19/01/2019

Οι ανίκανες ελίτ, ο λαός και το εθνικό συμφέρον (ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΟ)

Η αναφορά στην ιστορική Μακεδονία και τους αρχαίους Μακεδόνες έγινε λόγος ύπαρξης του διχασμένου κράτους των Σκοπίων και ενέχει χαρακτήρα θεμελιώδους και ενοποιητικού μύθου, γι’ αυτό και είναι απαραίτητη. Και εάν οι Σλάβοι των Σκοπίων δεν είχαν κανένα πρόβλημα να υποκλέψουν την αρχαία μακεδονική ταυτότητα, γιατί άραγε να έχουν οι Αλβανοί, οι οποίοι μάλιστα ως απόγονοι των αρχαίων Ιλλυριών, όπως ισχυρίζονται, είναι αρχαιότεροι από τους Σλάβους στην περιοχή;! Γι’ αυτό και τα αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν αποτελούν απλώς ένα ανώδυνο «σκοπιανό κιτς», αλλά θεμελιώδες «επιχείρημα» ύπαρξης του σκοπιανού μορφώματος. Η δε «Βόρεια Μακεδονία» θα έχει κάθε λόγο στο μέλλον να διεκδικεί την «απελευθέρωση» της αλύτρωτης «νότιας Μακεδονίας». Όταν λοιπόν θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της εισόδου στο ΝΑΤΟ, τα Σκόπια θα επανέλθουν πλησίστια στον... Μέγα Αλέξανδρο, γατί μόνο έτσι θα μπορούν να συντηρηθούν ως κράτος! Έτσι λοιπόν, με το πέρασμα των χρόνων, μειώθηκαν και δεν αυξήθηκαν οι δυνατότητες να εξευρεθεί οποιαδήποτε συναινετική λύση, η οποία να περιλαμβάνει το συνθετικό Μακεδονία.

Και η Ελλάδα, μια χώρα που πλέον κρατιέται σχεδόν αποκλειστικά από την ιστορία και τον πολιτισμό της, είναι υποχρεωμένη να τον περιφρουρήσει ως κόρη οφθαλμού, για να επιχειρήσει οποιαδήποτε ύστατη ανάκαμψη. Γι’ αυτό και το μάτι του λαού βλέπει σωστά όταν προτάσσει την ελληνικότητα της Μακεδονίας ως το κεντρικό διακύβευμα της τρέχουσας αντιπαράθεσης και επιμένει πως δεν μπορεί να γίνει καμία υποχώρηση σήμερα. Όταν είσαι αδύναμος και υποχωρείς είναι βέβαιο πως θα χάσεις κατά κράτος, ακόμα και από τον πιο αδύναμο από σένα. Ο εγχώριος εθνομηδενισμός έχει ως διακηρυγμένο στόχο και επί δεκαετίες προσπαθεί λυσσαλέα να αποσυνδέσει τους Έλληνες από την ιστορία, τη γλώσσα και την πολιτισμική τους διαχρονία, χαρακτηρίζοντάς την αναχρονισμό και εθνικισμό. Γι’ αυτό και οι εθνομηδενιστές όταν ανέβηκαν στην εξουσία ανέλαβαν αυτοί από τις ξένες πρεσβείες και ιδρύματα τύπου Σόρος το έργο της εκχώρησης της ιστορίας της Μακεδονίας. Οι Έλληνες πρέπει να χάσουν οριστικά κάθε στοιχείο που τους συνδέει με την μεγάλη τους παράδοση και να αποδεχτούν την θέση τους ως ένα θλιβερό βαλκανικό προτεκτοράτο της Δύσης και της νέο-οθωμανικής Τουρκίας, στα ίδια επίπεδα με τα Σκόπια ή την Αλβανία. Οι Έλληνες πρέπει να χάσουν αυτό που οι εθνομηδενιστές αποκαλούν «μεγαλοϊδεατισμό» τους και να γίνουν οριστικά «ρεαλιστές» δηλαδή πειθήνια ανδράποδα.

Ευτυχώς όμως που υπάρχει και ο Ελληνικός λαός για να προστατεύει το εθνικό συμφέρον, που μεγάλο μέρος των ψευδο-ελίτ αδυνατεί να κατανοήσει.

του Γιώργου Καραμπελιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ:  https://www.liberal.gr/arthro/237020/apopsi/arthra/oi-anikanes-elit-o-laos-kai-to-ethniko-sumferon.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Μ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ:  https://www.tanea.gr/2019/01/19/politics/parliament/

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΕΧΩ ΜΙΑ "ΔΟΜΙΚΗ" ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΩΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ".  Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΝΟΗΜΑΤΙΚΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ, ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ. ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.
ΛΑΟΣ - ΛΑΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
ΕΘΝΟΣ - ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ

ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΚΥΡΙΩΣ). ΟΥΔΟΛΩΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΡΥΦΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ, ΙΣΑ-ΙΣΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.
ΑΛΛΗ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ, ΧΑΡΙΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΛΛΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ.
(ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ  ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ).
ΚΑΚΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ..."Ελληνικό λαό να προστατεύει το εθνικό συμφέρον, που μεγάλο μέρος των ψευδο-ελίτ αδυνατεί να κατανοήσει".

ΟΙ ΛΑΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ, ΩΣ ΜΑΖΕΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΕΘΝΗ ΟΙ ΕΛΙΤ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ. ΜΟΝΟΝ Η ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΛΙΤ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΛΥΚΤΑΙΝΕΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΕΘΝΟΣ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΛΑΤΙΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ. ΤΟ ΑΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ή ΟΧΙ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ.

ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΗΜΙΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ*, ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΛΑΙΚΕΣ ΜΑΖΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΛΗΘΟΣ ή ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΛΙΤ* ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.

ΕΑΝ ΑΠΟ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΘΝΟΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΚΟΠΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.

* Μετά την Μακεδονία «θάβει» και το Αιγαίο;
* Πλήθος Ελλήνων καλλιτεχνών ζητά δημοψήφισμα για τη Συμφωνία Πρεσπών

5 comments :

  1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ19/1/19 19:21

    ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ,
    .
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΣΟΦΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ,
    .
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ……………..
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ Ή ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ………….
    .
    ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΜΕΣΩ
    .
    ΕΕ ,
    .
    ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΥΣΑΒΩΝΑΣ ,
    .
    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ,
    .
    ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ,
    .
    ΤΟ ESM ,
    .
    ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ Ι , ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ , ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙΙ ,
    .
    ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    .
    ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ,
    .
    ΛΟΓΩ ΟΤΙ :
    .
    Οι πολεμιστές αντικαταστάθηκαν
    από τους αστούς εμπόρους και βιομηχάνους και τραπεζίτες

    και οι λόγχες και τα όπλα

    έδωσαν τόπο στο χρήμα και στα δάνεια.
    .
    .
    .
    Το κράτος έκανε καλά τη δουλειά του. Αποξένωνε τον Έλληνα από τη φύση και την ιστορία του,
    .
    Δεν δανείζω για να σώσω αλλά για να ελέγξω.
    .
    Το χρήμα κινείται συσσωρευτικά, το δάνειο έχει την
    έννοια ότι ο οφειλέτης δεν παίρνει ακριβώς χρήματα αλλά δεσμεύεται βάσει εικονικών δανείων ότι θα εξαρτάται για πάντα από το δανειστή του.
    .
    Τα κρυφά δάνεια έχουν αξία και όχι τα φανερά.
    .
    .
    Τα κρυφά σύμφωνα με τα οποία πωλείται η Πατρίς ,
    .
    .
    ενώ τα φανερά εξανεμίζονται τόσο γρήγορα από τους τοκογλύφους ώστε γρήγορα να γεννάται η ανάγκη νέων.
    .
    Σε αυτή τη λογική το Ελληνικό κράτος
    ανακηρύχθηκε το 1830 ανεξάρτητο και ήδη χρεωμένο.

    .
    .
    ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ
    .
    Με βάση τη νέα αστική λογική που αναπτυσσόταν στην Ευρώπη
    .
    Οι πολεμιστές αντικαταστάθηκαν
    .
    από τους αστούς εμπόρους και βιομηχάνους και τραπεζίτες
    .
    και οι λόγχες και τα όπλα
    .
    έδωσαν τόπο στο χρήμα και στα δάνεια.
    .
    .
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ
    .

    .
    Μας άφησαν χωρίς ΑΜΥΝΑ ή πολεμική - ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ -
    .
    .
    http://www.antibaro.gr/article/3742
    .
    .

    ReplyDelete
  2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ19/1/19 19:43

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ
    ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ............

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ

    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

    ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ........

    ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ , ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΡΗΚΑΝ ΠΡΟΘΥΜΟ ΕΔΑΦΟΣ

    ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΣΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ

    ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ .........

    ΓΩΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΛΛΑΣ ...........

    ΒΟΛΕΥΕΙ - ΟΛΟΥΣ - ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΒΑΒΕΛ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .......

    ΚΟΥΡΗΤΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕΣ

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ .

    ΕΑΝ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΕΪΛ ΜΟΥ.........
    .
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .


    .

    ReplyDelete
  3. Anonymous19/1/19 20:46

    Θυμάμαι μία φορά να περπατάω με τον κολλητό μου στα χανιά στο λιμάνι, μπροστά μας μία χανιώτισα με τα φιλαράκια της, νέα κοπέλα, στα 25-28 χρόνια να συζητάει το πως θα ήθελε να κάνει ένα μαυράκι για παιδί. Γυρνάει ο κολλητός μου και μου λέει, "πρώτη φορά βλέπω γυναίκα να λέει έτσι στην ψύχρα ότι θέλει να τον φάει από μαύρο". Το σχόλιο μου δεν έχει τόσο να κάνει με το θέμα αλλά με το να αναδείξει την κατάντια και την ψυχολογική ανωμαλία που έχει καταλάβει τους ευρωπαίους. Το κάνω επί τη ευκαιρία που πέτυχα αυτήν εδώ την γερμανίδα στο youtube...

    https://www.youtube.com/watch?v=4dUbGWf6zpA

    Δείτε τα χάλια των σύγχρονων ευρωπαίων που κυνηγούν να αντιγράψουν λέει και να μάθουν όσα μπορούν για την αφρικανική κουλτούρα και τον πολιτισμό. Έφτιαξαν κάποιο πολιτισμό οι υποσαχάριοι και δεν το ξέραμε?


    12G

    ReplyDelete
  4. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΑΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΔΥΟ ΣΚΑΜΠΙΛΙΑ. ΟΧΙ 12G ΟΥΤΕ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΥΤΕ ΑΦΟΜΟΙΩΣΑΝ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥΣ.

    ReplyDelete
  5. Anonymous20/1/19 19:24

    Τηλέμαχος τα φιλαράκια της ήταν δύο από αυτό που αποκαλούμε φλωράκια. Ντύσιμο και συμπεριφορά θηλυπρεπής, αυτά τα παιδιά που συνήθως βάζουν και τίποτα στον πισινό τους άμα λάχει, κι έτσι είναι η πλειοψηφία των νέων πλέον. Εγώ τι να πω τώρα, είμαι οπισθοδρομικός όπως μου είπε πρόπερσι μία κορασίδα κατά την διάρκεια πεολειχίας όταν της τράβηξα το χέρι που κατευθυνόταν προς τον πισινό μου. Από τέτοια παιδιά το μόνο που περιμένεις είναι να λένε σε όλα ναι στις μαλακίες των γυναικών. Άλλωστε και η κατάντια της πολιτικής ζωής στους Ναι-οτεριστές αυτού του είδους οφείλεται! Κάπως έτσι οι αφρικανοί ανθρωποφάγοι καυλώνουν τις γυναίκες πλέον εν σύγκρισή με τα δικά μας φλωράκια και η κατάληξή είναι ατάκες σαν της συγκεκριμένης κοπέλας!

    12G

    ReplyDelete