08/12/2018

Η.Π.Α: "Το Σύμφωνο για τη μετανάστευση του Ο.Η.Ε, έχει ως στόχο να ενισχυθεί η παγκόσμια διακυβέρνηση σε βάρος του κυριαρχικού δικαιώματος των κρατών”

Στο λεπτομερές, πολυσέλιδο κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η διπλωματική αντιπροσωπεία των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, η Ουάσινγκτον υπενθυμίζει ότι αποχώρησε από τις διαπραγματεύσεις το 2017 επειδή οι στόχοι του Παγκόσμιου Συμφώνου είναι:

“...ασύμβατοι με το αμερικανικό δίκαιο, την πολιτική και τα συμφέροντα του αμερικανικού λαού. Οι αποφάσεις για την ασφάλεια των συνόρων, για το ποιος θα εγκατασταθεί νόμιμα ή θα λάβει την υπηκοότητα, είναι μεταξύ των σημαντικότερων κυριαρχικών αποφάσεων που λαμβάνει μια χώρα, Δεν είναι επομένως δυνατόν να τεθούν υπό διαπραγμάτευση στο πλαίσιο μιας διεθνούς συμφωνίας”.

δεν μπορεί να υποστηρίξει ένα Σύμφωνο ή μια διαδιαδικασία που επιβάλει ή έχει τη δυνατότητα να επιβάλει διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες, κανονισμούς (…) ή δεσμεύσεις, που θα μπορούσαν να είναι αντίθετοι με τη δυνατότητά μας να λαμβάνουμε αποφάσεις προς το συμφέρον του έθνους και των πολιτών μας”.

Περισσότερες από 100 χώρες αναμένεται να το επικυρώσουν στη σύνοδο του Μαρακές, την Δευτέρα και την Τρίτη. Θα ακολουθήσει η ψηφοφορία στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 19 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

ΑΜΠΕ

ΚΟΥΡΗΤΗΣ:
- Η ΔΑΝΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ.
- ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ Ο ΑΓ. ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ.
- ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΩΝ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΘΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.
- Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ: https://isxys.blogspot.com/2018/12/10.html

2 comments :

  1. Anonymous8/12/18 18:02

    Είναι προφανές πλέον πως υπάρχει σχέδιο πλήρους καταστροφής της χώρας, ούτε συνωμοσιολογίες ούτε παραμύθια, έχει γίνει ξεκάθαρο ότι ότι κάνουν οι πολιτικοί μας είναι προγραμματισμένο και προσυμφωνημένο, αν και το συριζα ιδεολογικά ταυτίζεται με την παγκοσμιοποίηση, όποιος και να ήταν στην κυβέρνηση τα ίδια θα έκανε. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω ποιο το όφελος της καταστροφής, μία χαρά τουριστικό θέρετρο τείνουμε να γίνουμε, προς τι η ισλαμοποίηση δεν μπορώ να καταλάβω!

    12G

    ReplyDelete
  2. Anonymous8/12/18 23:49

    Που ειναι ο Ρασιας και λοιποι λατρεις του αρχαιου πολιτισμου, που ειναι οι φιλοσοφουντες, που ειναι οι ηγετες του εθνικισμου, που ειναι οι πανεπιστημιακοι, που ειναι ενα σωρο αλλοι "ηγετες"..
    Προσεχετε ποιους ακολουθειτε, ειμαστε λιγοι και μονοι..

    Μίνως

    ReplyDelete