28/11/2018

Και η ΕΛΜΕ Χανίων καλεί τους παρακρατικούς εναντίον των μαθητών - Λάρισα: Η Διευθύντρια του 2ου ΕΠΑΛ άφησε να μοιράζουν ανθελληνικό υλικό ΚΑΙ ΑΠΕΒΑΛΕ τους μαθητές που αντέδρασαν...

Η απουσία παρεμβάσεως από κάποιον Εισαγγελέα για την υποκίνηση σε προπηλακισμούς μαθητών από τους ίδιους τους καθηγητάδες τους αποθρασύνει τις συνδικαλιστικές παρατάξεις του ΚΚ€ και άλλων ακροαριστερών, οι οποίες με φόντο τις κινητοποίησεις των μαθητών για τα εθνικά θέματα έχουν πάθει αναφυλαξία και καλούν σε βιαιοπραγίες εναντίιον των μαθητών.

Είδαμε ήδη την κατάπτυση ανακοίνωση της Γ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, αλλά και την συμμετοχή της Ε’ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής σε πορεία παρακρατικών.

Τώρα έχουμε ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Χανίων, η οποία με φόντο τις κινητοποιήσεις των μαθητών ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας καλεί τους «μαθητές μας που έχουν, στο πρόσφατο παρελθόν, διατρανώσει τα αντιρατσιστικά και αντιφασιστικά τους πιστεύω να είναι σε εγρήγορση και να μπλοκάρουν την παραμικρή προσπάθεια τέτοιας κίνησης, είτε στις 29/11 είτε άλλη χρονική στιγμή».

Βεβαίως, οι ΕΛΜΕδες δεν αναφέρονται σε πραγματικούς μαθητές, αλλά στους παρακρατικούς που βρίσκονται στην Κρήτη, όπως αυτούς που τις προάλλες ξυλοκόπησαν αδειούχο στρατιώτη στο Ηράκλειο επειδή είχε το εθνόσημο στην μπλούζα του.

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kai-h-elme-chaniwn-kalei-tous-parakratikous-enantion-twn-mathhtwn-oi-eisagg

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Στόχου" άτομα της ΚΝΕ ηλικίας κοντά στα 40 μπήκαν ΜΕΣΑ στο 2ο ΕΠΑΛ Λάρισας μοιράζοντας προπαγανδιστικό ανθελληνικό υλικό για την Μακεδονία. Να σημειώσουμε ότι το Λύκειο δεν βρισκόταν υπό κατάληψη... Οι μαθητές αντέδρασαν στην παρουσία τους κι αφού η Διευθύντρια του Λυκείου ήταν εξαφανισμένη για να επιβάλει ως όφειλε την τάξη και να απομακρύνει τους εισβολείς ανέλαβαν οι μαθητές να απομακρύνουν τους 2 υπέργηρους ΚΝΙΤΕΣ. Όμως αυτό μάλλον εξόργισε την Διευθύντρια που εμφανίστηκε ΑΜΕΣΑ και μοίρασε αποβολές αποκαλώντας "φασίστες" τους μαθητές που αντέδρασαν στην ανθελληνική και παράνομη συμπεριφορά των εξωσχολικών εισβολέων...  Η διευθύντρια Λ.Ψ. (Τα στοιχεία της είναι στην διάθεση του "Στόχου") όχι μόνο απέβαλε τους μαθητές, αλλά κατόπιν επέτρεψε στους εξωσχολικούς μεσήλικες ΚΝΙΤΕΣ να συνεχίσουν το μοίρασμα του υλικού και την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ....Κατόπιν τούτου κι ενώ το 2ο ΕΠΑΛ Λάρισας δεν βρισκόταν υπό κατάληψη, οι μαθητές σκέφτονται σοβαρά να καταλάβουν το Σχολείο για την Μακεδονία. 
 

3 comments :

  1. που ειναι ο εθνικοπαριωτικος χωρος που ειμαστε ολοι εμεις????
    παροτι ειμαστε πλειοψηφια(ακομα) ειαμστε ανυπαρκτοι και αφηνουμε μια δυναμικη εαμοβουλγαρικη μειοψηφια να κανει οτι γουσταρει...
    καλα τη χρυσαυγη την εκβαζουν με τη δίκη να κατσει σταυγα της αλλα αλλοι δεν υπαρχουν τελικα??????

    ReplyDelete
  2. ΚΚ(€)

    ΧΑΧΑΧΑ, ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ; ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ.

    ReplyDelete
  3. Καλά ο στόχος δεν είναι και κάνα αξιόπιστο site άλλα αν είναι αληθές το περιστατικό μπορούν κάλλιστα οι γονείς των αποβληθέντων να κάνουν μηνύσεις με μάρτυρες τα υπόλοιπα παιδιά, είτε θα μπορούσαν τα ίδια τα παιδιά να καλέσουν την αστυνομία αφού δεν επιτρέπεται η είσοδος εξωσχολικών στους χώρους!

    12G

    ReplyDelete