05/12/2018

ΟΧΙ και από τη Βουλγαρία, στο μεταναστευτικό σύμφωνο του ΟΗΕ - Δεν το υπογράφει και η ...Δομινικανή Δημοκρατία.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ; ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΑΠΟ ΣΥΣΣΩΜΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΤΗΣ.
ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,
ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ,
ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ, ΕΘΝΙΚΟΥΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ κ.λ.π ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ,
ΤΙΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ,
ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ,
ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ, ΤΑ ΑΕΙ-ΤΕΙ Κ.Λ.Π.

ΟΛΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. ΑΠΑΞΙΟΥΝ.

ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΟΥΝ, ΔΕΚΑΔΕΣ "ΕΘΝΙΚΑ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ" ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ.

"Ἄργειε νὰ 'λθει ἐκείνη ἡ μέρα, κι ἦταν ὅλα σιωπηλά,
γιατί τὰ 'σκιαζε ἡ φοβέρα καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά."


ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΟΛΙΣ ΕΤΗ. Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΧΩΡΑΣ, ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΙΚΗΣΕΙ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.  

ΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ  ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ. 
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ. ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Η Βουλγαρία δεν θα υπογράψει τη συμφωνία των Ηνωμένων Εθνών για τη διαχείριση των παγκόσμιων μεταναστευτικών ροών και δεν θα συμμετάσχει στη διάσκεψη κατά την οποία η συμφωνία αυτή θα εγκριθεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα στο Μαρόκο. «Σε αυτό το στάδιο η βουλγαρική κυβέρνηση πιστεύει πως η απόφαση να μην υπογράψει την Παγκόσμια Σύμβαση για την Ασφαλή, Ομαλή και Νόμιμη Μετανάστευση, προστατεύει στον μέγιστο βαθμό τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών της», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Η κυβέρνηση όμως είπε ότι θα τηρήσει αποχή σε μια ψηφοφορία η οποία θα ακολουθήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ προκειμένου να επικυρωθεί η συμφωνία.

Τουλάχιστον άλλες πέντε χώρες της ΕΕ, περιλαμβανομένης της Αυστρίας, Ουγγαρίας, Τσεχίας, Πολωνίας, Σλοβακίας, Ιταλίας, έχουν ήδη απορρίψει τη συμφωνία. Το θέμα έχει προκαλέσει κυβερνητική κρίση στο Βέλγιο. Στην Ολλανδία, πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε πως το 41% των ερωτηθέντων τάσσονται κατά της υπογραφής του συμφώνου έναντι 34% που τάσσονται υπέρ.

Εκτός Ευρώπης, η Αυστραλία, οι Η.Π.Α και το Ισραήλ, έχουν πει επίσης ότι δεν θα υπογράψουν το σύμφωνο.

Η Δομινικανή Δημοκρατία επίσης δεν θα υπογράψει το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση, καθώς φοβάται ότι θα την εμποδίσει να ελέγχει τα σύνορά της με την Αϊτή, τη φτωχότερη χώρα του δυτικού ημισφαιρίου, ανακοίνωσε ο Φλάβιο Δαρίο Εσπινάλ, ο νομικός σύμβουλος της κυβέρνησης.
«Η υιοθέτηση του θα σήμαινε δεσμεύσεις για το δομινικανό Κράτος που θα μπορούσαν να υπονομεύσουν τη δυνατότητά του να ορίζει τους κανόνες ως προς τη μετανάστευση και να εφαρμόζει αποτελεσματικά τη μεταναστευτική του πολιτική», εξήγησε. Εκατοντάδες Αϊτινοί προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα με τη Δομινικανή Δημοκρατία καθημερινά.  Σύμφωνα με την εθνική απογραφή των μεταναστών το 2017, που είχε δημοσιοποιηθεί τον Απρίλιο, οι Αϊτινοί αντιπροσωπεύουν το 87,2% του αλλοδαπού πληθυσμού στη Δομινικανή Δημοκρατία, ή έναν πληθυσμό που υπολογίζεται πως φθάνει τους τουλάχιστον 497.825 ανθρώπους.

AΜΠΕ

2 comments :

  1. Anonymous5/12/18 22:29

    δεν θα περασει ρε φιλε μην αγχωνεσαι ετσι... εδω οι παγκοσμιοι ελεγκτες μας, οι αμερικανοι αποχωρησαν σιγα μην περασει στο ελλαδισταν

    ReplyDelete
  2. https://youtu.be/D36lIFYEhWg

    ReplyDelete