15/02/2019

Ε.Υ.Π: Προκήρυξη για την πλήρωση 302 Κενών Τακτικών Θέσεων.

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η υπ. αριθ. 471./35/751408/7-2-2019 Προκήρυξη της Ε.Υ.Π (ΦΕΚ Α.Σ.Ε.Π. τεύχος αρ.4/14-2-2019) που αφορά σε πλήρωση με μεικτό σύστημα αντικειμενικών κριτηρίων (Μόρια) και αξιολόγησης ειδικότερωνπροσόντων, 302 κενών τακτικών θέσεων (κλάδων Π.Ε, Τ.Ε και Δ.Ε) της Ε.Υ.Π.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών αρχίζει τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου και λήγει την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 και αποδεικνύεται από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου.

Αιτήσεις και δικαιολογητικά να αποσταλούν μόνο ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση:  ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ Ε.Υ.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ... ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ..... Ταχυδρομική Θυρίδα 14389 Αθήνα Τ.Κ.11510

Δείτε εδώ την προκήρυξη: http://www.mopocp.gov.gr/images/stories//2019/prokirikseis19/15022019-prok_nis.pdf

http://www.nis.gr/portal/page/portal/NIS

Μοριοδοτούμενη γλώσσα η… «Μακεδονική» που σε παρένθεση αναφέρεται ως «νοτιοσλαβική» για κάλυψη θέσεων στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Η αναγνώριση της «Μακεδονικής» γλώσσας βάσει της συμφωνίας των Πρεσπών αποτελεί πραγματικότητα και αναγράφεται πλέον και στα επίσημα έγγραφα. Συγκεκριμένα, στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως στο Τευχος 4 του ΑΣΕΠ δημοσιεύθηκε χθες 14/2 η προκήρυξη του υπουργείου Προστασίας για την κάλυψη 302 θέσεων στην ΕΥΠ.  Σε αυτή για την κάλυψη 56 θέσεων μεταφραστών που η ξένη γλώσσα μοριοδοτείται, αναγράφεται ως μοριοδοτούμενη γλώσσα η «Μακεδονική» και σε παρένθεση (νοτιοσλαβική) που λαμβάνει και 4 μόρια. Η αναγραφή της γλώσσας της γείτονας χώρας ως «Μακεδονική» σε επίσημα έγγραφα ανοίγει τον Ασκό του Αιόλου και μάλιστα δικαιώνει όσους υποστηρίζουν πως θα υπάρξουν φαινομενα ίδρυσης ακόμη και φροντιστηρίων που θα τη διδάσκουν. Ανοίγει δε και ορέξεις για άλλες καταστάσεις για τις οποίες η κυβέρνηση που με εμμονή πέρασε τη συμφωνία των Πρεσπών αναγνωρίζοντας για πρώτη φορά «μακεδονική» γλώσσα και εθνότητα, έχει προειδοποιηθεί από την αντιπολίτευση.

No comments :

Post a Comment