10/12/2018

Χ.Α, ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ: "Όχι στο κατάπτυστο σύμφωνο του ΟΗΕ για την μετανάστευση"

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε σήμερα από το περιστύλιο της Βουλής για το σύμφωνο του ΟΗΕ για την μετανάστευση:

«Η μετανάστευση είναι ο δούρειος ίππος της παγκοσμιοποίησης για την καταστροφή των εθνικών κρατών, γι΄ αυτό και οι σοβαρές χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ουγγαρία αντιδρούν στο κατάπτυστο σύμφωνο του ΟΗΕ για την μετανάστευση σε αντίθεση με την εθνομηδενιστική κυβέρνηση Τσίπρα και Καμμένου που έχει στόχο να καταστρέψει την Ελλάδα. Η Χρυσή Αυγή λέει ΟΧΙ στο σύμφωνο για την μετανάστευση δεν θα γίνουμε μειοψηφία μέσα στην πατρίδα μας, η Ελλάδα δεν θα γίνει χώρα πολυπολιτισμική, η Ελλάδα θα συνεχίσει να ανήκει στους Έλληνες!»

https://www.youtube.com/watch?v=JjYi4fw8Sp4
 

3 comments :

  1. θελουν γερμανια χωρις γερμανους
    δεν με χαλαει ιδιαιτερα
    θα με χαλουσε τρομερα το/ ελλαδα χωρις ελληνες και το/ρωσια χωρις πανεμορφες ρωσιδουλες....

    https://www.youtube.com/watch?v=c_B1C22BWq8

    ReplyDelete
  2. ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

    Η εκ των υστέρων δήλωση του κ. Μιχαλολιάκου έγινε, γιατί τώρα του επιτράπηκε να την κάνει!

    «...ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ, ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ....» (ΚΟΥΡΗΤΗΣ)

    Δεν τελειώνει απαραίτητα. Απλά ο Ελληνικός χώρος αλλά και η Δύση (βλ. κράτη που υπόγραψαν το σύμφωνο), είνα προγραμματισμένο να περάσουν σε μία περίοδο γεωστρατηγικών. βιολογικών, πολιτικών, κοινωνικών, θρησκευτικών, οικονομικών και πολιτιστικών αλλαγών ή/και ταραχών!

    - Είτε θα αποδεχτούν την ισλαμοποίησή τους, καθότι οι πολυπληθείς - και ειδικά ισλαμικές - χώρες παράγουν "μετανάστες" και όχι το αντίθετο και κατά συνέπεια το project "Νεοαριστερή Παγκοσμιοποίση" θα έχει επιτυχή έκβαση με άρωμα Ισλάμ (λόγω γενετικής υπεροχής έναντι των άτεκνων νεοαριστερών)
    ( https://network.crcna.org/muslim-ministry/what-hijrah-and-it-trojan-horse )
    - είτε θα υπάρξει "αντίδραση" (no comments) προς μία πολυπολική παγκόσμια σκηνή!

    Κατόπιν των παραπάνω οι ενδιαφερόμενοι που υπέγραψαν το σύμφωνο ήταν πολλοί, γιατί έτσι ο καθένας θα μπορέσει να κάνει τις επιλογές του σχετικά με το "δρόμο" που θα πρέπει ν' ακολουθήσει αναγκαστικά!

    «....Είστε μέρος του συστήματος και μπορεί να μη συνενοείστε άμεσα και όσο και να μη το παραδέχεστε, καθοδηγείστε όμως από αυτούς που κατέχουν το Master plan. Κατέχουν τα μέσα, τους τρόπους και την εμπειρία να κατευθύνουν την δυναμική και ενεργητικότητά σας σε προκαθορισμένους στόχους, όποτε και εάν το θελήσουν αυτοί!....»
    (Παλαιότερο σχόλιο INFOteller)

    ReplyDelete
  3. Περί "ανίδρασης"...:

    https://www.youtube.com/watch?v=LCwWpENkIwA
    http://www.thestival.gr/society/item/423184-na-diadilosoun-forontas-kitrina-gileka-kalei-toys-polites-i-epitropi-makedonikou-agona-thessalonikis-tin-paraskeui

    Γενιικότερα από την υπογραφή έως την πραγματοποίηση των δεσμεύσεων μπορεί να μεσολαβήσουν πολλοί ανασταλτικοί παράγοντες υλοποίησης των σχεδιασμών και συνθηκών...

    INFOteller

    ReplyDelete