14/11/2018

Εγκαταλελειμένα τα Ελληνικά Φυλάκια στη Ελληνοαλβανική Μεθόριο

Μόνο Θλίψη και αγανάκτηση προκαλεί η εικόνα των εγκαταλελειμμένων Ελληνικών Φυλακίων  στην Ελληνική Μεθόριο, μετά και απο την απόσυρση των Ελληνικών Μονάδων απο τα Βόρεια Σύνορα μας. Ελληνικά Φυλάκια στην Ελληνοαλβανική μεθόριο που μόλις το 2012 ήταν σε υπερ αρίστη κατάσταση, έχουν αφεθή στο έλεος της φύσης και των Αλβανών.
Το Συγκεκριμένο Ε.Φ είναι στη Κόνιτσα και στο χωριό Προσήλιο. Είχε σχεδιαστεί με όλα τα σύγχρονα σχέδια των Φυλακίων της Μεθορίου με σήραγγες διαφυγής και οχυρωματικά έργα. Είναι απέναντι απο το Αλβανικό Φυλάκιο «ΡΑΝΤΑΠ» που αν και οι Αλβανοί είναι μόνο 2 εκ πληθυσμό, με τους μισούς να είναι στην Ελλάδα, είναι πλήρως επανδρωμένο.

Φωτό και Βίντεο εδώ: https://veteranos.gr/sto-eleos-tou-theou-ke-ton-alvanon-ta-ellinika-fylakia-sti-methorio-video/

ΣΧΟΛΙΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ": ΕΓΩ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ "ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ".  ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2016 ΕΙΧΑΜΕ "ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ" ΤΟΤΕ ΩΣ ΟΜΑΔΑ "ΙΣΧΥΣ". ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΧΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΜΕΣ.
ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΟΜΕΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ.

No comments :

Post a Comment