28/11/2018

Αλβανία: Πως θα πάρετε ελληνικό διαβατήριο με ‘λάδωμα’ 1000 ευρώ - Παράγει πάνω από 1.000 τόνους χασίς ετησίως

Στην εκπομπή ‘Στοπ’ της τηλεόρασης ΄΄tvklan΄΄ είχε θέμα πως οι Αλβανοί μπορούν να αποκτήσουν ένα διαβατήριο από μία από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς καν να βγουν από την Αλβανία.  Αναφέρει ο παρουσιαστής: Μια κρυφή κάμερα δείχνει πως με 1000 ευρώ στο χέρι, γινόσαστε κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου. Ο «έμπορος» αυτής της επιχείρησης είναι ο Αντέμ Πιτσάρι που δίνει εγγύηση 100% για την επιτυχία αυτής της υπόθεσης και θα μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεσθε με μια νέα ταυτότητα για μια νέα ζωή, σε όποια χώρα της Ευρώπης θέλετε. Ακολουθεί ένας διάλογος με την κρυφή κάμερα και κατά τη συζήτηση ο Πιτσάρι τους υπόσχεται ότι το πολύ σε μία εβδομάδα θα έχουν ελληνικό διαβατήριο από την Αθήνα, αρκεί να του δώσουν το ποσό των 1000 ευρώ…Ο ίδιος τονίζει χαρακτηριστικά: Ένας πολίτης υπέβαλλε μόνο 2 φωτογραφίες και το απαιτούμενο ποσό και σε τέσσερις ημέρες ή το πολύ σε μία εβδομάδα πήρε στο χέρι το ελληνικό διαβατήριο με στοιχεία ταυτότητας ‘Γιάννης Γκοργκούλας’ / «Janis Gorgulas».

Στην εκπομπή παρουσιάζεται βίντεο στο οποίο δημοσιογράφοι πήγαν να συναντήσουν στο Δυρράχιο τον μεσολαβητή Αντέμ Πιτσάρι για να δουν πως μπορούν να αποκτήσουν ελληνικό διαβατήριο και να νοιώσουν Ευρωπαίοι πολίτες.

Σε 100 εκτάρια παράγονται 10 τόνοι ναρκωτικών, αλλά σε 10 ή 20 ή 30 χιλιάδες εκτάρια πόσα;

 Το μαζικό έγκλημα που κρύφθηκε από τον πρώην υπουργό Σαϊμίρ Ταχίρι, προέκυψε από στοιχεία υπηρεσιών του εξωτερικού (Ιταλία), ενώ συνεχίζει να τα αρνείται ο πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, γράφει η αλβανική Τέλεγκραφ. Το δημοσίευμα σημειώνει ότι είναι γελοίο να διαψεύδονται καθημερινά γεγονότα με τις φυτείες των ναρκωτικών στη χώρα, όπου αποτελεί η κύρια μαζική παραγωγή στη γεωργία! Κατά τα τελευταία τρία χρόνια τα ναρκωτικά που άρπαξαν από τους Λαζαράτες συνεχίζουν να κυκλοφορούν και η περιοχή συνεχίζει να καλλιεργείται κατά 90% σε λόφους, σε ορεινές αλλά και σε πεδινές περιοχές της χώρας, σε θερμοκήπια, σε εσωτερικές αυλές, σε ταράτσες, σε σήραγγες κλπ, όπως σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα. Όλα γίνονται ‘κάτω από τη μύτη της αστυνομίας’, η επεξεργασία, η αποθήκευση, η συσκευασία για να πωληθούν τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και σε ξένους μέσω των παγκόσμιων αλβανικών δικτύων, μέσω της στεριάς, της θάλασσας ή εναέρια,ακόμη και με ειδικά μεταφορικά αεροσκάφη με κύριες πύλες την Ιταλία και την Ελλάδα.  Καμία έρευνα δεν γίνεται από την αλβανική αστυνομία, αλλά οι καταγγελίες των «ανταγωνιστών» των ναρκωτικών αποκάλυψαν ότι 12 τόνοι κατεργασμένου χασίς αποθηκεύθηκαν στις κρατικές αποθήκες και βρίσκονται υπό τη διοίκηση της περιουσίας του υπουργείου Εσωτερικών, συνεχίζει το δημοσίευμα.

Η εταιρεία που ναύλωσε η ιταλική αστυνομία όταν φωτογράφισε 10.000 εκτάρια ναρκωτικών σε περιοχές της Αλβανίας, ο πρώην υπουργός Ταχίρι, εμπόδισε αμέσως την έρευνα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ποσότητα αυτή των ναρκωτικών αποδεικνύει ότι η Αλβανία συντηρείται από τα ναρκωτικά! Γράφει η αλβανική Τέλεγραφ: «Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε η ιταλική υπηρεσία «Guardia di Fiananza» αποδείχθηκε ότι σε μόλις 4 ημέρες αεροφωτογραφιών ανακαλύφθηκαν 10.000 στρέμματα γης που έχουν σπαρθεί με ναρκωτικά. Βλέποντας ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Σαϊμίρ Ταχίρι, τις αποκαλύψεις της «Guardia di Fiananza», πανικοβλήθηκε και σταμάτησε αμέσως την έρευνα, με την ψευδή δικαιολογία ότι την έρευνα θα συνεχίσει η αλβανική αστυνομία! Προκύπτει, λοιπόν, το ερώτημα: Όταν παράγονται 10 τόνοι ναρκωτικών σε 100 εκτάρια πόσα παράγονται σε 10.000 εκτάρια; Ο λογαριασμός είναι απλός. Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι στην Αλβανία φυτεύονται όλα τα είδη των ναρκωτικών και μέρος των εσόδων καταλήγουν στην εξουσία για τα προεκλογικά τους έξοδα!», γράφει μεταξύ άλλων το αλβανικό δημοσίευμα.

The Hellenic Information Team

No comments :

Post a Comment