστω.

    Αν ναι, τότε χρειάζεστε διαύλους δημοσίων ανακοινώσεων.

    36. Έχετε τρόπους αντιμετώπισης του όχλου; Ναι ή ου;

    37. Έχετε τρόπους αντιμετώπισης άλλων ανταγωνιστικών ομάδων; Ναι ή ου;

    38. Έχετε τρόπους συνέργειας με άλλες παρεμφερείς ομάδες; Ναι ή ου;

    39. Έχετε τρόπους διαχείρισης του ενδεχομένου να φυλακιστείτε;

    40. Είστε προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο συνολικής αποτυχίας;

    ...

    Ο Δάγκουλας είχε άσχημο τέλος. Αλλά είχε σχέδιο και το εφήρμοσε.


    ε.α.

    ReplyDelete
  19. Anonymous15/2/19 17:32

    πόσους μπορείτε να κρεμάσετε;

    ReplyDelete
  20. 15/2/19 17:32

    ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΤΗΝ ΛΕΚΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.

    ΕΚ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ReplyDelete
  21. Anonymous15/2/19 18:56

    Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ (ΕΔΩ), ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ¨ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ" ΠΟΥ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ.

    Η ΑΠΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΘΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ!

    ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ¨ΑΚΥΡΗΣ ΨΗΦΟΥ" ΚΑΙ "ΛΕΥΚΗΣ ΨΗΦΟΥ" ΚΑΘΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ 51% ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΡΙΞΕΙ ΆΚΥΡΟ Ή ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟΤΕ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ Ή ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

    ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ!

    http://kerberos-hellas.blogspot.com/2019/02/blog-post_33.html

    ReplyDelete
  22. https://www.youtube.com/watch?v=8euvwR4qSV0&list=PLO3rPmqpyuBmA2kSgUvDuOLoh6GUz0Tsi


    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD_%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82

    ReplyDelete
  23. Anonymous15/2/19 19:35

    το μπλογκ σας είναι παραμάγαζο του Τζήμερου;

    ReplyDelete
  24. 15/2/19 19:35

    ΟΧΙ "ΣΑΣ" , ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ, ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟΝ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΜΟΥ.

    ΝΑΙ, ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ Χ.Α, ΜΕΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ , ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ.

    ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.

    ReplyDelete
  25. Anonymous15/2/19 23:16

    Δεν είπα αν θα το κάνουμε...τε...νουν
    Είπα πια είναι Η ΛΥΣΗ...
    Γνωρίζω την Ιδεολογική Μοναξιά διότι η ασημαντότητα μου την πρωτογνώρισε από την βιολογική ηλικία της εφηβείας.

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΓΚΟΥΛΑΣ

    ReplyDelete
  26. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΜΩΣΕΙ
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

    ReplyDelete
  27. https://www.youtube.com/watch?v=lr9cS8R3Eh8

    ReplyDelete
  28. Anonymous16/2/19 10:44

    Ποια είναι η γνώμη σου για την πολιτική πρωτοβουλία του φιλελεύθερου Καλεντερίδη;

    http://todelta.gr/

    http://todelta.gr/participate/

    ReplyDelete
  29. 16/2/19 10:44

    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. Ο ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ (ΠΑΤΗΡ 'κ ΥΙΟΣ) ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ Ο ΠΑΤΗΡ, ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΘΟΔΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΛΔ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ "ΠΡΑΤΤΩ" ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ.
    ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ. ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΥΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ. ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΗ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ -ΔΡΑΣΗ, ΠΕΣΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΘΕΛΩ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΡΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΙΑ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ.
    ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ (ΕΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ(ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) .

    ReplyDelete
  30. ΟΠΛΙΤΗ

    ΕΑΝ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΕΙΧΑ 600ΔΙΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ 10 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΙΔΥΜΑΤΑ (ΑΛΑ ΣΟΡΟΣ), ΜΚΟ κ.λ.π (10Χ 600 ΕΚ/ΤΡΑΠΕΖΑ)
    ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΩ Χ10 ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑ, ΑΡΑ 6 ΤΡΙΣ.
    ΜΕ 6 ΤΡΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ (ΚΑΝΟΝΙΚΑ ή ΝΑ ΕΛΕΓΧΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ) ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ , ΟΥΤΕ ΤΠΤ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΕ.
    ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ, ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΠΩΣ
    - ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,
    - ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΒΛΑΚΑΣ, ΑΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΗΓΕΤΗΣ.

    https://www.ellinikahoaxes.gr/2017/03/10/sorras-600bn-court-order/
    https://www.ellinikahoaxes.gr/2015/08/03/353tris/
    https://www.ellinikahoaxes.gr/2017/07/03/sorras-freud-2/

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΙ , ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ . ΕΙΝΑΙ ΤΟ... ΠΕΡΙΦΗΜΟ....

    "ΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ" : https://isxys.blogspot.com/2015/09/blog-post_594.html

    ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ.

    ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ (ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΝΩΣΙΑΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ) ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΙΝ ΔΩΣΟΥΝ ΟΡΚΟΥΣ. ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ 90% ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ , ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΚΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΙ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΑΜΑ, ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΩΝ.

    ReplyDelete
  31. Anonymous19/2/19 17:38

    https://sentra.com.gr/neo-komma-idryse-o-eleftherios-synadinos-poioi-symmetexoun-vinteo/

    ReplyDelete
  32. Anonymous19/2/19 17:55

    Πρόσεξε πόσους κομματάρχες βγάζει αυτός ο -υπό 200 χρόνια κατοχή- τόπος. Ο Καπερνάρος παραιτήθηκε και έφτιαξε δικό του κόμμα. Ο Συναδινός το ίδιο. Τόσοι και τόσοι, τα ίδια και τα ίδια. Εντελώς ξαφνικά, σαν να τους τσίμπησε μύγα, αυτοδιαγράφονται και κατεβάζουν δική τους ομάδα. Γιατί; Όταν τους ρωτάνε, είναι σαν να ακούς την ίδια κασέτα. Μα καλά, τώρα είδαν το φως το αληθινό; Και που τα βρίσκουνε τα χρήματα; Πόσοι από αυτούς να είναι μασόνοι που παριστάνουν τους πολιτικούς λαγούς; Άγνωστο. Γιατί κανένας δημοσιογράφος δεν τους φωτογραφίζει έξω από τις μασονικές στοές; Και όσοι από αυτούς είναι πατριώτες, γιατί δεν μπορούν να συνεργαστούν μεταξύ τους; Με τον Αϋφαντή και τους άλλους; Πώς αλλιώς θα ξεπεράσουν το 3%; Ακατανόητα πράγματα. Εμείς πώς μπορούμε να ξέρουμε ότι δεν μας κοροϊδεύουν; Δεν μπορούμε. Τι νόημα έχει όλο αυτό το γαϊτανάκι; Κανένα.

    ReplyDelete
  33. Εμείς πώς μπορούμε να ξέρουμε ότι δεν μας κοροϊδεύουν; Δεν μπορούμε.

    ΣΩΣΤΟ. ΑΚΟΜΗ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ, ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ. ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ
    1) ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΑΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ.
    2) ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΓΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΘΑΒΑΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.

    όσοι από αυτούς είναι πατριώτες Γιατί δεν μπορούν να συνεργαστούν μεταξύ τους
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ , ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ. ΓΕΝΙΚΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ (ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΑΝ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ.

    Η ΔΕ ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΕ ΠΛΗΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΩΝ ΛΟΓΙΚΩΝ ΚΥΡΙΩΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ , ΠΕΛΑΓΟΔΡΟΜΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ.

    Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΑΚΟΜΗ ΟΜΑΔΑ ΙΣΧΥΣ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΝ ΘΕΣ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ : https://isxys.blogspot.com/2017/08/spiral.html ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

    ReplyDelete
  34. Anonymous24/2/19 18:17

    "Ο πρόεδρος του Ελληνικού Οράματος κ. Αναστάσιου Τσανεκλίδης, πριν λίγες ημέρες στο συνέδριο του κόμματος των Δανειοληπτών στον χαιρετισμό που έκανε δήλωσε ότι στηρίζει τον κ. Χρήστο Τεντόμα ως υποψήφιο για τον Δήμο της Αθήνας, όμως οι εξελίξεις έτρεξαν….

    Ο συγκεκριμένος “κύριος“ έπεσε στα 4 και απέσυρε την υποψηφιότητα του και δήλωσε με απύθμενο θράσος ότι στηρίζει τον ανιψιό του κ. Κούλη Μητσοτάκη και γιο της κ. Ντόρας Μπακογιάννη κ. Μπακογιάννη!

    Το Ελληνικό Όραμα όμως σταθερό στους αγώνες της πλατείας Συντάγματος δεν στηρίζει κανένα γόνο οικογένειας τύπου Μητσοτάκη – Μπακογιάννη!

    Συνεχίζουμε το μοναχικό και πατριωτικό δρόμο"

    ReplyDelete
  35. Anonymous2/3/19 17:03

    https://www.triklopodia.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%83-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%cf%83-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%83-%ce%b5/

    ReplyDelete
  36. Anonymous7/3/19 00:32

    "Ένα ακόμα κόμμα παίρνει θέση στον πολιτικό «στίβο», δυο μόλις μήνες πριν τις Ευρωεκλογές.

    Πρόκειται για τον σχηματισμό που είχαν προαναγγείλει οι συχνοί «θαμώνες» πρωινών τηλεοπτικών εκπομπών, Γιώργος Ρωμανιάς και Αλέξης Μητρόπουλος.

    Οι δυο επικεφαλής, δεν είναι βεβαίως «νέοι» στην πολιτική σκηνή.

    Ο Αλέξης Μητρόπουλος έχει περάσει από το ΠΑΣΟΚ, το ΔΗΚΚΙ και τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο και εξελέγη βουλευτής, αναλαμβάνοντας μάλιστα και καθήκοντα αντιπροέδρου της Βουλής.

    Ο δε Γιώργος Ρωμανιάς, ήταν υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου, από τους οποίους αποχώρησε αργότερα για να ενταχθεί στη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

    Το όνομα του νέου κόμματος, θα είναι «Όρθια Ελλάδα» ενώ ανακοινώθηκαν και τα πρώτα ονόματα του του νέου φορέα μεταξύ των οποίων είναι οι: Διονύσης Χιόνης, η Μαρία Ναυροζίδου, Αντωνιάδης Ιωάννης, Γαβριήλ Γεώργιος, Λιαροκάπης Βελισσάριος, Μπουκουβάλας Χαράλαμπος, Οικονομίδης Σπυρίδων, Πολυμένης Βασίλειος και Στρογγύλης Κομνηνός.

    Ο πολιτικός φορέας θα συμμετέχει με πλήρεις συνδυασμούς στις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές."

    ReplyDelete
  37. Anonymous25/3/19 09:40

    https://1.bp.blogspot.com/-12HOwFdmFTU/XJdAxKQCjFI/AAAAAAAAQXY/JqzTXvWgzDMQroqYvoa5Lc0wamyJW0hDACLcBGAs/s1600/unnamed%252833%2529.jpg

    ReplyDelete
  38. Anonymous13/4/19 02:18

    Το "ΜΕΤΩΠΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ" δημιουργήθηκε ως ομάδα πολιτικής σκέψης (think tank) για να αναβαθμίσει το επίπεδο του πατριωτικού λόγου, να συμβάλει στην πνευματική αναγέννηση του λαού μας, να διαμορφώσει τις συνθήκες για τον εναλλακτικό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα μας και να συσπειρώσει τις αγνές δημοκρατικές πατριωτικές δυνάμεις στον κοινό αγώνα για την επιβίωση του ελληνικού έθνους και τη σωτηρία της πατρίδας μας.

    Εκ μέρους του "ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΣ"
    Ηλίας Ευαγγελόπουλος
    Οικονομολόγος

    koukfamily.blogspot.com/2019/04/blog-post_484.html

    www.facebook.com/I.Evaggelopoulos

    ReplyDelete
  39. Anonymous13/4/19 02:23

    https://uploads.disquscdn.com/images/5a529f032eea1c73fbfe78549d13072cd7a0f6b41047a4a81f78854164763a0e.jpg

    ReplyDelete
  40. Anonymous13/4/19 02:23

    https://uploads.disquscdn.com/images/5a529f032eea1c73fbfe78549d13072cd7a0f6b41047a4a81f78854164763a0e.jpg

    ReplyDelete
  41. Anonymous17/4/19 15:05

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/ekloges-2019/765953_h-gmpitakoy-mpainei-stin-koyrsa-ton-eyroeklogon

    ReplyDelete
  42. Anonymous17/4/19 15:28

    ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

    https://attikanea.blogspot.com/2019/04/blog-post_256.html

    https://www.youtube.com/channel/UCZgd0pW4HUkctR-gJLkJJCQ

    ReplyDelete
  43. Anonymous17/4/19 15:39

    https://www.youtube.com/watch?v=frwuZ6INsQE

    ReplyDelete
  44. 17/4/19 15:05
    ΚΑΙ
    17/4/19 15:39

    ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΙΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ. ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΑΜ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΑ ΜΜΕ.
    Η ΜΠΙΤΑΚΟΥ ΜΟΥ ΧΑΛΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΚΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΚΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ)

    Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟ.

    Λέει, ο Βασίλης Καπερνάρος που παλαιά ανήκε στους ΑΝΕΛ, στον Καζάκη

    … Επίσης δεν θα χαρακτηρίσω το ύφος σου, δεν θα αξιολογήσω τα γραφόμενά σου-εάν μου άρεσαν ή όχι- και δεν θα κρίνω τις «αναλύσεις» σου γιατί δεν είμαι οικονομολόγος ή ουρολόγος ή αργολόγος. Με τις αναρτήσεις αυτές όμως, μου έδωσαν και μία σελίδα από το «Wikipedia» που αναφέρει τα βιογραφικά σου στοιχεία. Μεταξύ άλλων αναφέρει:
    «Σπουδές: Απόφοιτος ΑΣΟΕΕ»
    «Επάγγελμα:Οικονομολόγος»
    «πολιτικό κόμμα:ΕΠΑΜ».

    Επειδή λοιπόν αναφέρεις στο βιογραφικό σου αυτά τα στοιχεία ως αληθινά (αν δεν ήταν πιστεύω ότι θα είχες την λεβεντιά να τα έχεις διαψεύσει).Σε ρωτώ ευθέως:
    1)Είσαι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ όπως δηλώνεις ή χρωστάς 18 μαθήματα και έχεις να πατήσεις στη σχολή από το 1992;
    2)Έχεις πάρει πτυχίο της ΑΣΟΕΕ; Πότε; Με ποιο βαθμό και επί ποίου Πρυτάνεως;
    3)Είσαι εγγεγραμμένος ως οικονομολόγος στο οικονομικό επιμελητήριο και από πότε;
    4)Δουλεύεις σήμερα; Με ποια ιδιότητα και με ποιο ασφαλιστικό ταμείο;
    Περιμένω απάντηση στα παραπάνω.

    Περιμένω την απάντησή σου κ.Καζάκη για έναν κυρίως λόγο. Για να τη μάθει ο οπαδός του κόμματος σου, δηλαδή εσύ. Γιατί το να είναι κάποιος ψεύτης δεν είναι τόσο κρίσιμο όσο κρίσιμο είναι να μην δέχεται τον εαυτό του όπως είναι. Διότι τότε κοροϊδεύεις και εξαπατάς τον εαυτός σου κ.Καζάκη. Οπότε εάν εξαπατάς τον εαυτό σου σκέψου τι κάνεις στους φίλους σου ή τους αναγνώστες των «αναλύσεών» σου.

    Βασίλειος Καπερνάρος-Δικηγόρος

    ReplyDelete
  45. Anonymous20/4/19 12:47

    @ 17/4/19 15:28

    Υπάρχει κι αυτή η εναλλακτική στις Ευρωεκλογές...

    ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

    ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

    Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής       Δημήτρης Βόγγολης

    www.triklopodia.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b5%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%bb-%ce%bb%ce%b1-%cf%83-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%b9%cf%83-%cf%86%ce%bf%ce%b2%ce%bf/

    ReplyDelete
  46. Anonymous9/5/19 15:15

    49 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων κατέθεσαν τελικά στον Άρειο Πάγο, δήλωση συμμετοχής στις ευρωεκλογές.
    Για να γίνει οριστικά δεκτή όμως η συμμετοχή τους στις εκλογές για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, θα πρέπει επίσης να καταθέσουν συνδυασμό και παράβολα 5.000 ευρώ και 500 ευρώ (ο συνδυασμός και ο κάθε υποψήφιος αντίστοιχα).

    Αναλυτικά τα κόμματα που κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές οι αρχηγοί τους είναι:

    1.ΣΥΡΙΖΑ (Τσίπρας)

    2.ΝΔ (Μητσοτάκης)

    3.Χρυσή Αυγή (Μιχαλολιάκος)

    4.ΚΙΝΑΛΛ (Γεννηματά)

    5.ΚΚΕ (Κουτσούμπας)

    6.Ένωση Κεντρώων (Λεβέντης)

    7.ΛΑΟΣ-ΠΑΤΡΙΕ (Καρατζαφέρης, Συναδινός)

    8.ΑΝΕΛΛ (Καμμένος)

    9.Εθνικό Μέτωπο-Πατριωτικός Σύνδεσμος (Μαν. Κώνστας, Μαλταμπές)

    10.Νέα Δεξιά (Κρανιδιώτης)

    11.Ελληνική Λύση (Βελόπουλος)

    12.Πλεύση Ελευθερίας (Κωνσταντοπούλου)

    13.Ελλάδα- Αλλος Δρόμος (Μαριάς)

    14.Δημιουργία Ξανά (Τζήμερος)

    15.Ελλήνων Συνέλευσις (Σώρρας)

    16.ΛΑΕ-Μέτωπο Ανατροπής (Λαφαζάνης)

    17.Ελεύθερη Πατρίδα (Ν. Βασιλειάδης)

    18.Οικολόγοι Πράσινοι (συλλογική ηγεσία)

    19.Οικολογία Πράσινη Αλληλεγγύη (Χρυσόγελος, Θεοδωρικάκου)

    20.ΑΝΤΑΡΣΥΑ (συλλογική ηγεσία)

    21.ΜΕΡΑ 25 (Βαρουφάκης)

    22.Άρμα Συνεργασίας (Δημαράς)

    23.Δημοκρατική Ευθύνη (Αλέκος Παπαδόπουλος)

    24.Φιλελεύθερη Συμμαχία (Μάκης Σπυράτος - το κόμμα του Βαλλιανάτου)

    25.Έλληνες Ριζοσπάστες (Τσιτουρίδης)

    26.ΕΝΥΠΕΚΚ-Όρθια Ελλάδα (Αλέξης Μητρόπουλος)

    27.Ανεξάρτητο Πολιτικό Κίνημα Οικολογικό Ελληνικό (Κολλάτος)

    28.Έλληνες Οικολόγοι (Βεργής)

    29.Ποτάμι (Θεοδωράκης)

    30.Μ-Λ ΚΚΕ (Αντ. Παπαδόπουλος, πρόκειται για μαοϊκούς)

    31.ΟΚΔΕ (Σωφρ. Παπαδόπουλος, πρόκειται για τροτσκιστές)

    32.ΝΕΟ (Παπακώστα)

    33.ΑΚΕ (Β. Γκίκας)

    34.Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα (Τσιομπανίδης)

    35.ΚΙΕΦ (Ασάφογλου - μειονοτικό κόμμα των μουσουλμάνων)

    36.Ουράνιο Τόξο (Βοσκόπουλος-Φιλίππωφ, πρόκειται για κόμμα των σλαβόφωνων)

    37.Λευκό (Ντάλιος)

    38.Πολίτες (Ψινάκης)

    39.Άλλη Ελλάδα

    40.Διέξοδος Ελλάς (Μπιτάκου)

    41.Πανελλήνιος Εθνεγερσία (Αϋφαντής)

    42.Κίνημα Εθνικής Ανεξαρτησίας (Χ. Τσιάρτας)

    43.Εθνική Ελπίδα (Γ. Παπαδόπουλος, πρόκειται για βασιλόφρονες)

    44.Ελληνικό Οραμα (Τσανεκλίδης)

    45.Κόμμα Νέων- Δικαιοσύνη-Αλληλεγγύη-Αξιοπρέπεια (Τοψόγλου)

    46.Υπερήφανη Ελεύθερη Ελλάδα (Μουσσάς)

    47.ΟΡΑΜΑ Ελλάδος (Θώδης)

    48.Απόφαση Ανάγκης

    49.Λευκό-ΕΝΠΑΝ-Αγροτικό Κόμμα

    Για την ιστορία το πρώτο κόμμα που κατέθεσε χρονικά δήλωση είναι η "Ελλήνων Συνέλευσις"

    =========

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 5500 ΕΥΡΩ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ;
    ΚΑΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ 5 ΠΡΩΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΤΟΣΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ (ΑΠΟ)ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ.
    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΣΥΝΗΘΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ ΤΟΥ '60.
    ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕ ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟΞΑ.
    ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΟΥΡΛΑ, ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ, ΜΑΪΝΤΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ;
    ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΚΑΤΙ ΕΜΜΟΝΙΚΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ.
    ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΚΡΙΜΑ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ, ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ *ΙΣΩΣ* ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ:
    Κίνημα Εθνικής Ανεξαρτησίας
    Πανελλήνιος Εθνεγερσία
    Ελεύθερη Πατρίδα
    Δημιουργία Ξανά

    ReplyDelete
  47. Anonymous14/5/19 11:15

    https://www.facebook.com/eleftheripatrida/videos/597832997293414/

    «Ελεύθερη Πατρίδα»

    ReplyDelete
  48. Anonymous17/5/19 20:37

    https://www.triklopodia.gr/%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%88%ce%ae%cf%86%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%b3%ce%bf/

    ReplyDelete
  49. Anonymous22/6/19 16:23

    1. Δημοσθένης Βεργής- Έλληνες Οικολόγοι
    (που τα βρισκει αυτος ημιτρελος πορνογερος τα $$$; και γιατι παντα τον ψηφιζουν 10.000; ποιοι ειναι αυτοι; ακατανοητα)
    2. Νέα Δημοκρατία
    (ο κουλης θα βγει, με η χωρις αυτοδυναμια)
    3. Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας (Ο.Κ.Δ.Ε.)
    (αλλη μια φραξια των γιαχωβαδων του περισσου, παντα οι ιδιοι και ιδιοι 15.000, παντα με $$$)
    4. Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή – ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
    (τα τσιρακια/πρακτορακια της cia, $$$ για εκλογες εχουν παντα)
    5. Ελλήνων Συνέλευση- Αρτέμης Σώρρας
    (αυτος πατωσε στις ευρωεκλογες, αλλα συνεχιζει, και βρηκες και $$$)
    6. Ένωση Κεντρώων
    (θα παει απατος, ειχε την ευκαιρια και την εχασε)
    7. Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα-ΕΕΚ Τροτσκιστές
    (αλλη μια φραξια των γιαχωβαδων του περισσου, παντα οι ιδιοι και ιδιοι 15.000, παντα με $$$)
    8. Ελληνική Λύση-Κυριάκος Βελόπουλος
    (ο μπεεελοπουλος, ο νεος καρατζαγκιοζοφερης που μαλλον θα μπει και αυτος)
    9. Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος-ΚΚΕ
    (η μητρα ολων των γιαχωβαδων του περισσου)
    10. Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (Μαρξιστικό-Λενινιστικό)- ΚΚΕ (μ-λ)
    (αλλη μια φραξια των γιαχωβαδων του περισσου, παντα οι ιδιοι και ιδιοι 15.000, παντα με $$$)
    11. Μαρξιστικό Λενινιστικό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, Μ-Λ ΚΚΕ
    (αλλη μια φραξια των γιαχωβαδων του περισσου, παντα οι ιδιοι και ιδιοι 15.000, παντα με $$$)
    12. Απόφαση Ανάγκης, Μωραίτης Αντώνιος (ανεξάρτητος)
    (???)
    13. Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή
    (η χα μαλλον θα πεσει στα ποσοστα και το χαστουκι θα πονεσει)
    14. Λαϊκή Ενότητα
    (αλλη μια φραξια των γιαχωβαδων του περισσου, παντα οι ιδιοι και ιδιοι, παντα με $$$)
    15. Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής (ΜέΡΑ25)
    (αλλο ενα δεκανικι του συστηματος οπως ο μπεελοπουλος, αλλα απο αριστερα)
    16. Αγροτικό κόμμα Ελλάδας (ΑΚΕ)
    (???)
    17. Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς -ΣΥΡΙΖΑ
    (οι προδοτες θα πεσουν, ευχομαι να πεσουν κατω απο το 20% και να γυρισουν πισω στο 3%)
    18. Δημοψηφίσματα Πρωτοβουλίας Πολιτών
    (???)
    19. Δημιουργία Ξανά -Θάνος Τζήμερος
    (ο τζημερος ελπιζω να ανεβει, αλλα δεν τον βλεπω να μπαινει στη βουλη)
    20. Πλεύση Ελευθερίας- Ζωή Κωνσταντοπούλου.
    (αλλη μια φραξια των γιαχωβαδων του περισσου με $$$, αν και η ζωαρα μου ειναι συμπαθης)
    Συνασπισμοί κομμάτων
    1.Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) και Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας Α.Κ.Κ.ΕΛ.
    (αλλη μια φραξια των γιαχωβαδων του περισσου, αλλα που τα βρηκε τα $$$ ο καζακης;; αγνωστο)
    2. ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΚΙΝ.ΑΛ.)
    (αθανατο πασοκ, μακαρι να πατωνε, αλλα θα μαλλον θα βγει τριτο κομμα)
    3. Συνασπισμός Περισσοτέρων Συνεργαζόμενων Κομμάτων, Λευκό (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Ομάδων) ΕΝ.Π.ΑΝ. (Ενώσεις πολιτισμού και Ανάπτυξης) Α.Κ.Ε. (Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας)-Ελληνικό Όραμα
    (ολα τα απομειναρια τα μαζωματα που δεν τα καταφεραν, οι τελευταιοι στα αποτελεσματα, τωρα ολοι μαζι)
    4. Άλλη Ελλάδα.
    (???)

    =========

    ωραιες επιλογες και σε αυτες τις εκλογες.. που τα βρισκουν ολοι αυτοι τα $$$;;; αγνωστο.. απο πατριωτικα/εθνικιστικα κομματα τζιφος.. ουτε η Κοινωνια του βολωνακη δεν κατεβηκε που τουλαχιστον ηταν μια επιλογη για ΧΟ.. καλα ο καζακης δε μπορουσε να συνεργαστει με τη ζωη;; ρε αυτοι μισιουντια ολοι αναμεταξυ τους.. ρε συ ποσα αγροτικα κομματα εχουμε;;; αλλο και τουτο...

    ReplyDelete
  50. Anonymous23/6/19 01:48

    https://pbs.twimg.com/media/D9hF_uQXoAAX-Jk.jpg:large

    ReplyDelete